maanantai 9. heinäkuuta 2012

Serkun rippijuhlat

En eilen kerenny postailemaan joten nyt tulee tää rippijuhla -postaus.
Eli eilen oli ne serkun rippijuhlat ja oli kyllä ihana nähdä sukulaisia pitkästä aikaa. Nykyään kun tulee niin harvoin enää niitä nähtyä kun asutaan eri paikkakunnillakin, et on tosi mukava päästä ees välillä jakamaan kuulumisia. Kuvia tuli otettua vaan muutama ja tuossa on niistä parhaiten onnistuneet. Ekassa kuvassa oon Teemun kanssa ja tokassa mun pikkuserkun Hennan kanssa.

Suunniteltiin vähän ens kesän ulkomaanreissua serkkujen kanssa et lähdettäis kaikki porukalla Bulgariaan. Me oltais Teemun kanssa äidin kämpällä se viikko ja serkut varais hotellin siitä läheltä.
Meinattiin lähtee tolla porukalla jo tänä kesänä mut lomat sattu olemaan just eri aikoihin joten me mennäänkin sit ihan kahdestaan Teemun kanssa. Mut saadaampahan viettää edes viikon verran kunnon laatuaikaa. :)

Tää päivä menikin sit taas kotona istuskellessa ja illalla kävin hakemassa Katjan kaupunkiin. Käytiin hesellä syömässä ja istuskeltiin ulkona. Tuli ihan Teemun inttiajat mieleen kun sillon tuli vietettyä niin paljon aikaa Katjan kanssa. Mut kyllä me vielä syksyn aikana keretään kyllästymiseen asti näkemään kun samalla luokallakin ollaan. Tai no ei ehkä ihan kyllästymiseen asti, toivottavasti. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti