sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Matkalla Müncheniin

Täällä ollaan! Eilinen päivä meni kokonaan matkustellessa, ensin neljä tuntia autolla Helsinkiin ja sitten vielä melkein kolme tuntia lentokoneella Müncheniin. Ruvettiin siis heti illalla nukkumaan, enkä jaksanut edes harkita postaamista.

Viime kerralla meillä ei toiminut netti täällä ollenkaan, mutta nyt saatiin sekin vihdoin toimimaan. Yritän siis postailla täältä edes pari postausta, mutta vielä en kuitenkaan lupaa mitään. Meillä on nimittäin jokaiselle illalle aika paljon tekemistä, joten ole ihan varma ehdinkö postailemaan.

Mutta nyt muutamat kuvat eiliseltä!


Jouduttiin heräämään eilen jo kahdeksan maissa ja ajelemaan lähdettiin kahdentoista jälkeen erittäin väsyneinä. Käytiin kuitenkin matkalla ostamassa molemmille energiajuomat, jotta jaksettaisiin pysyä hereillä. Eiliselle sattui myös unelmakeli, nimittäin vettä satoi kaatamalla melkein koko matkan.

Ja huomatkaa muuten mun uudet hiukset! Sain sillä askorbiinihapolla kotikonstein vaalennettua hiukset takaisin vaaleiksi, ja lopputulos näyttää ainakin mun mielestä jopa paremmalta kuin ennen. Peruin seuraavana aamuna sen kampaaja-ajan, joten säästyipähän nekin rahat tänne matkalle!


Ensimmäisenä lentokentälle saavuttua kiiruhdettiin minnes muuallekaan kuin Starbucksiin kahville! Me maalaisjuntit käytiin molemmat ensimmäistä kertaa tuolla, ja jo tämän kokemuksen perusteella rakastuin noihin kahveihin. Vaikka mä en huonoilla englannin kielen taidoillani osannutkaan tilata kahvillista juomaa, kun luulin että without coffee tarkoittaa kahvin kanssa. :D


Peilin kautta nopeasti otetut asukuvat lentokentän vessasta.


Lentomatka meni kuitenkin yllättävän nopeasti, kun oltiin varauduttu siihen lataamalla kännykät täyteen musiikkia ja ottamalla lehtiä mukaan luettavaksi.

Yritän huomenna tai keskiviikkona keretä taas postailemaan, nimittäin me mennään tänään illalla Oktoberfesteille ja tiistaina Sleeping With Sirensin keikalle. Jonkinlaista myday-postausta oon myös ajatellut toteuttaa täältä matkalta. Mutta nyt mä lähden laittautumaan, että keretään kahdeksitoista (täällä kello on vasta vähän yli 11) intialaiseen syömään, palaillaan!

17 kommenttia:

  1. oii, ihanaa että matka on jo mennyt nui hyvin :-) kyl noi vaaleet hiukset sopii musta sulle jotenki paremmin ;o tai en osais ihan heti kuvitella sulle tummempia..ehkä vaaleenruskeet vähintään (:


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Nyt pitkien yöunien jälkeen jaksaa jopa tehdäkin jotain. :) Mustakin vaaleat hiukset sopii paremmin, enkä kyllä vielä raaskisikaan luopua näistä. :D Hyvä että sain nää hiukset kuitenkin kuntoon ennen matkaa!

      Poista
  2. siis korkeintaan vaaleenruskeet :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon miettinyt vaaleanruskeita, mutta seuraavan kerran toteutan niiden värjäämisen ehdottomasti kampaajalla! :D En halua enää koskaan kaupan väreillä harmaita hiuksia. :D

      Poista
  3. Onneksi sait hiukset takaisin kuntoon ja vieläpä halvalla :) Kaikki hyvin, loppu hyvin.
    Ääää, mä en oo ikinä saannu Starbucksin kahveja D: Paitsi niitä Citymarketeissa myytäviä, mutta noita ihan oikeita olis niin kiva maistella! Katoin jo sun instagramissa, että näyttääpäs hyvältä ja vähän ehkä kuolasinkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Eikä tuo askorbiinihappo maksanut kuin 2,95 euroa! Eli halvalla päästiin tosiaan. :) Mäkään en ennen ollut maistanut noita, mutta suosittelen kyllä eilisen jälkeen kaikkia maistamaan! Tuo mun "kahvi ilman kahvia" oli vähän kuin pirtelö, mutta paljon parempaa. :)

      Poista
  4. Ootpas kaunis! :) ää kelpais itellekki joku reissu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha, reissut kelpaa aina! :D

      Poista
  5. Ihana tämä kuva lentokoneesta, itekkin odotan jo matkaa Wieniin poikaystävän kanssa.. ^^ Vielä muutama viikko, ja kyllä pelottaa niin perkeleesti kun oon ollut kerran ihan pienenä lentokoneessa ja ne on pelottavii..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, ihanaa matkaa jo näin etukäteen teillekin! :) Ja muakin pelottaa jokaisella kerralla ihan yhtä paljon! Oon varmaan katsonut liikaa lentoturmatutkintoja. :D

      Poista
  6. Kauniina tosiaan olit eilen näiden kuvienkin perusteella! Tosi kivaa reissua teille! :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! :) Ja yritetään tosiaan pitää kiva reissu! Ainakin ensimmäisen päivän perusteella vaikuttaa oikein mukavalta. :)

      Poista
  7. ihania kuvia ! huippu reissua teille !

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia, pitäkäähän hauskaaa ja nauttikaa reissusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! :) Kyllä pidetään ja nautitaan! ;)

      Poista
  9. hei tosi kiva blogi <3 mietin tässä vaan, kun luin näitä sun vanhoja postauksia, että miksi ihmeessä olet mennyt Helsingissä tilaamaan kahvia englanniksi?!

    VastaaPoista