tiistai 16. heinäkuuta 2013

Mökkiviikonloppu

Vai sanoisko mökkilauantai? Lähdettiin siis lauantaina ajelemaan kohti meidän mökkiä tarkotuksena viettää aikaa siellä sunnuntaihin asti, mut suunnitelmiin tuli pieniä muutoksia joten oltiin pelkkä lauantai siellä. Sunnuntaina päätettiin lähtee mökillä rentoutumisen sijaan ihmisten ilmoille Kuopioon, ja käytiin samalla reissulla shoppailemassa myös ikeassa. Meidän mökki sijaitsee keskellä ei mitään eli ihan metsän keskellä. Mut sen takiahan sinne just lähdetään, että saa olla rauhassa eikä ympäriltä kuulu minkäänlaista hälinää. Mökkeily on parasta jos haluaa päästä hetkeks rentoutumaan!
Valittelin täällä muutama postaus taaksepäin, ettei mulla oo ollu aikaa eikä seuraa lähtee auringonottoon. Nyt pääsin sit vihdoin samalla reissulla mökille ja ottamaan aurinkoo. Oltiin valitettavasti vasta kolmen aikoihin perillä, joten oikeestaan minkäänlaista rusketusta ei kerenny tulla.

Ja hei kertokaa haluatteko ikean ostokset kuvina vai videolla? Mietin että vois olla ihan kiva idea laittaa samaan postaukseen kuvina että videona? Mutta ei siitä sen enempää, oikein kivaa viikon alkua kaikille! :)

14 kommenttia:

 1. Videona sekä kuvina :)
  Näin teidät Matkuksessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mietin itekin et silleen ois ihan kiva. :) Oisit tullu moikkaamaan! :D

   Poista
  2. Meinasin, mutta puhuin just kännykkään :(

   Poista
  3. Aijaa, no ens kerralla sit! :)

   Poista
 2. videoo :) ! ja mökil on just parasta silloin tällöin ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kaikki kannattaa videota! Itseasiassa hätäsenä kuvasin sen jo tänään. ;D Ja niinpä, ei aina jaksa olla ihmisten ilmoilla! :D

   Poista
 3. Kumpiki?:D
  Saat otettuu aina nii hyvät kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aattelinkin laittaa sekä videon että kuvia ostoksista. :) Onpahan vähän vaihtelua niihin tavallisiin ostosten esittelyihin. :)

   Poista
 4. Mä en oo vuosiin ollut mökillä :( Haluisin niin kovasti! Kaverit tosin vasta vähän aikaa hankkivat mökin, joten eiköhän sinnekin ole viikonloppuja tiedossa jossain vaiheessa :) Ja ah, Ikea. Mulle ihan sama että kuvina vai videona, kunhan saan nähdä ne ostokset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä säkin nyt lähiaikoina pääsisit sinne kavereiden mökille! :) Haha, ikea on kyllä maailman paras "huonekalukauppa", aina löytyy jotain kivaa ostettavaa! :)

   Poista