tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tallinnan ostokset


Laukku Sadamarketista 20 eurolla. En kyllä miettiny hetkeekään tän ostamista!


Leggingsit myös Sadamarketista 12 eurolla. Nääkin oli heti rakkautta ensisilmäyksellä!Mulle vaaleita ja Teemulle mustia hiusvärejä. Suurin osa hiusväreistä makso vaan 3-4 euroo, eli aika reilusti halvempia ku täällä Suomessa. Miks Suomessa kaikki on niin kallista?


Breezereitä, nam!


Laivasta mun oli pakko ostaa näitä luottopuutereita kun nää oli vissiin tarjouksessa. Suomessa noi maksaa 18,90 € kun taas laivalla makso vaan 12,90 €. Ei toi oo varmaan monen mielestä mikään suuri ero, mut tämmösen köyhän opiskelijan lompakolle on. :D


Mun on pakko ostaa jokaisella kerralla ulkomailla käydessä magneetti muistoks. Ja vaikka Viroo en jostain syystä luokittele ulkomaaks, mun on silti pakko jokaisella kerralla ostaa myös sieltä magneetti. Tarkotuksena on siis kerätä jääkaapin oveen mahdollisimman monta ulkomailta ostettua magneettia. Edullinen tapa keräillä matkamuistoja. :D


Ja sit tietysti juomista kesäks. Mun rahatilanne oli taas kerran sen verran huono, että tyydyin tällä kertaa vaan yhteen lavalliseen somersbyitä. Vaikka mieluummin mä kyllä rahani vaatteisiin tuhlaan ku juomisiin!

Mutta mitäs tykkäsitte ostoksista? :)

16 kommenttia:

 1. aaa tuun ryöstään ton somersby lavan sulta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Noi on kyllä älyttömän hyviä, oikeestaan ainut siideri mikä menee alas :D

   Poista
 2. ihanat noi legginssit! :) ja tietty alkoholia pitää aina tuoda tallinnasta mukana :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Ja niinpä, Tallinnassa on sen verran halvempaa ku täällä et on pakko tuoda aina ees jotain. :D

   Poista
 3. niimpä, miksi suomessa kaikki on niin kallista...mutta mie nii tykkään just erilaisista leggareista ja noiki nii kivat, ja toi laukku 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. Ärsyttävää et juomat, kauneudenhoitotuotteet ja kaikki on kalliimpia. :D Mustaki noi molemmat on ihania, varsinki noi leggingsit! :)

   Poista
 4. Mäki oon aatellu keräillä sitten isompana jokaisesta maasta jonkun kivan magneetin muistoks, missä nyt ikinä tuleekaan käytyä :) Oon nähny muutamilla paljon niitä jääkaapissa ja se näyttää kivalta, varsinkin jos siinä on just joku tollanen teema esimerkiks "pienet matkamuistot" :) Ja mäki kävin helmikuussa Virossa ja ei Tallinna tunnu hirveesti erilaiselta kuin Suomi, niin siitäkin varmaan johtuu, ettei se tunnu ulkomaalta :D Tosin kävin viime kesänä Virossa Pärnussa niin se alko jo vähän tuntua etelältä, kun oli niin lämmintä ja just jotenkin erilaista jollain tavalla :) Virossa on kyllä kivan halpaa ja se varmaan johtuu siitä, että palkatkin on erit joka maassa. On sitten helppo olla turistina, jos tulee tämmösestä kalliista maasta niin kuin Suomi :D Mutta joo, en nyt enempää selittele.. kiva postaus ja tykkään sun tyylistä kuvata ja kirjottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tää magneettien keräily lähti jo joskus ala-asteella kun näin kaverin luona jääkaapin ovessa ulkomailta ostettuja magneetteja. Oli pakko alkaa myös ite keräilemään. :) Enkä oo muutenkaan oikein koskaan ymmärtäny mitään turhia matkamuistoja, niin magneetti muistuttaa aina jääkaapista ruokaa hakiessa et missä kaikkialla sitä on tullu käytyä. :D Ja noista virolaisten palkoista varmaan johtuukin se että siellä on paljon halvempaa. Ja myös verot on varmaan siellä pienemmät. Ärsyttää vaan kun Suomessa kaikki on kallista! Ihanan pitkän kommentin oot jaksanu tänne kirjottaa ja kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 5. ooi ihanat pöksyt :) ja nuo juomat <3 ootan sitä päivää kun ite helmikuussa tulee 18 täyteen niin lähen muutaman kymmentä lavaa kavereiden kanssa hakemaa:) siellä kun on nii pirun halpaa ja suomessa ei ees pahemmi oo nuita siidereitä lavoina :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo leggingsit on kyllä unelmat! ♥ Ja miksei juomatkin kerta halvalla saa. ;) Kuulostaa kyllä tosi hyvältä tuo teidän suunnittelema reissu! Kannattaa varmaan lähtee ihan autolla sinne et saa sit ihan reilusti juomista tuotua. Käsin ei oikein meinaa jaksaa raahata niitä. :D

   Poista
 6. Breezer, nam <3 Just suunnittelen omia Tallinnan ostoksia ja noita nyt ehdottomasti pitää saada!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Breezerit on parhaita! ♥ Suosittelen myös ihan tavallisia siiderilavoja jos vaan siideristä tykkää! Nekin on nimittäin aika paljon halvempia ku täällä Suomessa. :)

   Poista
  2. Niinhän ne tuntuu oleva, kun superalkon sivuja tutkailin. Ainakin Ruby ja tavallinen Perry taitaa lähteä tän tytön matkaan! :)

   Poista
  3. Nam tuo Perry on hyvää! :)

   Poista
 7. Noi legginssit on sika kivat! :b Mäki haluisin päästä käymään laivalla :l

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :p Ja itekin haluisin jo takas laivalle. :(

   Poista