lauantai 26. lokakuuta 2013

15 lempileffaa videolla

Viime postaukseen tuli muutama uusi postausehdotus, joista yksi oli sellainen, että kertoisin videolla lempielokuvistani. Yleensä mä tykkään katsoa joko kauhuja tai komedioita, mutta tuolle videolle yritin valita mahdollisimman monia erilaisia leffoja. Onneksi mulla on tapana keräillä hyviä leffoja ihan omaan hyllyyn, joten videolla näätte myös niiden kannetkin.

Jouduin kuvaamaan yhteensä 3 erillistä videota ja kokoamaan ne yhdeksi kokonaiseksi videoksi, koska kamera ei jostain syystä antanut mun kuvata yli kahta minuuttia kerrallaan. Älkää kuitenkaan välittäkö siitä tai noista mun upeista englannin lausumisista! :D


Löytyikö seasta myös teidän lemppareita?

18 kommenttia:

  1. vois kyl kattoo tuon liftarin ! ja ku itekki just tykkään kauhu -ja komedia leffoista...oli kyl hyviä ehdotuksia, kiitos tästä oli hyötyä ja muutenki osaat hyvin puhuu näis videois :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, se on ihan mahtava! :) Kiva kuulla, että tästä oli edes jollekin hyötyä! Ja kiitos paljon, vaikka omasta mielestäni vaikutankin näissä vähän hermostuneelle. :D

      Poista
  2. Ekaks pakko sanoo, vaikka muistaakseni oon kai sanonu ennenkin, että sulla on jotenkin tosi ihana ääni! Sitten noihin leffoihin. Mulla on muutamia samoja suosikkeja, esimerkiks Slummien miljonääri, Sisko tahtoisin jäädä, Titanic ja Perhosvaikutus. Ja ainakin pari leffaa jäi kiinnostamaan mua tän videon myötä. Oon vaan aikamoinen pelkuri, joten vaikka periaatteessa tykkäisin kauhuleffoista niin harvoin tulee katottua, koska hyi hitto miten säikyks ne mut tekee :-D Mutta ehkä mä rohkasen itseni! Samoin tota Avatarta on paljon kehuttu ja mulla olis se digiboksille nauhotettuna, mutta sen kattominen on aina vaan jääny, kun se on niin pitkä ja oon jotenkin ajatellu sen olevan tylsä. Nyt kuitenkin päätin ryhdistäytyä ja kattoa sen :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanasti sanottu! :) Ja suosittelen kyllä ehdottomasti katsomaan tuon Avatarin! Se on pitkä, mutta ainakin mun mielestä myös niiden kolmen tunnin arvoinen. Hyvä juoni eikä missään vaiheessa tule ajateltua, että kumpa tämä loppuisi jo. :D Ja nuo kauhuleffatkin kannattaa kyllä katsoa, jos vaan uskallat! Mä pelkään kauhuleffoja katsellessa ainoastaan, jos katson niitä yksin. Onneksi Teemu on yleensä mun seurana! :D

      Poista
  3. nää sun videot on aina niin ihania!:)

    VastaaPoista
  4. Suurin osa leffoista tuttuja :) Titanic nyt tietysti kuuluu suosikkeihin <3 Ja toi Perhosvaikutus on kyllä huippuhyvä! Pari kauhuleffaa noista sun suosittelemista jäi kiinnostamaan, täytyy laittaa muistiin ne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Titanic on kyllä aivan ihana! ♥ Mä muistan kun katsoin tuon Perhosvaikutuksen joskus ala-asteella telkkarista ja itkin sen jälkeen pari tuntia. Sit piti tietysti saada se vielä omaksikin! :D Ja suosittelen kyllä katsomaan vaikka nuo kaikki, itse ainakin tykkään! :)

      Poista
    2. Pakko tulla kertomaan, että eilen illalla aloin katsomaan tuota Eden Lake - leffaa. Ja hyi perkele sentää! En oikeasti voinnu katsoa sitä loppuun asti, muuten olis menny yöunet! Tänään aamulla katsoin sitten loput. Oli se kyl hyvä, mutta apua sentäs! Kauhuleffat kiinnostaa aina, joten niitä saa useamminkin suositella ;)

      Poista
    3. Haha, naurahdin sun kommentille viime yönä sitä lukiessani! :D Mulla on nimittäin ihan sama juttu, että tekee aina mieli katsoa pelottavia kauhuleffoja, mutta siitä hyvästä menetän aina yöuneni. Varsinkin jos olen katsonut sen leffan yksin. :D Mustakin tuo Eden Lake on hyvä! Vaikka se onkin vähän raaka, mutta silti se juoni on mielenkiintoinen eikä missään vaiheessa leffaa pitkästyttänyt. Mä voin suositella uusia kauhuleffoja sitä mukaa, kun vuokrataan ja katsotaan niitä. :)

      Poista
  5. toi one missed call kuulosti aika jännälle, vois kattoo joskus kyllä! omia suosikkeja noista oli varmaanki tapahtui vegasissa ja sisko tahtoisin jäädä :D oon kattonu monen monet kerrat kummatki leffat, enkä oo kyllästyny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi hyvä, suosittelen katsomaan! Se ei niinkään oo semmonen raaka, vaan enemmänkin jännittävä ja kokoajan joutuu jännittämään, että mitä seuraavaksi tapahtuu. :D Ja niinpä, noihin leffoihin ei vaan voi kyllästyä! :)

      Poista
  6. Tämäpä postaus oltiin nopeasti toteutettu. (Olen siis postauksen ehdottaja :D)
    Sain ite ainakin aika monta leffaa mitä en oo nähnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mulla ei ollut tällä hetkellä mitään postattavaa, joten ajattelin toteuttaa yhden postausehdotuksista. :D Ja kiva kuulla, että tästä löytyi sullekin joitain uusia leffoja! :)

      Poista
  7. en jaksanu selata vanhempia postauksia, mistä varmaan oisin ehkä tiedon saanu, mut mistä oot ostanu ton sun vaaleenpunasen neuleen? :) aivan ihana! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen vähän aikaa sitten Jim&Jillin alennuksesta, taisi maksaa vain 18 euroa. :) Mustakin se on ihana! ♥

      Poista
  8. one missed call on myös yks mun lemppari! saisinkohan vähän matkia sua ja tehä myös tälläsen videon?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan mahtava! :D Ja tottakai saat, tee ihmeessä! :)

      Poista