torstai 25. elokuuta 2016

Hyvä fiilis!

Tulin postailemaan teille eräät vanhat asukuvat, jotka on otettu jo reilu pari viikkoa sitten, mutta ei se haittaa. Teki mieli tulla päivittelemään kuulumisia. Mulle on tulossa ihan superkiva viikonloppu, sillä voitin huomiselle Uniikin vip-keikalle Casinolle ilmaiset liput neljälle ja lauantaina suuntaan Hernesaaren rantaan erääseen tapahtumaan. Yritän pitää myös kameran matkassa mukana, niin saan tänne pitkästä aikaa muitakin kuin asu- ja matkailujuttuja. On niin ihanaa, kun on tiedossa kaikkea kivaa tekemistä! Ensi viikolla meillä on myös Lidlin voittojuhlat, joita juhlistetaan meidän oman työporukan kesken Martinlaaksossa eräässä huvilassa. Voitettiin siis sellainen vuoden kestävä team2016-kilpailu, johon osallistui kaikki Suomen Lidlit ja kaksi myymälää voitti. Meille on järjestetty pitopalvelu ja tuolla huvilalla on poreallas, karaokelaitteet, biljardipöydät yms. Oon jo niin innoissani, etten malta millään odottaa! Kerron kuitenkin paremmin tuosta kilpailusta ja meidän voittojuhlasta kuvien kera omassa postauksessaan, kunhan tuo tapahtuma on ohi.

Vähän aiheesta poiketen; kävin eilen huiman vuoden tauon jälkeen leffassa, kun Finnkinolla oli joku superkeskiviikko ja leffaliput oli puoleen hintaan. Käytiin katsomassa sellainen leffa kuin Nerve, ja mun on pakko suositella sitä teillekin. En oo aikoihin nähnyt sellaista leffaa, josta jäisi sellainen tunne, että olipa oikeasti hyvä. Siinä joukko nuoria alkaa pelata sellaista peliä kuin Nerve, ja heidän pitää valita onko katsoja vai pelaaja. Katsojat maksavat ja pelaajat tienaavat katsojien keksimiä tehtäviä suorittamalla. Tehtävät muuttuvat kuitenkin jatkuvasti hullummiksi ja lopulta pelaajat taistelevat jo hengestään. Oli kyllä todella mielenkiintoinen, vähän erilainen leffa. Hehkutin tänään jo töissäkin kaikille tuosta! :D

1-IMG_23222 1-IMG_2332 1-IMG_2323 1-IMG_2319 1-IMG_2334 1-IMG_2329

Yllä tosiaan muutaman viikon takaiset asukuvat, jotka on unohtuneet aiemmin julkaista. Taas kerran pääsin potemaan järkyttävää asukriisiä, kun mulla ei yksinkertaisesti ole tällä hetkellä vaatteita. Oon kulkenut vuoden samoissa koltuissa. Onneksi Saksan matkalla kiinnitin huomiota kerrankin vaatteisiin ainaisten laukku- ja kenkähankintojen sijaan, ja nyt mulla on monta ihanaa uutta vaatetta. En malta odottaa, että pääsen pukemaan ne päälle ja kuvaamaan "uusia" asuja tänne. Vaikka kengät ja takki onkin asukuvissa erilaiset, niin silti nää viimeisimmät asut on jotenkin olleet todella samankaltaisia keskenään. Viikonloppuna pääsen vihdoin pukeutumaan hienosti, niin täytyy käyttää se hyödyksi kuvaamalla samalla asukuvat.

Nyt mä rupean pienille päikkäreille, sillä illalla meen moikkaamaan mun kahta tätiä keskustaan, jotka tulevat pitkästä aikaa käymään Helsingissä. Ihana päästä vaihtamaan kuulumisia ja näkemään sukulaisia, kun nykyään tulee niin harvoin nähtyä pitkästä välimatkasta johtuen. Tulipas tästä postauksesta nyt tällainen hehkutuspostaus, mutta ehkä ihan hyvä, että mun hyvä fiilis välittyy tällä hetkellä tänne blogiinkin. Se on nimittäin harvinaista, että oon näin hyvällä tuulella. :D

Ihanaa viikonloppua kaikille jo etukäteen!

8 kommenttia:

  1. Ihana uus banneria myös, wow ! :) Kiva lueskella taas kunnolla sun blogia kun olet alkanut useammin päivittelemään :) Mukavaa viikonloppua sullekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ensimmäinen joka huomasi uuden bannerin! ;) Ja niin ihana kuulla, ettei mun kaikki lukijat oo hävinneet näistä tauoists huolimatta. Inspiroi kirjoittamaan jatkossakin. :) Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Tosi kaunis ja hyvin onnistunut asu. Mun pitää alkaa selata näitä sun asupostauksia kun alotin uuden työn, toimistossa, ja nyt kun menen omissa vaatteissa töihin minun tulee osata pukeutua hillityn siististi. Tykkään kengistä paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Mä tykkäänkin just sellaisesta hillitystä ja siististä pukeutumisesta! Ala säkin ottamaan sit asukuvia työasuista, niin mäkin saan niistä sit inspiraatiota. :) Ja nuo kengät on munkin mielestä kivat. :)

      Poista
  3. Vau miten ihanan raikas ja pirtsakka asukokonaisuus!♥ Sopii sulle täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Sunkin asut on aina niin ihania ja onnistuneita :)

      Poista
  4. Mä tykkään tästä lookista! Hha mulla on sama, koko ajan tuntuu ettei ole mitään vaatteita mitä laittaa päälle ^^' vaikka todellisuudessa mulla on vaatekaappi pullollaan vaatetta... Silti jostain syystä aina samat rievutkin päätyy ylle:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) Haha joo, niin tuttua! Aina samat koltut iskeytyy päälle :D Onneks tuli Saksasta ostettua taas uusia vaatteita, niin saa edes jotain pientä vaihtelua välillä! :)

      Poista