keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kuulumisia



Huomenna on jo elokuun ensimmäinen päivä, miten tää kesä on menny näin nopeesti? Vastahan mä alotin kesäkuun alussa kesätyöt ja mietin, että tätä lomaa on jäljellä vielä ikuisuus. Nyt pitäiskin jo reilun viikon päästä valmistautua menemään takas koulun penkille. Onneks nyt starttaa viimeinen vuosi tuossa koulussa, onhan tätä valmistumista jo odotettu!

Koulusta puheenollen, mulla on ihan järkyttävä kriisi jatko-opintojen suhteen. Ollaan siis Teemun kanssa suunniteltu, että seuraavana keväänä ruvetaan etsimään kämppää Helsingistä ja samalla Teemun pitäis löytää sieltä töitäkin. Mä taas haluan mieluummin opiskelemaan, mutta minne? Oon melko varma etten pääse ammattikorkeeseen, joten oonkin ajatellu hakevani ammattikouluun merkonomialalle, mutta tällä kertaa toimistopuolelle. Mä valmistun keväällä tuolta samalta alalta myyjäks, mutta tässä viimeisen vuoden aikana oon alkanu miettimään, ettei tää ehkä olekaan mun juttu. Saisin varmasti aika paljon hyväkslukuja mun nykyisistä opinnoista, joten toimistotyöhön valmistumiseen tuskin menis kovin pitkää aikaa. Saa nyt nähdä minne sitä päätyy opiskelemaan!

Lauantaina me lähdetään Teemun kanssa särkänniemeen (jos sattuu hyvä sää) ja ollaan mietitty näin alustavasti, että oltais hotellissa yötä ja seuraavana päivänä jäätäis vielä shoppailemaan Tampereelle. Ois kyllä kiva jos ois taas pitkästä aikaa jotain erilaista tekemistä. Koko heinäkuu kun meni vaan kotona masistellessa.

Mun H&M:n paketti tuli muuten jo postiin, joten ajattelin kuvata taas videolle mitä se pitää sisällään. Ihanaa saada pitkästä aikaa uusia vaatteita, ärsyttää käyttää näissä asukuvissakin aina samoja vaatteita. Nyt tulee siis luultavasti vähän vaihtelua niihinkin!

Mutta nyt mä lähden siivoilemaan tätä kämppää, palaillaan sen ostosvideon parissa seuraavan kerran! :)

26 kommenttia:

  1. Oi oot kaunis ja ihana asu:-) mistä toi paita on ? :)

    VastaaPoista
  2. Ootpa sievä näissä kuvissa :) Ja saitpas Teemun houkuteltua Särkkää!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Haha, sain vihdoin! Tosin pienen suostuttelun jälkeen. ;)

      Poista
  3. Aivan ihana blogi sulla, rakastuin ! ♥ Jään tietenki lukijaks ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanasti sanottu ja tervetuloa seuraamaan! :) ♥

      Poista
  4. Oot tosi kauniina taas <3 Ja entistä paremmassa kunnossa :) Mä aijon kans käydä Tampereella, mutta parin viikon päästä. Poikaystävän opiskelijakämppä sielä ja täytyy käydä tsekkaas onko kaikki ok. Muutenki Tampere on kiva paikka ja kivat kaupat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua kiitoskiitos! Tulee aina hirmu hyvä fiilis, kun kuulee ettei oo menny hukkaan kaikki tää työ vartalon suhteen! ♥ Mä en oo koskaan aiemmin käyny kunnolla Tampereella, mut jospa nyt ehtis edes vähän tutustua et millanen paikka se on. :)

      Poista
    2. Ole hyvä :) Uusissa ja vähän itselle tuntemattomissa kaupungeissa on kiva käydä aina välillä!

      Poista
    3. No niinpä, oon ihan samaa mieltä! :)

      Poista
  5. Niin nättinä! Kuinka pitkä muuten oot? (:

    VastaaPoista
  6. noi sun vaatteet on ihan täydelliset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kieltämättä mäkin kyllä tykkään tosta paidasta ja noista kengistä! :)

      Poista
  7. onko toi tommonen solmupaita vai ooks ite vaa laittanu tohon paitaan tuommosen? :) tosi kiva ja pitäkää hauskaa särkkikses jos sinne pääsette ! ps. mullaki ollu välil tää heinäkuu vähä epätoiminnallista verrattuna kesäkuuhun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paita on siis helmasta semmonen aika löysä ja siks aina solmin sen ite tolleen. :) Ja pidetään varmasti hauskaa! Toivotaan vaan et sattuu viikonlopulle hyvät ilmat, kun ei huvipuistoon kehtaa vesisateella lähtee. :( Ja mulla on vähän sama et tää heinäkuu on ollu jotenkin tosi tylsä.. Kesäkuussa oli ylppäreitä, Tallinnan reissu, Rock The Beach yms. :D

      Poista
  8. sun hiukset on siis aivan unelmat! ja oot tositosi kaunis!:)

    VastaaPoista
  9. Tulinpas kertoilemaan, että sun blogis pääs esittelyyn mun blogiin! Mulla oli siis se linkkaa blogisi postaus ja sieltä bongailin tän sun blogin :)

    http://j-annica.blogspot.fi/2013/08/esittelyssa-3-blogia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vähänkö kiva juttu ja kiitti hirveesti, meenkin heti tsekkaamaan! :) ♥

      Poista
  10. Ihana blogi! Oot tosi kaunis <3 sait musta uuden lukijan :3
    http://dachshund-smile.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kuulla että tykkäät! ♥ Tervetuloa seurailemaan! :) ♥

      Poista
  11. oot tosi kaunis ja aivan ihanat hiukset sulla! :)



    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista