torstai 5. heinäkuuta 2012

Hengailua, ostoksia ja hiusten värjäystä

Eilinen meni oikeestaan kokonaan kuvaillessa ja istuskellessa auringon paisteessa. Päivällä Katja tuli käymään taas pitkästä aikaa ja värjättiin molempien juurikasvut, jonka jälkeen mentiin herttuun istumaan jäätelöiden kera. Kyllähän siinä pari tuntia vierähtikin.
Sit myöhemmin illalla mentiin käymään Teemun kanssa meidän jännässä paikassa. Toi on jotenkin niin ihana paikka jos haluaa karkuun kaupungin melua, et ollaan ristitty se jännäksi paikaksi. Ja toi jälkimmäinen kuva on siis kyseisestä paikasta. :)

Tänään Katja tuli taas kaupunkiin ja meidän piti käydä ostamassa sille uusia vaatteita, mut arvaatte varmaan miten siinä kävi. Päädyin sit ite ostelemaan vielä enemmän vaikka lupasin itelleni etten osta mitään.

Mutta tässä kuvia näiden parin päivän ostoksista:


Kaikki vaatteet on sit ostettu H&M:ltä. Mä rakastuin noihin kahteen paitaan ihan liikaa et mun oli aivan pakko ostaa ne! En yleensä ostele kovin helposti turhuuksia mut noi oli pakollisia ostoksia.

Huomenna olis tarkotus lähtee Teemun kaverin mökille juhlimaan joten postailen varmaan seuraavan kerran sit lauantaina. Ja kuviakin on luultavasti tulossa!

4 kommenttia:

 1. Onko? Tuntuu ettei nää kasva yhtään, mut onneks pidennykset on keksitty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onn!:) Varmaan lähemmäs 5cm kohta :o Hih,niin, menee kyllä joku vuosi ennenko saat omasta tukasta sen 60cm ;)

   Poista
 2. Aijaa, ei musta tunnu yhtään et nää ois kasvanu.. Mut voi johtua siitäkin kun ei olla nähty nyt pitkään aikaan et sä vaan huomaat eron. :) Ja tosiaan vois vähän kestää et saisin yhtä pitkät hiukset! :D

  VastaaPoista