maanantai 14. lokakuuta 2013

Lauantain asua ja kuulumisia

IMG_7600 (800x533) IMG_7599 (800x533) IMG_7601 (800x533) IMG_7596 (800x533) IMG_7593 (800x533) IMG_7606 (800x533)

Ihanaa päästä pitkästä aikaa postailemaan! Mulla oli koko viikonlopun ajan todella huonot fiilikset erään asian takia, joten en halunnut tulla pilaamaan postauksia mun negatiivisilla ajatuksilla. Nyt asiat on kuitenkin jo järjestyksessä ja pääsen postailemaan normaalisti!

Mun syysloma on lähtenyt yllättävän hyvin käyntiin. Sain eilen vihdoin ylipuhuttua Teemun lähtemään sinne Müncheniin joulukuussa ja me varataan lennot luultavasti tällä viikolla. Piristää kyllä kummasti tylsää syyspäivää, kun tietää että pääsee pian taas matkailemaan! Meillä on muutenkin joulukuussa vähän liiankin paljon tekemistä, sillä joulukuun alussa olisi luvassa yhden meidän lempibändin keikka Helsingissä ja sitten on tietysti joulu ja uusi vuosi (joiden välissä pitäisi ehtiä käymään siellä Münchenissä). Toivotaan, että rahat riittävät tuohon kaikkeen!

Syyslomalle mulla ei ole oikeastaan vielä mitään suunnitelmia. Varmaan näen muutamia kavereita ja nukun univelkoja pois. Loman jälkeen meillä alkaa nimittäin uusi jakso, joten on varmaan ihan hyvä vaan levätä ennen sitä. Houkuttaisi kyllä lähteä viikonloppuna edes shoppailemaan johonkin, ettei menisi ihan koko loma vaan kotona istuessa. Pitää yrittää suostutella Teemua tänään! :D

Oikein mukavaa alkuviikkoa (ja syyslomaa) kaikille!

16 kommenttia:

  1. Ihanan syksyisiä kuvia ja kiva asu sulla :)

    VastaaPoista
  2. Mistä toi sun neule on :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:ltä viime talvena tilattu. :) Niitä ei vaan enää taida olla siellä myynnissä. :(

      Poista
  3. Aivan ihania syksyisiä kuvia ja upea sinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo syksyn värit on kyllä niin ihania! :) Ja kiitos kovasti! :)

      Poista
  4. Niin kaunis syksy ja niin kaunis Kata :)

    Mukavaa syyslomaa sulle!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! :) Ja samoin sulle, mikäli sulla sellainen tällä hetkellä on! :)

      Poista
  5. Ihana puiden väriloisto ja kiva toi sun asu!! :) Tykkään.
    Ja mikäs keikka joulukuussa on, mielenkiinto heräsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kuulla, että tykkäät! :) Joulukuussa on Bring Me The Horizonin keikka, joka on yksi meidän lempibändeistä. :)

      Poista
  6. ei vitsi että sä oot upeen näköne! muutenki tykkään tosi paljo sun blogista:)

    VastaaPoista
  7. Niin söpö taas! :) Vitsi en malta odottaa et yhet vaatteet tulis mitä tilasin just syksyksi Sheinside-sta ensimmäistä kertaa olen odottanut jo 2 viikkoa eikä pakettia ole edes lähetetty niin en varmaan kyllä tilaa enää.. ikinä? sieltä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mäkin oon monesti meinannut tilata sieltä Sheinsidelta, mutta juuri noiden huonojen kokemusten takia jättänyt väliin.. Kuulemma yhteistyön kautta saadut tuotteet tulevat nopeasti perille, mutta muilla saattaa kestää kuukausia toimituksessa. :o En sitten tiedä pitääkö paikkaansa vai onko vaan huhupuheita. :D

      Poista