maanantai 23. heinäkuuta 2012

Leffaa & hiusten värjäilyä

Lauantaina me käytiin siellä leffassa ja päädyttiin tohon Yön ritarin paluu -leffaan. En muistanu oikein mitään siitä edellisestä, joten olin alussa vähän pihalla koko juonesta. Mut onneks toi ei periaatteessa ollu jatkoo sille edelliselle vaan siinä oli uus juoni. Oli kyllä todella hyvä, kannattaa käydä katsomassa!

Sit leffan jälkeen mentiin käymään Katjan kämpällä jonne se muutti viime viikolla. Oli aika viihtysän olonen kun oli kaikki huonekalut sun muut jo paikoillaan. Nyt voikin sit alkaa suunnitella tupareita. ;)
Tänään mä löysin vahingossa vessan kaapista noita keltasuutta poistavia hiusnaamioita ja ajattelin kokeilla toimisko ne mun pidennyksiin. Tilasin reilu kuukaus sitten ne pidennykset jotka olikin aivan liian keltaset omiin hiuksiin verrattuna.
Tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyy lähtötilanne eli ne oli tosiaan aika keltaset. Ja viimeisimmässä huomaa aika selvästi värieron värjäyksen jälkeen.

Pitää vielä huomenna kattoo päivänvalossa miltä nuo näyttää. Jos ne on edelleen liian keltaset niin sit pitää kuluttaa huominenkin ilta niiden värjäilyyn...

8 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset sulla :) Haluaisin kanssa käydä kattomassa ton uusimman batmanin mutta ikävä kyllä täytyy odottaa ensin että saan lasit :D

  ♥: obses-sions.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! :) Ja kannattaa tosiaan käydä katsomassa, suosittelen! Oli ainakin mun mielestä parempi kuin se edellinen. :)

  VastaaPoista
 3. oon kateellinen sun hiuksille, tosi ihanat! :)

  VastaaPoista
 4. tosi kiva blogi sulla =)
  ja sun hiukset on ihanat
  + liityin lukiaks

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos! :) Eilen tuli vähän muokkailtua tätä ulkoasua niin näyttää vähän paremmalle. :)

  VastaaPoista