sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Rock The Beach: keskiviikko

Nyt ollaan palattu viiden päivän Helsingin reissulta takas tänne Varkauteen, eikä mulla oo varmaan koskaan ollu näin masentavaa fiilistä. Täällä sitä masennutaan vielä ens kesään asti, jonka jälkeen päästään toivottavasti vihdoin muuttamaan Helsinkiin. Oon haaveillu jo montamonta vuotta sinne muutosta, ja ens kesänä mulla on vihdoin mahdollisuus muuttaa jos vaan saadaan Teemun kanssa molemmat sieltä töitä!

Nyt kuitenkin tän postauksen aiheeseen kuvien kera!


Lähdettiin keskiviikkoaamuna Teemun ja Sampan kanssa ajelemaan kohti Helsinkiä ja tarkotuksena oli jaksaa riehua kolme päivää Rock The Beachissä. Torstaina festareista oli välipäivä, joten käytettiin se päivä hyödyks shoppailemalla!


Yövyttiin neljä yötä Sokos Hotel Presidentissä...




...joka näytti tältä.



Ja maisemat näytti hotellihuoneen ikkunasta tältä. Meidän huone oli ylimmässä eli kahdeksannessa kerroksessa, joten näkymät oli kyllä aika kivat.



Sit vaan lonkerot kylmymään ja alottelemaan!


Pikaseen otetut asukuvat ennen festareille lähtöö.


Jonot oli aika kivat tonne alueelle. Jonotettiin varmaan parikymmentä minuuttia et saatiin vaihdettua liput rannekkeisiin.




Ja kuten kuvista huomaa, alueellakin oli aika paljon porukkaa. Keskiviikkona me käytiin kattoo All Time Lowta, Billy Talenttia, Stone Souria ja tietysti Green Daytä. Kaikki veti mahtavat keikat ja koko keskiviikko oli muutenkin mahtava hyvän sään ja hyvän fiiliksen takia!

Ihanaa muuten päästä pitkästä aikaa postaamaan! Monen päivän postaustauko johtu ihan vaan siitä, että halusin ottaa kaiken ilon irti noista festareista turhia stressaamatta enkä muutenkaan ois ehtiny postailemaan. Teen luultavasti näistä kaikista festaripäivistä postaukset erikseen, koska kuvia tuli otettua taas aika paljon ja muuten tästä postauksesta tulis aika sekava.

Nyt mä meen monen tunnin ajomatkasta väsyneenä nukkumaan, palaillaan!

22 kommenttia:

  1. Jei, kiva nähdä kuvia kun itse ei päässyt! :)
    Ootteko miettinyt että mihin päin Helsinkiä haluisitte muuttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kuvia on tulossa vielä monen monta lisää! :) Ja ollaan kyllä mietitty et mahdollisimman lähelle keskustaa, mut ainut ongelma keskustassa asumisessa on kalliit vuokrat ja asuntojen hinnat.. Et varmaan pakko etsiä jostain siitä ympäriltä, tai sit suosiolla vaikka Vantaalta. :)

      Poista
  2. mie oon kyl nyt nii kade ku sie pääset käymään vaikka ja missä..ootko ollu jossaki kesätöissä? ja ajaksie muuten koskaan tuota autoa kun reissaatte?:D ehkä mieki sitte vanhempana ku saan kunnn töitä ja rahaa niin reissailen paljon hellun kans !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä oo kateellinen, täällä kirjottaa nimittäin tällä hetkellä lähes kaikki kesätyörahansa tuhlannu köyhä opiskelija. :D Eli joo olin kesäkuun kesätöissä ja niillä rahoilla pääsin sit taas pitkästä aikaa reissailemaan! Ja ei nuo pojat anna mun ajaa autojansa, vaikka kortin (ja hyvät ajotaidot) omistanki. :D

      Ja kyllä sä vielä vanhempana pääset reissailee! :)

      Poista
    2. Aijaa joo :D no höh nuita poikia ku ei luota naisten ajotaitoihin ! enköhän vaikka onhan sitä jo pikkureissuja voinu tehä (:

      Poista
    3. No niinpä, aina saa vaan kuulla vittuilua ku ei naiset osaa kuulemma ajaa :D

      Poista
  3. Voi että ku oot taas nii nätti :)

    Http://lihavapupu.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus, kuvat on tosi hienoja :) itekki oisin kauheesti halunnu rock the beachille ja nyt kun luin sun postauksen aloin porata D: taidan olla vieläkin hiukan masennuksissa kun en sinne päässy... Mut pakko sanoo, oot ollu taas tosi nättinä! c:

    cowswings.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin meinas peruuntua koko reissu huonoon rahatilanteeseen, mut sit saatiinkin onneks sumplittua raha-asiat kuntoon ja päästiin lähtemään. Meinas kyllä vähän vituttaa siinä vaiheessa ku Teemu sano ettei sillä oo ehkä rahaa lähtee.. Että ymmärrän hyvin jos ärsyttää! :D Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  5. Täälläkin yksi kateellinen koska green day <3 Kiva ku postailit, tätä oon odotellu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Green Day oli mahtava! ♥ Ja kiva kuulla et tätä on odotettu! :)

      Poista
  6. Voi hitsi mäki halun johoki festareille mutta mulla ei oo sellaseen aikaa tänä kesänä :( vitsit oot aina niin superkaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki haluun jo uudestaan festareille! :D Jospa sulla ois sit ens kesänä aikaa. :) Ja kiitos paljon! ♥

      Poista
  7. en kestä ku oot noin kaunis ! miten oot meikannu sun silmät näis kuvis? ihanat :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D ♥ En oo tehny mun silmille mitään muuta ku laittanu vaan tekoripset. :)

      Poista
  8. haluisitko tehä joskus meikkipostauksen :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itseasiassa jo miettinykin semmosta, et varmasti tuun sen kyllä vielä tekemään! :) Nyt lomalla vois olla aikaakin tehä semmonen. :)

      Poista
  9. Olis ollu niin ihana päästä tonne festareille! Varmasti oli upeeta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kieltämättä mahtavat festarit! :) Jos tosta tulee jokavuotinen tapahtuma, saa kyllä provinssit ja ruissit ihan suosiolla jäädä. :D Että siis suosittelen kyllä kaikille jotka vaan kuuntelee tontyylistä musiikkia!

      Poista
  10. Tää sun blogi on vaa nii i-h-a-n-a ! Kaikki kuvat on hyvälaatusia ja tulee mielee et susta ei mitenkää saa epäonnostuneita kuvia :D Kaiken lisäks oot ihan älyn kaunis ja tykkään paljo sun muodista ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua miten ihana kommentti! Et tiiäkään miten hyvälle tuulelle tulin sun kommentista, joten kiitos paljon! :) Haha, tosta oon kyllä eri mieltä ettei musta saa epäonnistuneita kuvia! Välillä tuntuu ettei mitkään kuvat meinaa onnistua ja Teemu saa turhautua kun joutuu ottamaan sata asukuvaa.. :D

      Poista