perjantai 21. joulukuuta 2012

Päivä kanssani


Heräsin kuuden jälkeen. Takana oli ruhtinaalliset 6 tunnin yöunet. Kyllä muuten väsytti ruveta heti herättyä sähläämään kameran kanssa!


Huomatkaa ero kuvanlaadun suhteen verrattuna edelliseen kuvaan!
Seuraavana oli sitten laittautumisen vuoro. Tohon kuvaan olin jo kerenny meikata ku muistin vähän myöhässä nää kuvausjutut. Hiukset on kuitenkin laittamatta vielä.


Sit eikun töihin...


Aamut lähtee käyntiin kaakaokahvilla! Tänään oli vieläpä joku poikkeuspäivä ja työntekijät sai juoda noita automaatin kahveja ilmasiks. Normaalisti tommosella on hintaa 50 senttiä.


Ahkerat työntekijät kuvailee pukuhuoneessa!


Sitten jokaisen työpäivän kauan odotettu ruokatauko. Kuten kuvasta näkeekin, mun vakioeväitä on fetajuustokolmiot ja pillimehu.


Tänään taukohuoneella odotti ihana yllätys, nimittäin joulutorttuja kaikille työntekijöille. Nam, oli hyviä!


Sit takas työntekoon...


Töiden jälkeen tehtiin Teemun kanssa pitkästä aikaa ruokaa. Tää on näitä harvinaisia päiviä kerran puoleen vuoteen kun jaksetaan käyttää keittiötä muuhun kun jääkaapista valmisruokien hakemiseen.
Tehtiin siis tortilloja jotka vähän epäonnistu...


...joten päädyttiin syömään tortillasipsejä tuliseen salsakastikkeeseen dipattuna. 


Seuraavana nukuttiin jokaiselle päivälle pakolliset päikkärit. Teemu puuttuu mun vierestä nukkumasta koska se (yllätys yllätys) otti kuvan.






Päikkäreiden jälkeen lähdettiin ajelemaan vähäks aikaa ja huomattiin matkan varrella tämmöset kivat valot. Pysähdyttiin ottaa muutamat kuvat ja jatkettiin matkaa. Toi oli varmaan joku yleinen tapahtuma mut eihän me siitä tiedetty kun ei varkauden lehtee lueta. :D


Taas ruokaa!


Ja loppuilta meneekin sit koneen ääressä. 
Ihanaa et saa taas valvoo ja nukkua pitkään! Ainiin ja mähän oon nyt sit virallisesti joululomalla, onhan tätä jo pari kuukautta odotettu! Huomenna ois vielä luvassa pikkujouluilua ennen varsinaista joulua.

Mitä mieltä ootte tämmösistä postauksista? :)

10 kommenttia:

  1. Oot aivan älyttömän kaunis <3 (: Ja ihana toi kello, oon aina haaveillu tommosesta (: Hyvälaatuisia kuvia sulla ja muutenki kiva blogi (: ! Tykkään. Ja mun mielestä ainaki tämmöne postaus on tosi hyvä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoskiitos kehuista ja ihanasta kommentista! ♥ Tommoset kommentit piristää aina päivää kummasti! :)

      Poista
  2. Ihana idea tämmönen. :) Pitää minunkin tehdä sitten kun pääsen kotiin ja hakemaan uuden kamerani. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään näistä päivä kanssani -postauksista. :) Ja hei tee sit siitä uudesta kamerasta postaus, haluun heti nähä sen! :p

      Poista
  3. Just kivoja nää tällaset postaukset! :)

    VastaaPoista
  4. Eksyin sun blogiin ja oli ihan pakko kommentoida ku noi eriväriset valot tuol kuusien keskel on vaan niin upeet!! Haluun tollaset meijän pihalle :D

    ps. Mikä teijän kauppaa vaivaa, meil saa _aina_ kahvit ja kaakaot ilmatteeks :) oon hämmentyny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Noi oli ihan älyttömän upeet varsinkin livenä. :) Ja tohon meidänkin pihaan sopis aika hyvin tommoset valot, vink vink vuokranantajalle. ;)

      Ja mitähän ihmettä, tosi reilua! :D Meillä työntekijät joutuu maksamaan 50 senttiä kahvista/kaakaosta ja asiakkaat 1,50e..

      Poista