sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Läksiäiset

Onko nyt tosiaan jo marraskuun toinen päivä? Miten aika voi mennä näin nopeasti? Reilun kuukauden päästä on jo jouluaatto, vaikka ihan vähän aikaa sitten nautittiin vielä heinäkuun helteistä. Mua tää ajankulu ei ole haitannut ollenkaan, päinvastoin. Meillä on nimittäin tälle marraskuulle niin paljon kaikkea tekemistä, joten pääsen vihdoin palaamaan normaaliin postaustahtiin. Viiden päivän päästä mä pääsen nukkumaan ensimmäisen yöni uudessa kodissa ja sitä seuraavana päivänä Teemu vanhempineen tulee muuttokuorman kanssa perässä. Muuton lisäksi meillä on suunnitelmissa lähteä kolmelle keikalle, neljän päivän reissulle Kööpenhaminaan ja loppukuusta päiväristeilylle Tallinnaan. Oon niin innoissani, kun tiedossa on kaikkea kivaa tekemistä ja pääsen postailemaan vähän muistakin jutuista kuin pelkistä asuista tai kuulumisista!

Mun piti tulla jo eilen postailemaan, mutta mun koko eilinen päivä meni sängyn pohjalla maatessa. Perjantaina juhlittiin nimittäin meidän virallisia läksiäisiä halloween-teemalla. Kutsuttiin läheisimmät ystävät meille istumaan iltaa ja yöllä suunnattiin vielä baariin jatkamaan iltaa. Aiemmin oon baari-iltojen jälkeen valitellut, että Varkauden baareissa on tylsää. Tällä kertaa meillä oli kuitenkin yllättävän hauskaa. Näin monia tuttuja ja muutamat tuntemattomatkin tuli juttelemaan. Hauskin oli, kun joku tuntematon poika tuli ottamaan mua kädestä ja sanoi "oon seurannu sua Facebookissa ja mun täytyy sanoo, että oon kateellinen teille kun te matkustelette niin paljon". Vaikka kyseessä olikin noin pieni juttu, niin jotenkin tuollaisista tulee vaan niin hyvä fiilis. On niin kiva, kun ihmiset rohkenevat tulla juttelemaan ihan tuntemattomillekin. Meidän ilta oli siis erittäin onnistunut! 

1-PicMonkey Collage2665 1-IMG_70800

Suunnittelin jo pari viikkoa ennen halloweenia, että mitä ihmettä mä pukisin päälleni. Olisin halunnut kerrankin heittäytyä pukeutumalla ihan kunnolla teeman mukaisesti. Huomasin kuitenkin viime viikolla ettei mulla yksinkertaisesti ollut rahaa mihinkään erikoisuuksiin, joten päädyin aika tavalliseen asuun. Hauskana lisänä oli kuitenkin nuo glitteriset hämähäkit, jotka löysin viime viikonloppuna Matkuksen Tigerista. Yllä näkyvät asukuvat kuvattiin kuitenkin tänä aamuna, sillä perjantaina oli niin synkkä päivä. Tänne oli viime yönä satanut jo ihan kunnolla lunta, toivottavasti nuo nyt pysyykin!

1-IMG_7048 1-IMG_7051 1-IMG_7053 1-IMG_7058

Heräsin jo aikaisin aamulla valmistelemaan kämppää juhlakuntoon. Mun piti ehtiä muutamassa tunnissa siivoamaan kämppä, puhaltamaan ilmapalloja (kyllä, ilmapallot kuuluu muihinkin juhliin kuin vappuun!), tekemään pitsaa ja laittamaan tarjottavat esille. Mä tykkään ihan hirveästi järkkäillä kaikenlaisia juhlia ja illanistujaisia, varsinkin jos kyseessä on jokin tietty teema. On niin ihana käydä kiertelemässä kauppoja ja etsiä teemaan sopivia somisteita, ottaa oikein houkuttelevia kuvia ja ylipäätään järjestää jotain tällaista.
 
Mulla oli oikein hauska aamu Nasun kanssa täällä perjantaina. Sitä mukaa kun ehdin puhaltaa ilmapalloja, Nasu oli jo puhkomassa niitä. Aamulla olikin sitten ihana herätä, kun koko kämppä oli täynnä ilmapallojen jämiä kaiken muun sotkun lisäksi. Onneksi näitä tällaisia juhlia ei ainakaan meillä kovin usein järkätä, niin välttyy pahimmalta sotkulta. En jaksaisi olla joka viikonloppu siivoilemassa kämppää useaan otteeseen!
 
Miten te juhlitte halloweenia?

6 kommenttia:

 1. Haha tästä muistin ettei me tarjottu meidän ostamia suolatikkuja perjantaina :D tuolla ne on kaapissa, haha. Ihana toi sun asu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! :D Tarjoilette ne sit seuraavan kerran kun järkkäätte jotain. :) Ja kiitos ihana! <3

   Poista
 2. Mitäää, onko siellä jo noin paljon lunta?! :o Vitsi sun tai no teidän marraskuu kuulostaa kivalta, kelpais mullekkin etenkin toi reissu Köpikseen! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on! Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli satanu noin paljon lunta. :) Mäkin odottelen jo innolla kaikkia tämän kuun kivoja juttuja, etenkin tuota Kööpenhaminan matkaa! :D

   Poista
 3. Huh huh, siellähän on paljon lunta! Täällä sataa vain vettä.
  Teille on kyllä hurjasti tulossa kaikkea tekemistä!! :) Mille keikoille olette menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun tuli lunta edes yhdeksi päiväksi! Tänä aamuna kaikki oli jo sulanut pois. :( Tulis nyt vaan äkkiä lisää lunta! :D

   Tekemistä on yhdelle kuulle ehkä vähän liikaakin! Yleensä mulle käy just näin, että saattaa olla parikin tylsää kuukautta ja sitten kaikki tekeminen kasaantuu yhdelle kuukaudelle. :D En tiedä sanooko nää mitään, mutta siis ollaan menossa Asking Alexandrian, The Amity Afflictionin ja yhden kiertueen keikoille. :)

   Poista