perjantai 21. kesäkuuta 2013

JuhannussuunnitelmiaKerrassaan mahtavat kuvanmuokkaukset! Näillä pilvisillä ja sateisilla ilmoilla on tosi huono ottaa asukuvia, ja siks päätin yrittää muokata näitä ees vähän paremmiks. Ainakin musta otetut asukuvat epäonnistuu aina pilvisellä säällä. Pitää vaan toivoo että heinäkuussa säät ois ees vähän parempia!

Meidän juhannussuunnitelmiin kuuluu tänään juhannuksen juhlistamista kaveriporukalla ja yöllä käydään myös luultavasti jossain tsekkaamassa juhannuskokko. Huominen puolestaan menee ihan vaan selvinpäin ajellessa ja lähdetään käymään Teemun porukoiden vuokraamalla mökillä Savonlinnan lähellä. Viime juhannuksena me oltiin selvinpäin ja sen takia tuli sitten ajeltua tavallista enemmän. Kilometrejä parilta päivältä tulikin huimat 300! Mut jospa nyt tulis säästettyä sitä bensarahaa enemmän keskiviikolle, sillon me lähdetään nimittäin Helsinkiin Rock The Beachiin. Tuskin maltan odottaa!

Minkälaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Ja oikein ihanaa juhannusta kaikille!

8 kommenttia:

 1. Meki mennää kavereiden kanssa pyörimään. Ihan citykaneja siis ollaan tänä vuonna :)

  hah, mullaki epäonnistuu asukuvat aina synkällä ilmalla :D

  Kivaa juhannusta Kata sullekki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän suunnitelmat kuulostaa kivalta! :) Ja kiitos paljon, samoin sinne! ♥

   Poista
 2. hyvin oot muokannu kuvia =) kivat on suunitelmat..ite oon hellun ja kavereitten kans ja juuaa vähä ja kattoo mitä siinä keksii ;D hyvät jussit sullekki !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kävin läpi kaikki muokkausohjelmat tästä koneelta ja sit turhauduin ja muokkasin ne tommosiks ylimuokatuiks. :D Teidänkin suunnitelmat kuulostaa hyviltä! Ja kiitoskiitos! :)

   Poista
 3. Oi, Rock The Beach! Pitäkää kivaa siellä :)
  Tuli mieleen, että viime jussina me oltiin kokonaan selvinpäin. Käytiin särkänniemessä viettämässä aikaa. Haha, oli vähän erilaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään varmasti! Oon odottanu Rock The Beachia siitä asti, kun siitä kuulin! :) Tuommoset erilaiset juhannukset on just kivoja! Mekin oltiin viime juhannus kokonaan selvinpäin ja oli oikeestaan ihan kivaa vaihtelua verrattuna siihen ainaiseen ryyppäämiseen. :D

   Poista
 4. Liityin myös sun lukijaksi, ihana tää sun blogis ♥ c:

  ♥: crazyrandomgirl.blogspot.fi

  VastaaPoista