torstai 12. heinäkuuta 2012

12.7.2012Tää viikko on menny älyttömän hitaasti ja tylsästi. Ei oo ollu oikein mitään tekemistä joten oon vaan siivoillu kämppää ja pessy pyykkiä.
Tänään sain aikasiks niinkin paljon et lakkasin mun kynnet. En oo lakannu niitä varmaan puoleen vuoteen mut nyt ne näyttää taas ihan kivoilta. Rakastan kimalletta varsinkin kynsissä!

Viikonlopun suunnitelmat on taas ihan auki. Alustavissa suunnitelmissa olis lähtee Joroisiin teräsmieskisojen jatkoille, mutten tiiä vielä yhtään ollaanko menossa vai ei. Pitäis kyllä oikeestaan jo tänään saada selville mennäänkö et osataan sumplia kyyti yöllä takas Varkauteen.
Ja viikon päästä ois Teemun 20-vuotissynttärit eikä meillä oo mitään suunnitelmia sille viikonlopulle. Ärsyttää kun ei ikinä saa aikasiks tehdä mitään ajoissa. Oltais voitu lähtee vaikka risteilylle tai jotain, mut eiköhän sekin oo jo myöhästä. Pitää nyt kattoo jos jotain kivaa keksis..

Ulkona näyttää nyt vähän siltä et aurinko alkais ehkä kohta paistaa, joten taidetaan lähtee ajelemaan Teemun kanssa. Jospa sais vähän kuvia otettua samalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti