maanantai 22. joulukuuta 2014

Münchenin ostokset videolla

Mun on pitänyt postailla Münchenin ostoksista jo monta päivää sitten, mutta oon ollut ihan älyttömän väsynyt enkä oo jaksanut herätä valoisaan aikaan kuvaamaan videota. Tänään päätin kuitenkin voittaa väsymykseni ja heräsin jo kymmeneltä kuvaamaan sitä. Videosta ei taaskaan tullut mieleinen, mutta kolmannen yrittämän jälkeen päätin, etten enää kuvaa neljättä. Tää saa nyt luvan kelvata!
 
Tavallisten kosmetiikkaostosten lisäksi ostin tällä kertaa kahdet saappaat sekä vaaleanpunaisen takin. Mulla oli matkalle 150 euron budjetti ja jätin loput rahani suosiolla kotiin. Muuten olisin varmasti sortunut shoppailemaan enemmänkin. Mutta koska en tarvinnut mitään muuta kuin kosmetiikkaa ja saappaat, niin tuo 150 euroa oli ihan sopiva hinta niille. Rahaa jäi kuitenkin vähän yli, joten pitihän mun sännätä samantien ostamaan vielä se mieleen jäänyt takki, jota sovitin jo matkan ensimmäisenä päivänä. Enkä kyllä kadu sen ostoa yhtään!



Tänään me ollaan lähdössä Teemun ja Nasun kanssa Savoon päin joulun viettoon enkä malttaisi millään odottaa ylihuomista. Luvassa on kyläilyä meidän molempien sukulaisten luona, lahjojen availua sekä tietenkin hyvää jouluruokaa. Lahjoja mä en tänä vuonna tule saamaan kuin ehkä hyvällä tuurilla muutaman, sillä oon toivonut ainoastaan rahaa. Joululahjoista siis tuskin tulee erikseen postausta. Lupaan kuitenkin aattona pitää kameraa mukana ja kuvailla mahdollisimman paljon. Rakastan nimittäin tehdä ja lukea joulupostauksia! 

Mitä piditte ostoksista?

14 kommenttia:

  1. Hahhah ihana, nauroin noille 7 ripsarille ja 11 hiuslakalle, voin vaan kuvitella ku oot menny niitten kans kassalle. :--DDD mut kyl se on ostettava ku halvalla saa, itekin hamstrasin syksyllä Berliinistä vaikka kuinka paljon kosmetiikkaa.. Ja ihana toi pinkki takki!!♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, on voinut tosiaankin olla hauska näky. :D Yleensä ne myyjät katsoo vähän ihmetellen, kun mennään Teemun kanssa hirveän ostosmäärän kanssa kassalle. :D Mäkin hamstraan aina ihan hirveesti kosmetiikkaa, kun se on täällä Suomessa niin kallista. Ei tartte sit täällä tuhlata rahaa kosmetiikkaan, niin säästyy kaikkeen muuhun. :) Ja kiitos paljon! Mustakin se on aivan ihana! ♥

      Poista
  2. Löysit tuolta kyllä paljon kaikkea kivaa ja ihanaa kun niin halpaa!! Pitäisi itsekin joskus päästä sinne ostoksille :) Nuo kengät on tosi kivat! Ja kiva video muutenkin! Hyvää joulua sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saksasta on aina pakko hamstrata hirveät määrät kosmetiikkaa, kun se on niin mielettömän halpaa siellä! :D Jos joskus lähdet Saksaan, niin suosittelen käymään Rossmannissa ja dm:ssä. Niissä on molemmissa halpaa kosmetiikkaa. :) Kiitos paljon ja ihana kuulla, että tykkäsit tästä! Ihanaa joulua myös sinne! <3

      Poista
  3. Haha, muakin huvitti kun kuvittelin kuinka menit 11 hiuslakan kanssa kassalle, vähän voinut myyjä hämmästyä moista hamstraamista :D Mutta kiva videohan tää oli, oot vaan turhaan itsekriittinen! ;) Toivottavasti jouluun kuuluvan rentoilun ja löhöilyn myötä väsymys helpottaa, ei muuta kun ihanaa joulua sinne! Oon kyllä vähän kateellinen tosta Savosta, mun kaveri meni sinne pari päivää sitten joulunviettoon ja lähetti niin kauniita Winter wonderland-kuvia että ♥ Kunpa täällä etelämmässäkin olis ees vähän lunta jouluna, olisin niin onnellinen! :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä ollaankin saatu vähän ihmetteleviä katseita kassalla, mutta siinä pitää sitten yrittää puhua vähän kovempaa suomen kieltä, niin kaikki tajuaa meidän olevan turisteja. :D Tuskin saksalaiset käy ihan noin paljoa hamstraamassa. :D Haha, pakko myöntää, että oon nykyään ehkä liiankin itsekriittinen tän blogin suhteen... Kaiken pitäis olla just eikä melkein! :D

      Voi kiitos ja ihanaa joulua sinnekin! ♥ Täällä Savossa on kyllä yllättävän paljon lunta! Olin ihan innoissani, kun tultiin tänne ja näin ulkona nuo kinokset. Tänään pitikin käydä jo kuvailemassa noita kauniita lumisia maisemia. :)

      Poista
  4. Väsymystä on kyllä ollut liikkeellä... :(
    Toi vaaleanpunainen takki on kyllä ihan sun näkönen!! Tosi kiva! Ja voi että kun saat aina osteltua niin halvalla kaikkea kosmetiikka! Ihan hulluja noi hinnat! Kelpais :D Mietin kun me meinattiin ensi kesänä lähteä Berliiniin, että onko siellä myös noin halpaa kosmetiikkaa. Jos on, niin iso kasa lähtee mukaan!
    Haha, en kyllä uskaltais esitellä miehen joululahjoja blogissa, se kun käy joka päivä kurkkimassa että olenko päivitellyt jotain :D

    Jouluna me mennään mun vanhempien luokse ja myös mun sisko perheineen on tulossa sinne. Uutena vuotena ollaan ihan tässä kotona ja ilmeisesti miehen pikkusisko olis tähän tulossa sen poikaystävän kanssa. Hyvää ruokaa, raketteja ja skumppaa :) Ei sen kummallisempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo takki on kyllä niin ihana! Oli ihan pakko käydä ostamassa se heti niillä ylimääräisillä rahoilla. ♥ Muistan miten järkytyin ensimmäisen kerran, kun äiti vei mut tuonne Rossmanniin ostoksille. Vertailin hintoja Suomen hintoihin ja olin ihan järkyttynyt. Sen jälkeen oon ostanut kaiken Saksasta paitsi puuterin. :D Ja hei kyllä varmasti löytyy Berliinistäkin tuo Rossmann! Mun mielestä niitä on ympäri Saksaa, joten varmasti pääkaupungista löytyy useampikin myymälä. Toinen halpa kosmetiikkamyymälä on dm, ja niitäkin luulisi löytyvän useampi Berliinistä. Noita dm-kauppoja oli itseasiassa myös Prahassa. :)

      Oi vitsi sun joulun ja uudenvuoden suunnitelmat kuulostaa hyviltä! Joulua kuuluukin viettää perheen ja sukulaisten kesken. :) Meillä ei oo uudeksivuodeksi vielä ihmeempiä suunnitelmia, lähdetään varmaan kaverin luokse juhlimaan pienellä porukalla. :)

      Poista
  5. voi että nyt on kyllä pakko kommentoida! sun videot paranee vaan kerta kerralta ja osaat olla tosi luonnollinen nykyisin näissä! lisää vaan videoita vaikka ihan turhan päiväsiä höpinöitä,näitä on tosi kiva katsoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei miten ihana kuulla ja tosi kiva, että oot tykännyt näistä! :) Yritän jatkossa tehdä silloin tällöin ihan tavallisia höpöttelyvideoitakin. :)

      Poista
  6. Kiva video ja sait ainakin ostettua kaikkea kivaa :) Oikein hyvää joulua sulle ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kulla, että tykkäsit! :) Saksasta tulee aina ostettua hirveät määrät kaikkea. Yleensä pitääkin säästää useampi kuukausi noita Saksan matkoja varten. :D Ihanaa joulua myös sinne! :)

      Poista
  7. Kannattaa tarkistaa verensokeriarvot jos väsyttää aina! Lähteekös Nasukii joulun viettoon Savoon? ;) Hyvää joulua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kävi mielessä verensokeriarvot tai se, etten saa tarpeeksi rautaa. Jos ei pian ala väsymys lähtemään, niin pitää käydä ihan verikokeissa. :D Kyllä Nasukin tuli meidän mukaan tänne. Ei saatu ketään jouluksi vahtimaan sitä, ja onhan sillä tietenkin enemmän seuraa täällä. :) Hyvää joulua myös sulle! :)

      Poista