lauantai 15. joulukuuta 2012

Matkus Shopping Center & Ikea



Varotan jo näin alkuun et nyt tulee kasa kännykällä otettuja kuvia joten kuvanlaatu ei oo mikään paras. 
Ennen Kuopioon lähtöö käytiin Varkauden Portissa terveellisellä aamupalalla eli ostettiin paninit ja kahvit. Pelikoneet oli ihan täynnä jotain vanhuksia niin Teemun piti sit tyytyä ässä-arpaan ja tulihan sieltä huikeet 10e!




Sit matka jatku kohti Kuopiota. Sain taas pelätä henkeni edestä ku Teemu ajo satasta tommosella pikkutiellä.







Tuolla oli ihania joulujuttuja! Kuvasta saa hädin tuskin selvää mut oli pakko laittaa tänne sekaan tämmönen joulunen kuva.
Tuli muuten noista joulujutuista mieleen ettei meillä oo vielä yhtään jouluvaloja täällä. Vois ehkä pikkuhiljaa herätä siihen todellisuuteen et kohta on jo joulu...




Sit päivän kohokohta: syöminen!
Oltiin shoppailtu ehkä korkeintaan tunti ja meillä oli jo kamala nälkä. Meinattiin eka oottaa ikeaan asti et ois syöty siellä vähän halvemmalla mut subway vei sit lopulta voiton.




Syönnin jälkeen oli hyvä lähtee ikeaan kiertelemään koska siellä meillä menee yleensä kaikista eniten aikaa. Mukaan lähti taas aika paljon heräteostoksia. Alustavissa suunnitelmissa oli ostaa pelkästään olkkariin pöytä mut ei sieltä vaan selviä pois ilman muita ostoksia. Huomenna sitten lisää meidän ostoksista.

Ihan kivaa vaihtelua tämmöset päivät niihin tylsiin sohvalla makoilu -päiviin. Jalat on kyllä yhtä kipeet kun työpäivän jälkeen. Mutta eikös se niin mene että shoppailu käy liikunnasta? ;)
Eipä mulla muuta tällä kertaa, palaillaan huomenna ostospostauksen merkeissä. Kivaa lauantaita teille!

4 kommenttia:

  1. haha mäki olin lauantaina matkuksessa mut en kyllä nähny sua :-D kivoja kuvii ja oot kyl nätti!

    http://katja-emiliatakespics.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oot persoonallisen ja mieleenpainuvan näköinen, ihana. :) En oo selaillut vanhempia postauksias vielä, mutta ootko tehnyt vielä minkäänlaista hiuspostausta? Sulla on niin sileän näköiset hiukset, niin ois kiva tietää esim mitä kaikkee niihin käytät. :>

    http://standbymeri.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) En oo vielä tehny hiuspostausta kun en oikein erikoisemmin mun hiuksia hoida.. Mutta kiitos ehdotuksesta, täytyy laittaa harkintaan! :)

      Poista