keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Töitä ja kuulumisiaMoikka!
Mun alkuviikkoon ei kuulu oikeestaan mitään muuta ku töitä.
Ois vaan jo viikonloppu ku oon aina ihan väsyny nää viikot. Tänään en oo nukkunu ees päikkäreitä ja sen kyllä huomaa - ei meinaa ajatus kulkee yhtään ees tän postauksen suhteen.

Oon katellu koko illan järkkäreitä ja huomasin et niitäkin voi nykyään maksaa kuukausierissä! Eli tässä lähipäivinä lähtee varmaan semmonen tilaukseen mut pitää ensin vähän selvitellä mikä ois hyvä ja edullinen vaihtoehto.
Oon ihan kyllästyny noihin huonolaatusiin kännykkäkuviin et ois jo aikakin saada tänne vähän parempia kuvia. 
Saa ehdotella hyviä kameroita jos semmosia omistatte!

Yritän saada viikonloppuna vähän parempaa postausta aikaan. Nyt väsyttää ihan kamalasti etten jaksa oikeen keskittyä joten mä lähen suihkun kautta nukkumaan, öitä! :)


6 kommenttia:

 1. Oon jostai syystä luullu et otat noi sun kuvat kameralla, koska mulla ei tosiaan tuu Lumialla läheskään noin hyvälaatusia kuvia. Mut Canon eos 600D on kuulemma iha hyvä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku kännykällä oon kuvaillu, oikeestaan kaikki muut paitsi juomakuvat on kännykällä otettuja. :D Aika jännä ettei sulla tuu yhtä hyviä kuvia ku samat kännykät on kuitenki kyseessä. :o

   Pitää vielä joku päivä käydä gigantissa kyselee mikä ois hyvä kamera. :)

   Poista
 2. tosi kiva blogi, ja oot tosi kaunis :-) ! tykkään ja jään seurailemaan !

  http://mmariaaak.blogspot.fi/
  käythä kurkkaamas myös mun blogin? :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Käyn kurkkaamassa sun blogin. :)

   Poista
 3. hei ihana blogi ! oli pakko pistää kirjanmerkkeihin :) ja sit semmonen kysymys et mitä tykkäät töistä kaupassa (ainaki näin päättelin tosta kuvasta), koska mulla ois tarkotus koittaa päästä töihin johonkin kauppaan vuoden vaihteessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et tykkäät! :) Ja mä kyllä tykkään olla kaupassa töissä, ainaki työntekijät on ollu tosi mukavia tuolla ja tekemistä riittää isossa kaupassa. Jos jotain miinusta pitää sanoo nii varmaan se et joutuu seisomaan koko päivän. :D

   Poista