keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Sunday

Moikka! Mun sunnuntainen postaus tulee nyt valitettavasti vähän myöhässä, mut töiden jälkeen on ollu sen verran kiirettä etten oo ehtiny postailemaan. Muutenkin töissä on aika rankkaa näin alkuun ja siks töiden jälkeen yleensä ekana mielessä onkin vaan oma sänky.

Sunnuntaina oli älyttömän lämmin ja aurikoinen ilma, joten ajateltiin käydä Teemun kanssa krapularuokaa läheisestä pizzeriasta ja lähtee syömään ne rannalle. Tää on siis meidän käsitys piknikistä. :D



Pakolliset asukuvat. Päälle pääty toi uus leopardineule, jonka päädyin kuitenkin heittämään rannalla pois liiallisen kuumuuden takia. Mitä mieltä muuten ootte näistä asukuvista? Mulla kun ei mikään kovin erikoinen tyyli ole, et onko nää ihan tylsiä? :D





Tässä meidän mahtavat piknik-eväät. Kokista ja rullakebabbia!


Illemmalla käytiin vielä Kaisan kanssa ajelemassa ja päädyttiin vesitorniin istuskelemaan. Kaisa tilas somersbyn, kun taas mä pysyin ihan vaan vesilinjalla edellisen illan juhlimisesta johtuen.

Lauantaina ois vihdoin se kauan odotettu risteily, jota en jaksais enää yhtään odottaa! Seuraavalla viikolla on siis luvassa risteilypostauksia ja luultavasti myös se teidän toivoma kesäkuntopostaus. Palaillaan!

26 kommenttia:

  1. Mun mielestä ainakin sulla on kiva tyyli, jatka vain asukuvien postaamista! Ei tyylin tarvitse olla hirveän erikoinen ollakseen kiva, kunhan se ei ole mikään übertylsä massatyyli.
    Ja hei tuosta vikasta kuvasta vielä, saanko kysyä poltatko? En muista nähneeni susta tupakointikuvia täs blogis ainakaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että nää asukuvat kiinnostaa! Jatkan siis niiden postaamista. :) Oon vaan miettiny onko nuo asukuvat lukijoiden mielestä tylsiä kun kommentit on vähentyny aika paljon viime aikoina. Mut voihan se johtua ihan vaan siitäkin ettei kukaan keksi kommentoitavaa.

      Ja en polta mitenkään säännöllisesti, sillon tällön jos ollaan juhlimassa. Kuvassa näkyy siis kaverin tupakat. :)

      Poista
  2. Kiva blogi :) Ja olet nätti ! Jatka vaan asukuvien parissa, kivoja ovat :3 Blogin ulkoasusta pidän myös !

    VastaaPoista
  3. Aloin miettimään just äsken, että miks mä en oo sun blogin lukijana :D Oikeesti joka kerta, ku päädyn tänne, nii ihailen sun tyyliä, sun postauksia ja kaikkee tässä ♥ Sait nyt vihdoin sen uuden lukijan, joka on jo pitkään ollut tulollaan :D

    http://ellimaijasblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana kommentti ja tervetuloa seuraamaan! :) ♥ Pakko tunnustaa että itekin lueskelen vähän väliä sun blogia anonyymisti etten kuitenkaan oo rekisteröityneenä lukijana, ja oon huomannu että teen tota samaa huomaamatta monen muunkin oikeesti hyvän blogin kohdalla. :D Pitäis vaan joskus muistaa napsauttaa itsensä sinne blogin lukijalistalle. :D

      Poista
  4. Kivan oloinen blogi kaikin puolin. : ) Asukuvista pidän minäkin, koska muiden tyyleistä voi saada ideoita omaankin pukeutumiseen! Blogin ulkoasusta en keksi juuri mitään kritisoitavaa, mutta omaperäisyyttä siinä voisi ehkä olla hieman enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja voishan tässä vähän omaperäisyyttä olla, mut tykkään tästä just tämmösenä. :D

      Poista
  5. Ei kaikilla tarvi olla erikoinen tyyli, että voisi laittaa asukuvia. Jokaiselle tyylille löytyy kuitenkin omat faninsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta! :) Monesti vaan törmää blogeissa siihen, ettei jotkut ymmärrä niitä bloggaajia jotka postaa asukuvia muttei omista erikoista tyyliä. Varmaan sieltä on sit jääny tämmönen ajatus ettei kukaan tykkää semmosista asukuvista. Mutta kiva kuulla etten näitä asukuvia turhaan Teemulla kuvauta! :D

      Poista
  6. Noi sun asukuvat on just parhaita ! Dikkaan hirveesti sun muodista, hiuksista, ulkonästä yms. :) Ehottomasti mun yks lempiblogeista <3:)

    www.johannannnn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. kauanko sulla menee hiusten laitossa ja meikkaamisessa ??(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu vähän miten huolellisesti meikkaan ja laitan hiukset. :) Et esimerkiks kouluun mulla menee vaan joku 20 minuuttia, kun taas ennen juhlimaan lähtöö saattaa mennä jopa tunti. :)

      Poista
  8. Upea asu jälleen kerran!:) Ihana tuo leopardineule!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Toi leopardineule on kyllä yli-ihana!

      Poista
  9. Oot todella kaunis c: Rakastuin sun hiuksiin ♥

    VastaaPoista
  10. Haa tuun vähän myöhässä kertomaan, mutta se tekee ne asukuvat mielenkiintoseks, kun ne on just sitä bloggaajaa itseään, ei ketään muuta. :) joten jatka niiden postaamisesta, ja muutenkin sulla on kiva tyyli ja oot huisin nätti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Ja kyllä jatkan asukuvien postaamista! :)

      Poista
  11. Oooh sun hiukset :3 i like <3 Löyty taas yks blogi luettavaks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät ja tervetuloa seuraamaan! ♥

      Poista