sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ostoksia

Olipa ihana yllätys tulla päivällä käymään koneella ja huomata, että teitä lukijoita on jo yli kolmesataa! Ihan uskomatonta! Vaikka teitä onkin jo noin paljon, jaksan silti innostua jokaisesta uudesta lukijasta ihan samalla tavalla ku sillon vuos sitten bloggaamisen alotettua.

Mutta nyt tän postauksen aiheeseen. Eli käytiin tänään taas Matkuksessa shoppailemassa, tällä kertaa tuhlaamassa mun kesätyörahoja. Sain perjantaina vihdoin palkan ja siitäkin oon onnistunu tuhlaamaan jo varmaan satasen. Tänään pitäis tilata vielä festariliput Rock The Beachiin, joka on muuten jo reilun viikon päästä! Jännittää!



Tämmöstä pääty päälle. Toi uus Tallinnasta ostettu laukkukin pääs vihdoin käyttöön.


Alusvaatteita huippuedullisesti H&M:ltä.


Pitkä raitapaita H&M:ltä kympillä.


Käsikorut vitosella myös H&M:ltä. Nää käy täydellisesti ton asukuvissa näkyvän laukun kanssa!


Ja vielä ikeasta uus suihkuverho 7 eurolla. Seuraavalla kerralla ikeassa käydessä ostetaan luultavasti se tv-taso ja vessaan uusia juttuja, joten sen jälkeen lupaan toteuttaa vihdoin sen uuden asuntopostauksen!

Mitäs tykkäsitte ostoksista?

10 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia:) Ja näin sut muuten Torstaina H&M:llä mut en viittiny tulla moikkaamaa ku oon sua niin paljon nuorempi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Just ku olin liikenteessä ilman pidennyksiä ja vähällä meikillä, niin joku sattuu just sillon näkemään mut :D Ja tottakai mua saa tulla moikkaamaan minkäikäset vaan! :)

      Poista
  2. Oi että, asuntopostaukset on kivoja!! Sitä odotellessa siis :)

    Herkullisen värisiä nuo alusvaatteet! H&M:n alennushyllystä kyllä aina löytää halvalla tuollaisia. Muutenhan alusvaatteilla tuntuu kaupassa kuin kaupassa olevan nykyään aika paljonkin hintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sille on kyllä näyttäny olevan kannatusta. :) Aiempi asuntopostaus löytyy tammikuulta, että jos kiinnostaa niin sieltä voi käydä kurkkaamassa. Nyt meinaan siis tehdä päivitetyn version asuntopostauksesta. :)

      Ja niinpä, nykyään alusvaatteet on hirveen kalliita. Mä en ees yleensä osta alusvaatteita normaalihintasina, jotenkin tuntuu hukkaan heitetylle ne rahat kun eihän niitä kukaan ees sieltä vaatteiden alta nää. :D

      Poista
  3. Ei ihme ku sulla on jo nui paljo lukijoita ku tää on nii upee blogi niinku sieki =) ja noi ostokset <3 :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei miten ihana kommentti, kiitos paljon! ♥

      Poista
  4. Oi ei oot iha ylimääräsen kaunis, ihanat hiukset! :3

    cowswings.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Ihanat noi korut ja muutenki oot tosi kaunis ! :) käy kattoo miun blogi, jos kiinnostaa ! http://queen1c.blogspot.fi/

    VastaaPoista