perjantai 27. syyskuuta 2013

First day in Munich

Kotona ollaan taas ja täytyy kyllä myöntää, että nyt masentaa ihan älyttömästi olla taas kotona. Täällä on kylmä ja varsinkin tylsää, kun taas Münchenissä oli +23 astetta lämmintä ja aina tekemistä. Meille sattui hyvä tuuri säiden suhteen, nimittäin aurinko paistoi jokaisena päivänä pilvettömältä taivaalta eikä siellä ollut vielä tietoakaan syksystä. Kaikin puolin aivan mahtava loma ja voisin lähteä vaikka samantien takaisin!

Me otettiin matkan aikana noin 500 kuvaa ja 29 videota, joista mun pitäisi valita ne parhaat ja onnistuneimmat kuvat, muokata ne ja päättää vielä mihin postaukseen mikäkin tulee. Oktoberfest-postaus tulee ainakin ihan omana postauksenaan, koska kuvia tuli otettua siellä todella paljon ja sain eilen myös väsättyä videon sieltä, johon keräsin monia eri videonpätkiä.

Mun piti myös postailla reissun aikana, mutta päätin kuitenkin ottaa kaiken ilon irti meidän matkasta turhia stressaamatta. Enkä muutenkaan olisi ehtinyt postaamaan, kun jokaisena iltana oli niin paljon tekemistä. Oikeastaan tää muutaman päivän postaustauko teki mulle ihan hyvää, kun parin viikon ajan bloggailu oli tuntunut vähän pakkopullalta. Nyt mulla on taas energiaa ja halua postailla!

Nyt kuitenkin postausta ensimmäisestä päivästä!


Ensimmäisenä päivänä lähdettiin melkein heti herättyä intialaiseen ravintolaan syömään. Käytiin viime kerrallakin samassa paikassa syömässä ja rakastuttiin niihin ruokiin, joten oli pakko päästä tälläkin kertaa sinne!


Syönnin jälkeen käytiin tsekkaamassa äidin talon katolla oleva uima-allas ja maisemat oli kyllä sieltä korkealta aika mahtavat! Päätettiin myös, että ensi kesän rantaloma saa tällä kertaa jäädä ja lähdetään sen sijaan Müncheniin pariksi viikoksi. Tulee myös paljon halvemmaksi, kun Müncheniin meidän tarvitsee maksaa vaan lennot.


Iltapäiväksi ja illaksi suunnattiin vielä Oktoberfesteille muutamille litran kaljoille. Innostuttiin Oktoberfesteistä niin paljon, että päätettiin lähteä sinne vielä maanantainakin, mutta siitä lisää sitten omassa postauksessaan!

18 kommenttia:

  1. MITÄÄ.. talon katolla uima-allas! :D siistiä! Varmasti ollu ihan huippureissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niinpä, sais kyllä Suomessakin olla kerrostalojen katoilla uima-altaat! :D Oli kyllä huippureissu, paitsi nyt vaan masentaa olla taas kotona. :D

      Poista
  2. Voiku teidän reissu vaikuttaa ihanalta. Ois kiva itsekkin päästä taas johonkin, mutta kun ei tuo opiskeluiltaan kerkiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se aika ihana! :) Opiskelut ja työt vie kyllä meilläkin aika paljon aikaa.. Aina saa oikein miettiä että miten sattuu molemmilla lomat. :/

      Poista
  3. Oi ihanalta näyttää!! :) Mä haluan kans uima-altaan meidän talon katolle xd! Oli varmaan mieletöntä tuola festivaaleilla ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mäkin haluan! :D Ja nuo Oktoberfestit oli kyllä koko matkan kohokohta! Ihmiset oli niin ystävällisiä ja muutenkin se fiilis oli aivan mahtava. Videota tulee johonkin postaukseen sitten sieltä! :)

      Poista
    2. Oii maltan tuskin odottaa sitä postausta ;o

      Poista
  4. Kiva kuulla, että teidän loma oli onnistunu :) Tälläsiä matkakuvia on aina mukava kattoa (vaikka ne matkakuumetta pahentaakin)! Ja München on kyllä mukava kaupunki, oon siellä pariin otteeseen ollu ja menisin mielelläni uudelleenkin taas :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, matkakuvia on mukava katsoa mutta samalla ne saa aikaan hirveän matkakuumeen! :D Itsekin tykkään Münchenistä ihan hirveästi, hyvät shoppailumahdollisuudet ja upeat nähtävyydet. :)

      Poista
  5. No teille tosiaan sattui hyvät säät! :) Polskuttelitko yhtään uima-altaassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin! Viimeksi kärsittiin pari päivää sateesta, mutta nyt sattui onneksi hyvät säät. :) Ja ei me ehditty, kun sunnuntaina tuo allaspaikka oli viimeisen kerran auki tänä syksynä. Sen takia halutaankin ensi kesänä päästä sinne polskuttelemaan! :D

      Poista
  6. Oi varmasti oli huippureissu!:) Onneksi teillä oli siellä hyvät säät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! :) Ja niinpä, sais ne hyvät säät tulla tänne Suomeenkin perässä. :D

      Poista
  7. Tosi kivoja kuvia:)

    http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. voi että ! kelpais mullekki :O nii ihanan näköstä ruokaaki ja kaikkee :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka oli kyllä taivaallista! Ei meinaa mäkkärin ruoat maistua enää miltään noiden tulisten ruokien jälkeen. :D Haluun takasin tuonne! :(

      Poista