sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus

Meidän perjantai-ilta meni Teemun porukoiden vuokraamalla mökillä saunoen, syöden ihan liikaa grilliruokaa, soudellen sekä pelaten Monopolya. Päädyttiin olemaan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen juhannuksena selvinpäin, mikä oli jälkeenpäin ajateltuna ihan hyvä päätös. Oli nimittäin ihana herätä lauantaiaamuna virkeänä, käydä rauhassa suihkussa ja lähteä kuvailemaan asukuvia. Mulla oli myös pitkästä aikaa oikeasti hauskaa!
 
Lauantaina vietettiin ihan tavallista löhöilypäivää kotona hyvän ruoan ja kokonaisen Orange is the new black -kauden merkeissä. Mun juhannus oli siis erittäin onnistunut!

IMG_3179 IMG_3154 – kopio IMG_3173

Mä mietin pitkään millaisen asun laittaisin, kun mökille ei kehtaa hirveän hienonakaan lähteä. Lopulta päädyin tuohon uuteen Jim&Jillin alennusrekistä löytyneeseen kesäpaitaan (vai onko tuo enemmänkin tunika?), joka on ihanan rento päällä. Mukaan piti ottaa kuitenkin myös takki, sillä ainakin täällä päin Suomea oli todella viileät ilmat juhannuksena. Pääsikö kukaan muu nauttimaan auringonpaisteesta viikonlopun aikana?

IMG_3102 – kopio IMG_3107 – kopio IMG_3121 – kopio IMG_3125 – kopio IMG_3110 – kopio

Kuvia mä en muistanut ottaa tämän enempää, mutta näissä näkyykin tiivistettynä meidän koko perjantai-ilta. Mä oon tottunut ehkä liikaa Facebookin peleihin, kun monen vuoden jälkeen edes Monopolyn pelaaminen ei tahtonut onnistua. Hävisinkin jo heti alussa koko pelin, kun innostuin ostelemaan taloja ja hotelleja. Parempi tuuri ensi kerralla!

Innostuin tänään postailemaan ja tein ensi viikolle jo pari postausta valmiiksi, kun mulla on niin paljon asioita hoidettavana. Huomenna mulla on vihdoin aika työkkäriin ja ensi viikon aikana pitäisi nähdä muutamia ystäviäkin. Oon yrittänyt tän kesän aikana nähdä ystäviä mahdollisimman usein, kun sitä ei koskaan tiedä milloin saadaan puhelu Helsingin asunnosta. Muuton jälkeen onkin vähän vaikeampi nähdä vanhoja ystäviä, kun täällä tulee käytyä sen verran harvemmin. Palaillaan kuulumisten parissa kuitenkin sitten seuraavassa postauksessa!
 
Miten teidän juhannukset sujuivat?

14 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! :) Mä vietin kavereiden kanssa juhannuksen ahvenanmaalla, saunottiin, meressä uimista ja hyvää ruokaa namnam! Illalla alkaa kotimatka sniif!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, vähänkö sulla on ollut mahtava juhannus! Olisin voinu mielelläni tulla mukaan! ;) Mä en oo koskaan tainnut käydä Ahvenanmaalla.. Ainakin niitä sun kuvia katsellessa tulee aina fiilis, että sinne on joskus päästävä. :D

      Poista
  2. Aivan ihana juhannuspostaus ! Yleensä ollaan vietelty juhannukset mökillä,mutta sateen takia jäin tällä kertaa kotiin viettämään parhaan kaverin kanssa tyttöjeniltaa ruoan ja hömppäleffojen parissa. Ehkä ens juhannuksena on paremmat ilmat täälläpäin. :')
    http://neeeaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :) Sunkin juhannus kuulostaa mukavalta! Mäkin elättelen toivoa ensi juhannukseksi hyvästä säästä ja ehkä vähän paremmasta rahatilanteesta! Olis kiva lähteä joillekin festareille nimittäin. :)

      Poista
  3. Ihanan näkönen toi paita! Hyvä löytö :)
    Oli kyl hurjan vaihteleva tuo sää. Ensin paistoi aurinko ja hetken päästä tuli vettä, sitten taas alkoi sataa. Argh! Mutta hyvin tarkeni ulkona olla, laittoi vain lämpimän takin ylle!
    Ja mulla käy aina samalla tavalla Monopolissa :D Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tuosta paidasta! Ihanan rento päällä. :) Vaikka Teemu kovasti yrittikin saada mut jättämään tuon paidan hyllyyn, niin onneksi päädyin sen kuitenkin ostamaan. :)

      Joo, muakin ärsytti juhannuksen sää. Aamulla keli näytti vielä lupaavalta, mutta päivällä satoikin sitten jo vettä. Onneksi illaksi keli selkeytyi vähän, niin päästiin sinne soutamaankin. :D Mullakin oli lämmintä vaatetta mukana! Ei olis varmaan muuten tarennut. :D

      Poista
  4. Oi sulla on ihana tyyli! Tykkään tosta sun takista varsinkin! Kivoja kuvia oot ottanut :-)
    despiteme-s.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mäkin tykkään tuosta takista! Se on ehdottomasti yksi mun lemppareista. :)

      Poista
  5. Vitsi sä olet kaunis ja sulla on ihan mielettömän ihana tyyli!♥ Ja tosi kivoja kesäkuvia. :) Itellä juhannus meni yötöissä Himos-festareilla. En valita, koska kelit täällä Keski-Suomessa oli ihan pyllystä ja ainakin näki&kuuli samalla bändejä, vaikka nyt unirytmi onkin ihan sekasin. :D

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) ♥ Sunkin juhannus kuulostaa mukavalta, vaikka olitkin töissä! Mäkin olisin ihan mielelläni lähtenyt kuuntelemaan ilmaiseksi bändejä. ;D Ja tosiaan kun tuo kelikin oli niin viileä ja sateinen, niin ei edes harmittanut istua sisätiloissa. :D

      Poista
  6. Apua nyt alko tekeen mieli grilliruokaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aina sama juttu, kun näkee muiden blogeissa ruokakuvia! :D

      Poista
  7. Tosi kaunis tuo viimeinen kuva! Ja tykkään tuosta paitamekkotunikasta, miksi sen nyt sitten laskeekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisemakuvat on aina niin ihania! :) Ja tuo paitamekkotunika on kyllä aivan ihana! Se on niin mukava päällä. :)

      Poista