maanantai 7. lokakuuta 2013

Asua ja matkasuunnitelmia


Pitkästä aikaa palaillaan taas asukuvien merkeissä! Ennen meidän matkalle lähtöä täällä Suomessa oli vielä lämmin eivätkä lehdetkään olleet vielä pudonneet puista. Nyt pari viikkoa myöhemmin täällä on jo ihan syksy eikä ulkona tarkene enää edes ilman toppatakkia. Ennen mä vihasin syksyä, mutta nykyään on oikeastaan aika ihanaa jäädä lämpimän peiton alle katsomaan telkkaria kynttilöiden valaistessa, sen sijaan että lähtisi tuonne ulos kylmettymään.

Tässä syksyn mittaan on tullut mietittyä myös sinne Helsinkiin muuttoa. En enää millään jaksaisi odottaa huhtikuuta, että päästäisiin katselemaan meille asuntoa ja etsimään molemmille työpaikkaa. Mä en vieläkään ole ihan varma lähdenkö opiskelemaan vai menenkö töihin, mutta pääasia on kuitenkin se, että päästään sinne muuttamaan.

Ja sitten vähän aiheesta poiketen, ajateltiin nimittäin varata tässä lähipäivinä taas lennot Müncheniin, kun huomattiin joulukuussa niiden olevan suht edullisia. Kerettiinhän me olla kotona jopa pari päivää, kun alettiin jo suunnitella uutta matkaa! Tarkoitus olisi lähteä joulupäivänä ja tulla takaisin uuden vuoden jälkeen. Päästään siis luultavasti viettämään ensimmäistä kertaa uutta vuotta vähän perinteestä poiketen!

Mutta nyt mä lähden palkitsemaan itseni äsken kustannuslaskennan kokeesta saadusta kiitettävästä lähtemällä shoppailemaan! Oikein kivaa alkuviikkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Rakastan syksyssä tota lehtien väriloistetta :)
  Ja vähän mahtavaa päästä viettämään pyhiä hieman eritavalla! Hö, ainut mua odottava reissu on ensi helmikuun risteily. Lontoo houkuttaisi kylläkin :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Syyskuun alussa ihan odotin, että kumpa ne lehdet alkaisivat jo putoilla. :)

   Ja on kyllä! Viimeisimmän kerran olin 2009 iskän kanssa Marokossa, jolloin oltiin joulu ja uusi vuosi reissussa. Kivaa päästä nyt Teemunkin kanssa viettämään vähän erilaista uutta vuotta. :) Mäkin haluaisin ihan hirveästi vielä joskus päästä käymään Lontoossa! Ehkä sitten joskus, kunhan rahatilanne antaa periksi. :D

   Poista
 2. Mäkin oon ennen inhonnu syksyä, mutta vasta tänä vuonna alkanu tuntua siltä et syksyhän on ihan kiva! Varsinkin ku kaikki ihanat lehdet on maassa ja on nii värikstä + tänä syksynä tuntuu ettei oo satanu nii paljoo (:

  Mitä hiuslakkaa sä käytät et saat pysymään otsiksen paikallaan? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! :D Tänä syksynä on kyllä satanut yllättävän vähän! Enemmän on ainakin täälläpäin paistanut aurinko kuin satanut vettä. :) Viimeks tänä aamuna herätessäni ihastelin keltaisia puita. :D

   Mä käytän yleensä sitä Saksasta ostettua hiuslakkaa, joita näkyikin edellisessä postauksessa. Mutta Suomesta saatavista hiuslakoista käytän sitä Wellaflexin punaista. Se pitää ainakin mun kokemuksien mukaan hiukset hyvin paikoillaan! :)

   Poista
 3. Munkin on pakko hehkuttaa syksyn värejä. Ne on vaan jotain niin kaunista ♥ Ja tosi kiva asu toi :) Mukavaa alkuviikkoa sinnekkin!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! ♥ Haluaisin vielä tänä syksynä lähteä kuvailemaan ihan kunnolla johonkin kivaan paikkaan asukuvat, mutta Teemu on niin vaikea saada suostuteltua siihen hommaan. :D

   Kiitos paljon ja kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista
 4. Iik mikä toi pitsi juttu on? Onko se toppi vai hame vai mikä? :D se on IHANA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pitkä toppi, jota voi käyttää myös vaikka mekkona. :) Mäkin tykkään tuosta ihan hirveästi! Kannattaa käydä katselemassa Vero Modasta, jos niitä vielä sieltä löytyisi. :)

   Poista
 5. Kannattaa pitää myös mahdollisuudet auki siihen että muuttaa espoo-helsinki alueelle kun leppävaarastakin pääsee nopeasti stadiin ja espoossa on paljon paremmin töitä tarjolla ainakin semmosiin juttuihin mitä minäkin voisin tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Ollaan kyllä valmiita muuttamaan myös Vantaalle tai Espooseen, mutta tottakai paras olisi Helsinki. Pitää nyt vielä lähempänä muuttoa miettiä kaikkia vaihtoehtoja, ja kaikki riippuu tietenkin siitä mistä saadaan töitä. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, itekin kyllä tykkään siitä! ♥

   Poista
 7. Onnea koulumenestyksestä :) Sun suunnitelmat kuulostaa kerrassaan mahtavilta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) On sen koulun kyllä hyvä mennäkin viimeisenä vuonna hyvin. :)

   Poista
 8. Voi kun sulla on ihana blogi ja ihania kuvia täällä <3 Mulla on niin ikävä Suomen syksyä eikä nämä ihanat ruskakuvat helpota asiaa :D Jään seurailemaan tätä :)

  http://fannikatariina93.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja tervetuloa seurailemaan! ♥ Mä taas voisin ihan mielelläni lähteä tällä hetkellä Espanjan lämpöön! :D

   Poista