keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Kesä ♥

Mistä tietää, että kesä on vihdoin saapunut? Ainakin siitä, kun kirsikkapuut alkaa kukkia ja puut on hiirenkorvilla. Tää on mun mielestä ehkä koko vuoden parasta aikaa! Aurinko paistaa ensimmäisiä kertoja lämpimästi, kukat alkaa kukkia ja mieli on virkeä. Oon käyttänyt viimeisen viikon aikana kaikki mahdolliset tunnit vapaa-ajallani auringonottoon. Pitäisi saada pieni rusketus pintaan ennen matkaa, sillä oon lähdössä alle parin viikon päästä viikoksi Madeiralle. Valitettavasti iltavuorot hankaloittaa auringonottoa paljon, mutta onneksi mulla on ollut nyt muutama aamuvuoro putkeen, niin oon ehtinyt hyvin töiden jälkeen vielä parvekkeelle nauttimaan auringosta.

Mitäs muuta mulle kuuluu? Oon tehnyt jälleen paljon töitä, säästääkseni tän vuoden ulkomaanmatkoihin. Tän kuun lopussa on lähtö sinne Madeiralle, elokuussa Müncheniin ja lokakuussa ehkä tähänastisista ulkomaanmatkoista parhaaseen kohteeseen eli Miamiin, josta lähdetään vielä käymään Bahamalla Karibianristeilyn merkeissä! Oon niin uskomattoman innoissani enkä oo meinannut pystyä keskittymään ollenkaan muihin juttuihin. Töissä mua motivoi ainoastaan johonkin tärkeään asiaan säästäminen, niin näitä matkoja on aina hyvä muistella, jos meinaa alkaa väsyttää tai ei muuten vain kiinnosta!

1-IMG_1296 1-IMG_1274 1-IMG_1281

Viimeiset pari viikkoa on myös mennyt ahkerasti terassikalusteita tehden, joka päivä monta tuntia. Tein kuormalavoista kulmasohvan, jonka hioin ja maalasin valkoiseksi. Pöydän tein sähkökelasta, joka piti myös hioa ja maalata. Muutama päivä sitten sain ne vihdoin valmiiksi ja voi miten ihana fiilis olikaan, kun sai vihdoin parvekkeen mieleiseksi ja pääsi näkemään kalusteissa myös oman kädenjäljen. Heti kalusteiden valmistuttua suuntasin vielä Ikeaan shoppailemaan somisteita parvekkeelle. Nyt se on niin kodikas ja omannäköinen! Ajattelin tehdä mun parvekkeesta erillisen postauksen, sillä täällä ei ole koskaan aiemmin nähty mitään diy-juttuihin liittyvääkään.

1-IMG_1291 1-IMG_1289 1-IMG_1272

Odottelen tällä hetkellä myös reilun viikon päästä koittavaa meidän myymälän vuosijuhlaa, jonne tulee melkein kaikki pk-seudun Lidlit. Ihana päästä viettämään taas iltaa mukavan työporukan kesken etenkin, kun mulla alkaa viikon kesäloma samana päivänä. Nyt pitäisi enää reilu viikko jaksaa painaa töitä, niin sitten pääsen ansaitulle lomalle Madeiran lämpöön! Jos teistä joku on muuten käynyt Madeiralla, niin kommenttiboksiin voi laittaa omia kokemuksia tai sellaisia pakko nähdä -paikkoja, joita Madeiralta löytyy!

1-IMG_1300 1-IMG_1303

Mun ihana eilinen vapaapäiväni piti sisällään Roihuvuoren kirsikkapuistossa käymistä, joka kuuluu nykyään mun jokavuotisiin perinteisiin. Kyseisestä puistosta löytyy peräti 150 kirsikkapuuta, joten koko puisto on kieltämättä aika näyttävä niiden kukinnon aikaan. Ruoho on vihreää ja puut söpöjä vaaleanpunaisia. Puistoilun jälkeen otettiin suunnaksi vielä Kaivopuisto ja lähdettiin kirjaimellisesti ulos syömään. En oo koskaan aiemmin syönyt Helsingissä terassilla ja kun yhtenä päivänä bongasin tuon Cafe Caruselin terassin Instagramista, niin halusin lähteä sinne heti vapaapäivän sattuessa. Fiilis oli ainakin melkein kuin ulkomailla, aurinko paistoi ja edessä oli hyvää ruokaa ja juomaa. Ehdottomasti joskus uudestaan!

Miten teidän kesät on lähteneet käyntiin? Onko teilläkin jo suunnitelmia tulevalle kesälle?

14 kommenttia:

  1. Oiiii, ihana lukea taas kuulumisia, mahtavia kuvia ja sulla onkin kaikenlaista kivaa näköjään tiedossa :) Mun kesä on lähtenyt hyvin käyntiin, olen koittanut nauttia jokaisesta aurinkoisesta päivästä aina heti töiden jälkeen. Onneksi vielä silloinkin kerkeää nauttimaan säistä. Mulla ei ole mitään erikoisempia suunnitelmia kesälle, ainoastaan töitä vaan on tiedossa, siksipä ei mitään sen suurempia suunnitelmia olekkaan. Jossain haluan kuitenkin käydä vaikka sitten viikonloppuisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla! :) Yritän taas parhaani mukaan ehtiä kirjoittelemaan tänne. :) Haha, sama täällä! Hankala vaan vuorotyöläisenä ajoittaa vielä töiden sekaan auringonottaminen. Onneksi silloin tällöin on myös vapaapäiviä. :D Mutta hei, vaikkei ookaan mitään erikoisempia suunnitelmia töiden lisäksi, niin tällä hetkellä pitää olla onnellinen, että on edes töitä! Tänhetkinen työllistymistilanne kun on mitä on... Viikonloppuisin sit vaan yrittää nauttia :)

      Poista
  2. Olipas kiva huomata sun postanneen taas :) Voi vitsit miten ihanan näköstä tuolla kirsikkapuistossa on, haluaisin niin päästä käymään siellä! Täytyy toivoo, että pääsykoekireistä huolimatta ehtisin päiväreissulle Helsinkiin niin vois käydä tuolla. Ja btw säkin näytät hyvältä, as always! :)

    Oi Madeira <3 Siitä on jo vuosia kun tuli käytyä siellä, mutta se oli tosi ihana paikka. Siellä oli kaikenkaikkiaan upea luonto, ainoa miinus rannan puuttuminen, mutta onneks uima-allasosasto oli hotellissa hyvä :) Madeiralla oli hienoja ne levadavaellukset ja sieltä löyty ihania kukkatarhoja (ne missä me käytiin oli jossain vuorella eli mentiin sellasella hissillä mistä oli kivat maisemat). Sitten me laskettiin sieltä vuoristosta alas (tai ainakin osan matkaa, en enää muista) sellasessa korikyydissä. Siihen aikaan oli ainakin suosittua siellä, suosittelen! :D Lisäks siellä oli huippuhyvää ruokaa tosi monessakin paikassa, mutta erityisesti jäi mieleen yks ravintola minkä nimeä en valitettavasti muista just nyt - voin tulla kertomaan jos muistuu mieleen/jos matkaseuralaiset muistaa. Sen mä muistan, että joku niiden paikalliskala(?) oli törkeen hyvää banaanin ja manteleiden kera, että jos oot kalan ystävä niin tiedoks tämä :D Toivottavasti tulee onnistunut reissu! Ja ai että oon melkein kade, kun sulla on noin paljon mahtavia matkasuunnitelmia! Etenkin toi Miami kelpais kyllä mullekkin, ää mikä matkakuume!

    Tsemppiä vikaan työviikkoon ennen lomaa!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kirsikkapuisto on kyllä ihana! Kävin nyt toista kertaa tuolla ja ihan yhtä ihana oli kuin viime vuonnakin! :) Jos et tänä vuonna enää ehdi, niin ensi vuonna sitten! Suosittelen. :) Ja kiitos oikein paljon! <3

      Ja kiitos paljon matkavinkeistä! Oon lueskellut netistä kaikenlaista jo ennakkoon, mutta tuollaiset kertomukset auttaa aina. Päädyin itseasiassa Madeiraan juuri sen upean luonnon takia! Mietin pitkään Kreikan ja Madeiran väliltä, mutta jotenkin tuo Madeiran luonto tuntui niin ihanalta. Eikä Googlen kuvahaku auttanut enää yhtään tähän matkakuumeeseen, vaan varasin samantien matkan sinne, haha. :D Pitää sitten Madeiralla lukea vielä tuo sun kommentti toiseen otteeseen ja käydä katsomassa noita sun suosittelemia paikkoja! Oon pitkästä aikaa menossa ihan pakettimatkalle, niin ehkä ne matkaoppaatkin tietää missä kannattaa vierailla. :)

      Mullakin on kamala matkakuume! Vasta eilen havahduin kunnolla, kun tajusin, että ensimmäiseen matkaan on enää reilu viikko jäljellä! Viikko menee kuitenkin todella nopeasti ja kohta sitä huomaa olevansa jo lentokentällä lähdössä. :)

      Poista
  3. Kiva lukea sun kuulumisia pitkästä aikaa!:) Mäki oon menossa tänää kuvaamaan kirsikkapuita, ne on vaan niin kauniita <3 Meki suunniteltiin pitkään matkaa Madeiralle, mutta päädyttiikin Lissaboniin! Madeira on varmasti todella upea paikka(: Ihanaa matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva kuulla! :) Vähän jännitti tulla postailemaan pitkästä aikaa, kun ei tiennyt kiinnostaako ketään enää. Nyt yritän tsempata tän postailemisen kanssa, kun on tullut näin paljon positiivista palautettakin. :)

      Lissabon kiinnostais myös mua! Tuu sit ihmeessä tänne kertomaan mitä pidit, niin ehkä mäkin lähden vielä joskus käymään siellä. :) Ihanaa matkaa myös sinne! <3

      Poista
  4. Oi vitsit, ootan innolla postausta sun parvekkeesta! Pikkuhiljaa pitäs alkaa laittamaan tuota omaakin kesäkuntoon! :)
    Tällä hetkellä mä odotan kesältä eniten Kreetan reissua, jonne ollaan lähdössä heti Juhannuksen jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, just sainkin tuon parvekepostauksen julkaistua! Ei tarvinnut (tällä kertaa) kauaa odotella! ;) Tälleen kesällä on niin ihana päästä laittamaan parveketta kesäkuntoon! Kesällä siellä tulee kuitenkin vietettyä suurin osa ajasta. :)

      Mäkin mietin pitkään Kreikkaa, mutta päädyin lopulta tuohon Madeiraan. Pitääkin kyyläillä sun postauksia sitten! Jos vaan millään jaksat, niin tee postaus sieltä, jossa kerrot nähtävyyksistä ja kaikesta hyödyllisestä! Mulla on nimittäin Kreikka vielä näkemättä, niin sinnekin tulee varmasti lähdettyä vielä lähivuosina. Nimenomaan Kreeta kiinnostais muakin. :) Ihanaa matkaa teille! <3

      Poista
  5. Onpas ihanat kuvat ja huippua reissua Madeiralle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Menis nyt vaan viikko nopeesti... :D

      Poista
  6. Ihania kuvia! :) itselläni on suunnitelmissa lähteä kesällä Espanjaan kahdeksi viikoksi, en malttais millään odottaa tuota reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Monilla näyttää olevan tälle kesälle matkasuunnitelmia! Mukavaa reissua myös sulle Espanjaan! :)

      Poista
  7. voi että tuo puistoalue näyttää niiin kauniilta ! pääsispä itsekkin käymään tuollaisessa paikassa ja juuri niihin aikoihin kun kukinta on parhaimmillaan :) super ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Roihuvuoren kirsikkapuisto on kyllä upea juuri noiden puiden kukinnon aikaan! Suosittelen käymään joskus! :) Ja onhan noita kirsikkapuita ainakin täällä pk-seudulla useammassa paikassa, jos ei juuri tuonne Roihuvuoreen pääse :) Ja kiitos oikein paljon!

      Poista