tiistai 10. syyskuuta 2013

Viikonlopun ostokset

Kerroinkin jo edellisessä postauksessa, että päätettiin lähteä rauhallisen rentoutumisviikonlopun sijaan Kuopioon shoppailemaan pitkästä aikaa. Tällä kertaa mulla oli rahaa käytössä hieman normaalia enemmän, joten sain vihdoin ostettua uudet kiilakorot ja muitakin kivoja juttuja!


Raitapaita Jim&Jillistä 13 eurolla.


Mekko Jim&Jillistä 9 eurolla.


Pitsitoppi myös Jim&Jillistä hintaan 12,95€.


Mun entiset aurinkolasit hajosivat pari viikkoa sitten ja olin jo täysin varma, etten tule löytämään samanlaisia mistään enää tähän aikaan syksystä. Löysin kuitenkin Kuopion H&M:ltä aivan samanlaiset, jotka mun oli ihan pakko ostaa. Hintaa näillä oli muistaakseni 7,95€.


Kännykkäkoru Tiimarista neljällä eurolla.


Ja sitten vielä nämä uudet ihanat kiilakorot! Mä mietin pitkään ostanko H&M:ltä kiilakorkotennarit vai käynkö etsimässä muista liikkeistä tavallisia kiilakorkoja, ja päädyin pitkän harkinnan jälkeen ostamaan nuo. Kierrettiin kaikki Matkuksen kenkäkaupat läpi ja löysin nuo ihanuudet Kookengästä alennuksesta. Alkuperäinen hinta taisi olla viidenkympin paikkeilla ja alennuksen jälkeen noille jäi hintaa vain 35 euroa. Korkeasta korosta huolimatta nuo on todella mukavat jalassa!

Mitäs tykkäsitte ostoksista?

14 kommenttia:

  1. hienoin toi toisiks ylin (-: ja ihanan halvalla oot kyllä löytäny :3 toi kännykoruki on aikas söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi mekko on kyllä ihana! ♥ Sattu vieläpä just hyvin olemaan alennusmyyntejä, joten ei menny rahaakaan ihan hirveesti. :)

      Poista
  2. Toi käärmekuosinen mekko on aivan ihana ! :) miksen mä oo törmänny tollaseen missään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Kerrankin tein löytöjä! ;) Kannattaa käydä Jimmarista katsomassa, siellä oli noita 70 prosentin alennuksessa. Alkuperäinen hinta oli 30€ ja alennuksen jälkeen tuon 9€. :)

      Poista
  3. ihania ostoksia ! :3 varsinkin tuo mekko♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :) ♥ Tulis nyt vaan äkkiä kesä, jotta pääsis käyttämään sitä! :D

      Poista
  4. Ihania ostoksia, rakastuin tohon ekaan paitaan!!<3 :)

    VastaaPoista
  5. Mäkin haluun tuollaisen kännykkäkorun :3
    Ja tulikin tästä mieleen etten oo piiiiiitkään aikaan käynyt Jim&Jillissä :o Vaikka meidän paikkakunnalta se löytyykin, jotenkin on vaan jäänyt. Nyt tekee mieli mennä kurkkimaan sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä ostamassa, Tiimarista saa ihan muutamalla eurolla! :) Mullakin meinaa nykyään jäädä kokonaan Jimmarissa käynti, kun tänne Varkauteen tuli toissa keväänä H&M. Toinen on Seppälä, jossa ei tule melkein koskaan käytyä. :D Kannatti kuitenkin käydä pitkästä aikaa Jimmarissa, kun tein noin mahtavia löytöjä!

      Poista
  6. Ihanan pitkät hiukset siulla! Ja miul löytyy tuot samaa pitsitoppia neljässä eri sävyssä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tuo pitsitoppi on kyllä ihana, mullakin löytyy kahdessa värissä! :D

      Poista