tiistai 18. joulukuuta 2012

Uusin rakkausSiinä se nyt on, mun uus rakkaus nimittäin! Ja toinen rakkaus on Ikea koska sieltä löytyy aina jotain näin täydellistä. Toi pöytä vastaa täysin mun sisustusmieltymyksiä.

Toi on ollu meidän ostoslistalla jo monta kuukautta mut ennen sitä hankittiin toi sohva ja siihen menikin sit kaikki säästöt. Nyt sitten muutaman kuukauden päästä sohvan ostosta meillä oli vihdoin varaa tohon pöytään ja lauantaina saatiinkin ostettua se. Seuraava ostos on sitten uus tv-taso ja lipasto jotka on samaa sarjaa ton pöydän kanssa. Valkosta sisustusta siis tavotellaan! Onneks meillä on jo toinen puoli olkkarista valkonen, vielä pitäis tosiaan saada ne tv-taso ja lipasto.
Sitä odotellessa!

Mitäs tykkäätte?

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pikku hiljaa tää oikeesti alkaa näyttää kivalta! :) Mut mä oon perfektionisti ja oon tyytyväinen vasta sitkun saadaan uudet tv-taso ja lipasto. :D

   Poista
 2. hyvältä näyttää! :) mä tykkään ite hirveesti ikeasta saatavista mustanruskeista kalusteista, jotenkin valkonen on liian hienon olonen mun kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin toi kuvissa näkyvä olkkarin toinen puoli näyttää kivalta. :) Ja mäkin vierastin aluls vähän tota valkosta mut oon jo tottunu olemaan varovainen noiden kanssa ettei ne likaannu. :D

   Poista
 3. ihana pöytä ! <3

  http://www.aaddaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ikean kalusteet on parhaita<3 Ja toi pöytä on tosi hieno, sopii hyvin tohon tilaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä kuule muuta sano, oon ihan rakastunu ikeaan! ♥ Ja mäki tykkään tosta ihan hirmusesti! :)

   Poista
 5. AAAAA voisin ottaa ton sohvan ja pöydän ja maton ja kaiken vaikka heti omaan kotiin! Näyttää niin hyvältä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, mäkin tykkään hirmusesti noista! ♥

   Poista
 6. Voi kun ihanan näköinen sohva! muutenkin jotenkin tosi kivan näkönen olohuone:)

  VastaaPoista