tiistai 10. kesäkuuta 2014

Päivä Tallinnassa

Huh tätä reissaamista! Viimeisen kuukauden aikana ei oo mitään muuta tullut tehtyäkään kuin tuhlattua rahaa ja reissattua ympäriinsä. Onneksi nyt on kuitenkin parin viikon tauko ja sen aikana ehdin postaillakin varmaan vähän useammin. Ihanaa, kun ensi viikonloppu menee ihan vaan rauhassa kotona! Ensimmäinen rento viikonloppu kuukauteen.

Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen. Perjantaina lähdettiin siis heti Teemun tultua töistä ajelemaan kohti Helsinkiä, sillä tarkoituksena oli keretä nukkua kunnon yöunet hotellissa ennen lauantain Tallinnan risteilyä. Kuten arvata saattaa, meidän kaikkien yöunet jäi todella vähäisiksi vaikka oltiinkin jo hyvissä ajoin hotellilla ja saatiin nukkua hotellin pehmeissä sängyissä. Turha höpöttely, vanhat Youtuben Salkkarijaksot ja yöllinen mäkkärin reissu vei tällä kertaa voiton. Niin perus!

IMG_2818 – kopio IMG_2826 IMG_2807 IMG_2821

Menomatka meni lähinnä vaan koomaillessa ja energiajuomia juodessa. Muut kun veti heti aamusta viinaa, niin me mentiin suklaan ja energiajuoman voimin!

IMG_2834 IMG_2852 IMG_2858 IMG_2878 IMG_2882 IMG_2887 IMG_2865

Ensimmäisenä Tallinnaan päästyä lähdettiin kiertelemään keskustaan ja vanhaan kaupunkiin. Vaikka mä en muuten Tallinnasta tai ylipäätään koko Virosta tykkääkään, niin vanha kaupunki ja hyvät shoppailumahdollisuudet saa mut silti palaamaan sinne yhä uudelleen. Suunnitelmissa olisikin lähteä seuraavalla kerralla hotellimatkalle Tallinnaan, sillä halutaan enemmän aikaa kierrellä kaupungissa. Nyt meillä oli vain 6 tuntia aikaa ja lopussa meinasi tulla hirveä kiire.

IMG_2850 IMG_2840 IMG_2837 IMG_2847

Kaupungissa kiertelyn jälkeen lähdettiin Virukeskukseen shoppailemaan. Mulla ei valitettavasti ollut kovin paljoa rahaa mukana, mutta sain mä muutamia kivoja juttuja ostettua. Oon yrittänyt jo pitkään etsiä täältä Suomesta kesäisiä kiilakorkoja, mutten oo löytänyt sellaisia mistään liikkeestä. Onneksi Tallinnasta löytyi jokin pikkuliike, josta löysin ihan täydelliset kesäkengät!

IMG_2899 IMG_2893 IMG_2915 IMG_2911
PicMonkey Collage57690  
Kaikenkaikkiaan meidän reissu oli erittäin onnistunut. Ainut asia, mikä jäi vähän harmittamaan, oli sää. Koko päivän oli pilvistä ja viileää, mutta heti kun päästiin takaisin laivaan, aurinko alkoi paistaa pilvettömältä taivaalta. Niin mun tuuria! Onneksi Helsingissä paistoi kuitenkin aurinko ja saatiin nauttia siitä koko loppuilta terassilla istuskellessa!
 
Mites teidän viikonloput sujuivat?

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoi kuvia! Ja oot ollut hurjan nättinä liikenteessä :) Mun vanhemmat on ollut Tallinnassa pari kertaa hotellissa yötä ja ovat kyllä sitä kovasti suositelleet. Noi päivämatkat aina vie kaikki voimat ja en itsekään tosiaan pystyis aamusta ilmaan niillä reissuilla vain juomaan (kuin sitä energiajuomaa) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon! :) Kotona kun ei jaksa hirveämmin laittautua, niin kaikilla reissuilla on sitten kivempi vähän panostaa. :) Ja oon samaa mieltä, että noi päivän reissut on tosi rankkoja.. Aikaa on vaan se 4-6 tuntia ja pitäis ehtiä shoppailla, kuvailla, käydä jossain syömässä ja pyörähtää tietenkin myös siellä Superalkossakin. :D Pakko lähteä seuraavalla kerralla edes yhdeksi yöksi, kun ne hotellimatkat on samanhintaisia ellei jopa edullisempia (jos vertaa Helsingissä yöpymiseen). :)

      Poista
  2. Mä tykkään niin käyä aina tallinnassa päiväristeilyllä! ihankia kuvia ja kaikkea :) mun viikonloppu oli aika ikimuistoinen uuden perheenjäsenen osilta ainakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on muuten kyllä mukavia, mutta tosi rankkoja. :/ Mutta päiväristeilyt on kyllä todella edullisia verrattuna hotellimatkoihin. Sen takia ollaan yleensä sellaisilla käyty. :) Ja ihana kuulla, että myös sun viikonloppu oli onnistunut! :)

      Poista
  3. Ihana banneri ja kivoja, hyvänlaatuisia kuvia. Tykkään niist jotka on otettu Tallinnan kaduilta :) Selkee ja mielenkiintoinen blogi. Viime viikonlopust on kyl jo aikaa, mut ihan vaa laiskottelua tietysti :D

    cafefem.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha, laiskottelu on kyllä ihan jees aina välillä! :D

      Poista