maanantai 24. marraskuuta 2014

Tivoli

Meidän matkan kolmantena päivänä suunnattiin Tivoliin, josta oltiin luettu paljon positiivista palautetta etukäteen netistä. Kaikkialla kirjoitettiin, että Tivoli on näkemisen arvoinen paikka ja jokaisen turistin on nähtävä se varsinkin joulun aikaan. Meidän hostelli sijaitsi ihan Tivolin lähellä ja nähtiin se monesti keskustaan kävellessä aitojen takaa. Sanoinkin heti ensimmäisen kerran Tivolin nähtyäni Teemulle, että tuonne meidän on pakko mennä vielä tän reissun aikana. En olisi millään malttanut odottaa kolmatta päivää, sillä silloin meillä ei ollut illaksi mitään suunnitelmia ja jouluinen Tivoli on nähtävä nimenomaan pimeällä.
 
Tivoli on siis huvipuisto keskellä kaupunkia, mutta pelkkien huvipuistolaitteiden lisäksi sieltä löytyi uskomattoman kauniita jouluvaloja, ravintoloita sekä erilaisia kojuja, joissa myytiin kaikkea mahdollista ruoasta jouluaiheisiin tavaroihin. Mentiin Tivoliin ehkä vähän huonona päivänä, sillä juuri tuona päivänä siellä oli joulunavajaiset ja koko paikka oli täynnä ihmisiä. Se ei kuitenkaan haitannut, sillä mä keskityin lähinnä ihailemaan noita upeita jouluvaloja, joilla koko Tivoli oli koristeltu! 

1-IMG_7689 1-IMG_7576 1-IMG_7491 1-IMG_7572 1-IMG_7524 1-IMG_7536 1-IMG_7540 1-IMG_7549 1-IMG_7543 1-IMG_7692 1-IMG_7541 1-IMG_7494

Tivoli oli ihan uskomattoman upea kaikkine jouluvaloineen. En oo varmaan koskaan nähnyt mitään noin kaunista. Tuolla kävellessä oli ihan uskomaton fiilis, kuin olisi kävellyt jouluisessa satumaassa. Tivoli oli meidän molempien mielestä ehkä koko Kööpenhaminan kohokohta. Ilman jouluvaloja en usko sen olevan kovin erikoinen, mutta joulun alla se ylitti mun odotukset täysin. Suosittelen siis matkaamaan Kööpenhaminaan ehdottomasti ennen joulua, jotta pääsee näkemään Tivolin ja koko kaupungin jouluvaloilla koristeltuna!


27 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan näkönen paikka! Tuonne jos pääsis joskus käymään! Kuvatkin on kyllä aivan upeita. :)
  Pakko vielä sanoa että tykkään noista sun hiuksista tosi paljon! Sopii sulle niiiiin tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä ihan älyttömän upea paikka! Suosittelen joskus käymään, varsinkin tälleen joulun alla! :) Voi kiitos! Mäkin oon kyllä tykänny näistä ruskeista ja vähän lyhyemmistä hiuksista. :) Vaikka alussa vähän vierastinkin näitä, niin nyt niihin on jo tottunut. :)

   Poista
 2. voi miten ihanan kaunista tuolla onkaan! *tahtoo kanssa* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli ihanan jouluista ja tunnelmallista! :) Mäkin tahdon takaisin tuonne... :D

   Poista
 3. Ihan sairaan hieno paikka! Ja onnistuneita kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä ihana paikka! <3 Itsekin ihan ihmettelin, kun kuvista tuli noin onnistuneita. Yleensä pimeällä on vaikea saada tarkkoja kuvia. :D

   Poista
 4. Todella kaunis paikka :) Tuolla vois hyvillä mielin viettää joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuo oli kyllä upea paikka! <3

   Poista
 5. Vau, ihanan näköinen paikka! Mun alkoi niin tehdä mieli tonne, koska mä niin tykkään jouluvaloista ♥

  Erika

  PS.Laitoin sulle sähköpostia viikonloppuna, toivottavasti tuli perille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin rakastan jouluvaloja ja sitä tunnelmaa, mikä niistä tulee! <3 Pitää tässä joku päivä käydä kaupoilla ja ostaa tänne kämppäänkin paaaljon joulujuttuja. :)

   En oo saanut sulta sähköpostia! Katsoin roskapostitkin, eikä sielläkään ollut mitään uutta. Onkohan se menny vahingossa väärään osoitteeseen? :( Kokeile laittaa suoraan Facebookissa mulle viestiä, niin tulee ainakin perille! :)

   Poista
 6. Tosi hyvin onnistuineita kuvia!! En osais kyl iteXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :) Järkkärillä saa onneksi kuvat onnistumaan pimeälläkin. Kännykällä ja digikameralla oli aina se ongelma, ettei kuvat meinannu onnistua hämärässä. :/

   Poista
 7. upea paikka! :) oot niin kaunis!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! <3 Tuo oli kyllä ihana paikka! :)

   Poista
 8. Oi kuinka kauniita kuvia ! Tuonne on joskus päästävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Suosittelen ehdottomasti käymään joskus tuolla! Munkin on päästävä tuonne vielä joskus uudestaan. :)

   Poista
 9. Ihania kuvia, niin tunnelmallisen näköistä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli ihanan tunnelmallista ja jouluista! <3 Harmi etten tajunnut kuvata videota, kun siitä olis nähnyt vähän paremmin tuon kaiken. :)

   Poista
 10. Vitsi miten upean näköistä!! On varmasti ollut ihana tunnelma tuolla :) Kaikki nuo valot<3 Pitäisi itsekin tehdä kyllä jokin kaupunkiloma näin joulun alla.. mutta ehkä sitten ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuolla oli kyllä ihanan tunnelmallista! <3 Jouluvalot on vaan niin ihania! Käyn aina välillä täällä Helsingissäkin pelkästään ihastelemassa keskustan jouluvaloja. :) Kaupunkilomat on parhaita nimenomaan joulun alla tai kesällä. Lähdet sitten ensi vuonna johonkin! :)

   Poista
 11. Tosi upeita kuvia, ihan mahtavan näköistä tuolla! :) Kävittekö missään laitteissa? Ja siis pyöriikö ne laitteet siellä kuinka pitkälle vuotta? Kun Suomessahan kaikki on jo menny kiinni. Vaikka kuka näin kylmällä hyppäis minkään laitteen kyytiin?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä niin upea paikka! <3 Ei käyty laitteissa, kun ne oli aika kalliita... Sisäänpääsymaksu tuonne alueelle oli jo 14 euroa ja muistaakseni yhden laitteen lippu olis maksanut 5 euroa. Kallista lystiä! :D En oo ihan varma miten pitkään nuo laitteet on toiminnassa, mutta varmasti ainakin tammikuuhun. Nuo jouluvalot siellä on ainakin tammikuulle asti. :) Haha, mä en ainakaan tarkenis mennä enää tähän aikaan vuodesta muihin kuin possujunaan! :D

   Poista
 12. Voi että mitä kuvia, kauniita kauniita herranen aika uskomattomia! Miksei Suomessa voi olla tuollaista? Kaikki on ulkomailla aina niin uskomattomampia, suurempia ja upeampia:D Kylläpä kelpaisi käydä tuollaisessa, nuo kuvat välittää kyllä kaiken ihanan tunnelman. Alhaalta laskettuna tuo nelos kuva, mikä näkymä vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettinyt monesti samaa, että miksei Suomessa voi olla samanlaista! :D Ulkomailla kaikki on niin upeaa ja suurta! Suomi sais kyllä vähän panostaa. ;) Mutta kiva kuulla, että näistä kuvista välittyy se tunnelma mikä tuolla oli! Se oli tarkoituskin! :)

   Poista
 13. Nää kuvat on niin ihania. :) harmi kun tääl Suomes on aina niin harmaata ja tylsää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) No niinpä, oon samaa mieltä! Sais Suomessakin olla enemmän kaikkia tapahtumia ja joulujuttuja. :)

   Poista