keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Odeonsplatz & Marienplatz

Nyt olisi luvassa viimeistä matkapostausta meidän matkalta, johon ajattelin laittaa kuvia keskiviikolta kun käytiin kiertelemässä nähtävyyksiä Odeonsplatzilla ja Marienplatzilla. Tein siinä samalla myös muutamia kivoja ostoksia, mutta niitä näette sitten seuraavassa ostospostauksessa!


Meidän oli ensin tarkoitus mennä suoraan Marienplatzille shoppailemaan, mutta päätettiin viimehetkellä metrossa, että jäädäänkin yhtä pysäkkiä aikaisemmin Odeonsplatzille kuvailemaan muutamia nähtävyyksiä. Mun mielestä München on erittäin kaunis kaupunki juuri noiden vanhojen rakennusten ja mielenkiintoisten nähtävyyksien takia. Mulla on käynyt hyvä tuuri, kun äiti on päätynyt asumaan juuri Müncheniin!


Seuraavaksi lähdettiin kävelemään kohti Marienplatzia. Münchenin keskustassa on todella helppo liikkua, sillä oikeastaan kaikki on saman kävelykadun varrella. Ravintolat, terassit, vaateliikkeet ja muut vastaavat, pienet kojut, nähtävyydet ja tietysti se tärkein eli mäkkäri, sijaitsevat kaikki Marienplatzin ja Karlsplatzin välisellä kävelykadulla. 


Sitten saavuttiin vihdoin Marienplatzille ja kuvissa näkyykin Marienplatzin kirkko, joka on Münchenin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Varsinkin pimeällä tuo kirkko on todella näyttävä, kun valoja on joka puolella.


Seuraavana kiivettiin korkealle Marienplatzilla sijaitsevaan torniin ruokkimaan mun korkeanpaikankammoa, mutta oli se kuitenkin näiden maisemien arvoista! Parilla eurolla päästiin siis näkemään lähes koko München, sillä tuolta näki todella kauas. Itseasiassa me ihan yllätyttiin, että München on noin suuri kaupunki pinta-alaltaan!


Sitten vihdoin shoppailemaan! Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa ulkomaille shoppailemaan sellaisiin liikkeisiin, joita ei täällä Suomessa ole ollenkaan. Ostoksista kuitenkin lisää seuraavassa ostospostauksessa, joten palaillaan sen merkeissä seuraavan kerran!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille jo etukäteen! 

14 kommenttia:

 1. todella upeita kuvia ja nähtävyys tuolta tornista ♥ ja ihana toi sun toppi niinku sieki :-3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä samaa mieltä! Tuolla on niin ihania nuo rakennukset ja kaikki. :) Ja kiitos paljon! ♥

   Poista
 2. Mahtavan näköistä! Mekin aina reissussa halutaan kuvata kaikkia rakennuksia, on niin erilaista kuin kotipuolessa. Ja odotan jo ostospostausta! Tuhlailitko paljonkin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ja mekin tykätään ottaa aina paljon kuvia, niin rakennuksista kuin itsestämmekin. :) En mä nyt kovin paljoa tuhlaillut, kun ei ollut paljoa rahaa käytössä. Arviolta ehkä 120-150 eurolla. :D Ostospostaus tulee luultavasti ylihuomenna, kunhan ehdin kuvata nuo isot ja täydet kassilliset! :)

   Poista
 3. Oot tosi kaunis, sulla on tosi selkeä ulkoasu! voisit laittaa faviconin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Muuten kyllä laittaisin, mutten osaa. :(

   Poista
 4. Vai tosi hienoja kuvia! Oot älyttömän kaunis, tää ulkoasu on myös tosi kiva !:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista! :)

   Poista
 5. ihana toi sun asu ja vau mitkä maisemat tuolta tornista :) oli varmasti kiva reissu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolta oli kyllä ihanat näkymät ja näki varmaan koko Münchenin. :) Ja oli kyllä kiva reissu! :)

   Poista
 6. Kyllä on ollut hienot näkymät ! Kiva että siellä oli tollainen hieno sää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! :D Ja niinpä, lomalla pitääkin saada nauttia hyvistä keleistä. :)

   Poista
 7. Oivitsi toi sun paitas on kiva! Sulla on paljon kaikkia tosi kivoja vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mäkin kyllä kieltämättä tykkään tuosta leopardipaidasta. :)

   Poista