keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Lomafiiliksissä

Nyt muhun on iskenyt jostain syystä kunnon postailuinto. Oon miettinyt päivittäin uusia mahdollisia asukokonaisuuksia ja saanut aikaiseksi käydä jopa kuvailemassa niitä. Oon myös innostunut hirveästi Aurinkolahdesta kuvauspaikkana. Katselin yhtenä iltana mun vanhoja asukuvia ja huomasin, että jokainen oli otettu samalla metsätiellä täysin samanlaisissa asuissa. Ja kuka muistaa vielä ne kaikista pahimmat, eli ylhäältäpäin otetut asukuvat? Nyt oon yrittänyt panostaa enemmän asuihin sekä etenkin kuvauspaikkoihin. Taustakin tekee nimittäin jo ihmeitä!

Oon tällä hetkellä jo niin lomafiiliksissä. Enää alle viikko matkaan. Tää päivä on mennyt töiden jälkeen lomamusiikkia kuunnellessa ja selaillessa vanhoja matkakuvia. Miten joku asia voikin tehdä ihmisen näin onnelliseksi? Rakastan etsiä tietoa eri matkakohteista, suunnitella kuvia ja asuja valmiiksi, miettiä mitä loman aikana pitäisi tehdä ja ennen kaikkea päästä rentoutumaan ja uppoutumaan "toiseen maailmaan" loman ajaksi. Järkkärin muistikortti on tyhjennetty jo valmiiksi monen sadan uuden kuvan tieltä, joten tännekin on aivan varmasti tulossa useampia postauksia mun matkasta!

1-IMG_1332 1-IMG_1353 1-IMG_1335 1-IMG_1325

Bleiseri - Zara / Hattu - Aleksi 13 / Mekko - Mango / Laukku - Louis Vuitton / Turkistupsu - Schustermann & Borenstein /  Aurinkolasit - Michael Kors / Kengät - Di Lauro

Eilen vietin taas viikon ainoata vapaapäivääni lähtemällä pienelle kuvausretkelle Aurinkolahteen. Pakattiin mukaan myös piknik-eväät ja lähdettiin kuvailun jälkeen rannalle istuskelemaan. Jostain syystä eilinen oli kuitenkin niin kylmä auringonpaisteesta huolimatta, että saatiin extempore-idea lähteä keskustaan syömään. Tällä hetkellä täällä on meneillään taas syö kympillä -viikot, johon kuuluu monia ravintoloita ja tietyt ateriat saa siis kympillä. Me päädyttiin Casinolle hamppariaterioille ja täytyy kyllä suositella. Oli nimittäin mielettömän hyvää!

1-IMG_1348 1-IMG_1328 1-IMG_1362 1-IMG_1361

Päätin kerrankin olla rohkea ja kokeilla olla päivän ilman nutturaa tai pidennyksiä, ja omasta mielestäni noinkin näyttää ihan hyvältä. Ainakin luonnollisemmalta, johon tällä hetkellä yritän pyrkiä. Mun hiukset on kasvaneet nopeasti lyhyessä ajassa, kun jätin pidennysten käytön pois. Nykyään niitä tulee käytettyä ainoastaan juhlimaan lähtiessä tai jonkin erikoisemman tilanteen sattuessa, jolloin haluaa näyttää mahdollisimman hyvältä. Vaikka toisaalta eihän ne pitkät hiukset ulkonäköä sinällään muuta, niin itselleni tulee kuitenkin itsevarmempi olo niillä. Mikä näyttää teidän silmään parhaalta; pidennykset, ilman pidennyksiä vai nuttura?

Tänään oon lähdössä vielä shoppailemaan muutamia kesävaatteita matkaa varten, koska koko loppuviikko on taas niin kiireinen etten ehdi myöhemmin enää. Toivottavasti löydän jostain suht edullisesti hyviä kesäisiä vaatteita, kun nyt pitää yrittää samalla myös säästää käyttörahaa sinne Madeiralle. Siellä tulee kuitenkin syötyä pari kertaa päivässä ulkona ja tehtyä varmasti useampi maksullinen retki, niin rahaa tulee kyllä menemään! :D

Mitä piditte asusta?

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tosi kiva asu :) Tykkään etenkin tuosta hatusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tykkään itsekin tuosta hatusta! Onneksi löysin sen keväällä ihan tuurilla alennusmyynneistä. :)

   Poista
 2. Ihanan näkönen kyllä toi kuvauspaikka! ♥ Asukin näyttää hyvältä ja et sä mun mielestä mitään pidennyksiä tarvitse, kivalta näyttää noinkin eikä sun omat hiukset näköjään edes oo mitkään lyhyet :) Ei siis tietenkään vikaa lyhyissäkään hiuksissa, ite vaan oon aina tykänny pitkistä hiuksista :-D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkolahti on kyllä tosi kiva kuvauspaikka, tykkään! :) Mäkin oon alkanut lämmetä ajatukselle, että ilman pidennyksiäkin näyttää ihan hyvältä. Nyt kun oon ollut jo melkein vuoden ilman pidennyksiä, niin hiukset on tulleet paljon parempaan kuntoon ja ne on kasvaneet hurjasti! :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja tosi kaunis kokonaisuus! ♥

  VastaaPoista
 4. Ois kiva kuulla kuulumisia videon muodossa !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! :) Jos saan kännykkään lisää tilaa, niin voisin itseasiassa jo pian kuvailla pitkästä aikaa videota. :)

   Poista
 5. Tässä tää sun kuuluisa postausinto taas nähtiin. Tuotat uskollisille lukijoillesi pettymyksen kerta toisensa perään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tuli ihan paha mieli sun kommentista! :( Oon kyllä yrittänyt heti matkan jälkeen tulla postailemaan, mutta aina on tullut jotain muuta tekemistä. Lisäksi oon ollut viimeisen viikon todella väsynyt, niin oon mieluummin nukkunut kaiken mahdollisen ajan. Nyt oon kuitenkin vihdoin muokkailemassa matkakuvia ja yritän saada jo tänään niistä pari postausta aikaan! :)

   Poista