torstai 13. marraskuuta 2014

Kurkkaus uuteen kotiin

Mun arki on lähtenyt sujumaan yllättävän hyvin täällä. Teemu oli mun seurana tiistaihin saakka, mutta nyt oon ollut täällä kaksi päivää Nasun kanssa kahdestaan. Vaikka alussa jännitinkin tätä yksinolemista, niin ei tää nyt niin paha olekaan. On ollut oikeastaan aika rentouttavaa viettää pari päivää ihan yksin. Oon katsellut Netflixistä Gossip Girlin uusinta kautta ja viettänyt rentoa koti-iltaa. Tänään Teemu tuleekin illalla jo takaisin, sillä huomenna me suunnataan jo aamulennolla kohti Kööpenhaminaa. Ollaan jätetty kaikki näiden muuttokiireiden vuoksi viimetinkaan, meillä on nimittäin vielä rahat vaihtamatta ja laukut pakkaamatta. Onneksi rahaa voi vaihtaa lentokentällä ja pakata ehditään vielä illalla yhdessä!

Laitoin tänään herätyksen jo aamuksi, jotta ehtisin kuvaamaan teille tän lupaamani asuntopostauksen. Meillä ei mennyt kuin muutama päivä muutossa, sillä täällä on kaikki jo valmista. Yksi taulu puuttuu seinältä, mutta sekin saadaan luultavasti jo tänä iltana paikoilleen. Nyt kun huonekalut ja kaikki muutkin tavarat on paikoillaan, täällä tuntuu jo paljon kotoisammalta. Mun muuttojännitys osoittautui taas täysin turhaksi!

1-IMG_7187 1-IMG_7201 1-IMG_7189 1-IMG_7200

Meidän olohuone on todella tilava ja ihan samanmuotoinen kuin edellisessäkin asunnossa, joten saatiin kaikki meidän huonekalut mahtumaan tänne täydellisesti. Mitään ei tarvinnut siis jättää pois. Täältä olohuoneesta pääsee myös parvekkeelle, mikä on tosi hyvä juttu Nasua ajatellen. Se onkin viihtynyt melkein enemmän parvekkeella kuin muualla asunnossa!

1-IMG_7158 1-IMG_7162

Makuuhuone näyttää ainakin vielä vähän tyhjältä, mutta eiköhän me vielä keksitä jotain sinne. Tykkään muuten makuuhuoneesta hirveästi, mutta se on vähän liian pieni meidän isolle sängylle. Jouduttiin ottamaan sängynpääty ja yöpöydät kokonaan pois, ja tällä hetkellä ne sijaitsee sängyn vieressä. Videolta erottaa vähän paremmin mitä tarkoitan.

1-IMG_7184 1-PicMonkey Collage635 1-IMG_7226

Kylpyhuone on ehdottomasti koko asunnon paras asia. Tykkään erityisesti tuosta neliönmuotoisesta lavuaarista led-valoineen sekä suihkun korosteseinästä. Tää kylpyhuone vaikutti aika suuresti siihen, että päädyttiin nimenomaan tähän asuntoon. Saatiin valita kahdesta eri asunnosta, mutta heti tän asunnon nähtyä tuli sellainen "tää on pakko saada" -fiilis. Niin ihana!

1-IMG_7168 1-IMG_7177 1-IMG_7175

Asunnon toiseksi paras asia on tietenkin meidän suuri keittiö. Edellisen asunnon ongelma oli vähäinen säilytystila, mutta tässä asunnossa sitä on melkein liiaksikin. Suurta plussaa vielä astianpesukoneesta, mikä tarkoittaa sitä, ettei mun tarvitse tiskata enää ikinä! :D
 
Tykkään koko asunnosta ihan älyttömästi ja voisin melkeimpä viettää täällä kaiken vapaa-aikani. Tää on juuri sopivan tilava meille kahdelle ja ehkä jopa parempi mitä osasin kuvitella. Heti kun saatiin huonekalut paikoilleen, olin aivan varma koko muutosta. Jo pelkän paremman asunnon takia asun paljon mieluummin täällä!
 

 
Mitä piditte asunnosta?

34 kommenttia:

  1. Onpas kiva asunto! :) Tykkäsin erityisesti tosta kylppäristä!
    Ja mukavan tilava parveke myös, oota vain kun pääset sitä laittelemaan! Nyt jotain lyhtyjä ja sellasta, kesällä sit jotain kukkia :)
    Ja tietysti ihana Nasu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylppäri on myös mun lemppari täällä! Niin ihana. :) Älä edes mainitse parvekkeen laittamista, haha! Oon odottanut jo monta viikkoa, että pääsen shoppailemaan kaikkia ihania jouluvaloja sinne. Lyhtyjä ja söpöjä valoja, voi että. ♥

      Poista
  2. Aivan ihana asunto! (Tahtoo samallaisen...♥)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tää on aivan ihana! :) ♥ Raaskinkohan lähteä edes sinne Kööpenhaminaan täältä... Ihanat yöt tulossa halvimmassa hostellissa mikä löydettiin! :D

      Poista
  3. Oi miten tyylikäs asunto! Ja aivan supersuloinen kissa teillä!!♡♡ Onnea uuteen kotiin♡ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! <3 Nasu on kyllä ihan älyttömän suloinen! :D <3

      Poista
  4. Älä missään nimessä vaihda lentokentällä rahaa kuin sen verran mitä ekana päivänä tartteet. Lentokentillä on aina niin huono kurssi, että kannattaa vaihtaa rahat mielummin kohdemaassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! :) En vaihtanut ollenkaan rahaa, kun Kööpenhaminassa pärjäsi hyvin myös kortilla. Kaikkialla pystyi maksamaan kortilla. :)

      Poista
  5. Apua teillä on aivan ihana asunto!!!! <3 pakko udella jos et ajattele että tämä olisi jollain tapaa röyhkeää, mutta pystytkö suunnilleen sanomaan millainen vuokra teillä on tässä? :) ihan vaan mielenkiinnolla kyselen kun itellä olisi kohta edessä muutto poikystävän kanssa ekaan yhteiseen asuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä munkin mielestä todella ihana! <3 Meidän vuokra on tässä kämpässä 979 euroa, mutta kyseessä onkin Helsinki ja täällä on tosi kalliit vuokrat. :/ Voi että, onnea kämpän etsintään! Muistan itse miten innoissani olin aikoinaan, kun muutettiin Teemun kanssa yhteen! :)

      Poista
  6. Missäpäin Helsinkiä asutte? :) Ihanan näköinen asunto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannelmäessä asutaan. :) Tää asunto on kyllä todella ihana ja viihtyisä! :)

      Poista
  7. Uuu tosi siisti kämppä kyl, ihan on teidän näköinen, täytyykin joskus tulla kyläilemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tervetuloa käymään! ;D Tykkään itsekin tästä ihan hirveesti. :)

      Poista
  8. Tosi kiva ja vielä niin steriilin näköinen kun everything is in order.. ;D Mutta kyllä se siitä kodiksi muokkautuu kun alkaa villakoirat vaeltaa! Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oot kyllä ihan oikeessa, että tää on vielä todella "steriilin" näköinen! Kaikki on niin puhdasta ja valkoista. :D Mutta kyllä tää alkaa nyt pikkuhiljaa tuntua jo ihan kodilta! Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  9. Aivan ihana asunto!! Varsinkin tuo olohuoneen sisustus on huikea ja ihan minun makuuni <3 On teillä mukavaa siellä asustella :) Hehh, itsellänikin on tässä videojuttu tekeillä, samat suunnitelmat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olohuoneen sisustus on myös mun lemppari täällä! <3 Jes, säkin teet siis asuntovideon? Pitääkin mennä heti katsomaan, kun ne on niin älyttömän mielenkiintoisia! :)

      Poista
  10. Oi vitsi miten kivan näkönen kämppä ja tietenkin ihana sisustus! Sulla/teillä on kyllä maku kohdillaan ;)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon! :) Onneksi tykätään molemmat vaaleasta sisustuksesta, niin ollaan samaa mieltä kaikkien huonekalujen hankkimisesta. Yleensä kun miehille taitaa olla ihan sama mitä huonekaluja asuntoon ostaa. :D

      Poista
  11. "mut joo, kertokaa mitä tykkäsitte". tyyliin jokainen sun video päättyy samaan lauseeseen.. ihan vaan huomautuksena, et joistain maneereista kannattaa opetella eroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon huomannut saman, mutta videoiden lopetus on oikeasti se vaikein asia. :D Aina tulee vaan ensimmäisenä mieleen tuo. :D

      Poista
  12. tosi kiva asunto! Juuri niin ihana ja tyylikäs kun odotinkin :) varmana viihdytte.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! :) Eiköhän me viihdytä! Viimeistään sitten, kun totutaan uuteen kotiin ja tää alkaa tuntua ihan kodilta. :)

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mustakin tää on kyllä aivan ihana. :)

      Poista
  14. Voih..<3 Ihanan tilavaa ja hyvin keksitty tuommoseks tasoks tuo sängyn pääty :-3 Koristetyynyt näyttävät hyviltä tuossa sohvassa, ja muutenki tyylikkään näköistä! Itsekkin kyllä omaan asuntoon täytyy olla sitten ainakin nuin iso kaappitila et kaikki vaatteet löytää, tai miksei vaikka sellanen vaatekomero, niinkuin edellisessä asunnossa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietittiin pitkään tuon sängynpäädyn kohdalla, että mihin ihmeeseen saadaan se mahtumaan, mutta mun mielestä se on myös ihan hyvä tasona. :) Ja kaappitilaa on aina oltava reilusti, varsinkin meillä naisilla! :D Pitää olla vaatteille ja kengille ihan omat kaapit. ;)

      Poista
  15. Voi kun teillä on kiva asunto ! :) millon muuten tulee vastauspostausta ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Vastauspostaus tulee heti näiden Kööpenhaminan matkapostausten jälkeen! Menee vähän myöhäiseksi, mutta ehkä vähän selkeämpi jos teen ensin matkapostukset alta pois. :)

      Poista
  16. Aivan ihana asunto, voi että rakastuin!♥ tykkään tosi paljon teidän sisustuksesta, kauniin vaaleaa:) ja ihana blogi kyllä sulla, piti ehdottomasti jäädä seuraamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Mäkin tykkään vaaleasta sisustuksesta! Se saa huoneet näyttämään avarammilta ja tuo tietynlaista raikkautta. :) Ihana kuulla, että tykkäsit ja tervetuloa seuraamaan! :) ♥

      Poista
  17. Oi onpa tosi ihana sisustus siellä! <3 Niin nätin ja tyylikkään näköstä :) Valkonen on kyl omaki lemppari sisustuksessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Valkoinen väri sisustuksessa on myös mun ehdoton lemppari. Siihen kaveriksi vielä hopeaa ja jotain kimaltavaa, niin ai että! :D ♥

      Poista