torstai 28. kesäkuuta 2012

Lomalla viimeinkin ! ♥

Tänään mulla loppu työt joten oon nyt sit virallisesti kesälomalla! Okei, aika tylsää mutta kai se heinäkuu lomaillessakin menee. Kyllä mä luulen et loppukesä menee nopeesti kun on jotain mitä odottaa eli se Bulgarian matka.

Me käytiin tänään Teemun kanssa huvikseen kattoo muutamia vapaita rempattuja kämppiä ja mä ihastuin yhteen kaksioon! Siellä oli tummat laminaattilattiat, parveke ja kokonaan uusitut keittiö ja vessa. Eikä vuokrakaan olis mikään hirvittävä (539e ja vesimaksu 15e/hlö).
Muuten muutettais samantien tuonne mutta ainut huono puoli on sijainti. Nyt me asutaan keskustassa, mutta se toinen kämppä olis Savontiellä asti joten mulla menis maltaita bussimatkoihin...
Mutta sit taas toisaalta en haluais luopua tästäkään kämpästä koska tää on niin hyvällä paikalla ja tykkään tosi paljon tästä sisustuksesta. Pitää yrittää miettiä asiaa huomisen aikana kun tonne kämppään ois varmaan aika paljon haluajia, että pitäis varmaan päättää aika nopeesti.

Mua stressaa nyt hirveesti kun ois joka viikonlopulle hirveesti tekemistä ja tuntuu ettei kaikkee ees ehdi tehdä tässä kesän aikana.
Mun pitäis keretä jossain välissä matkustamaan Helsinkiinkin, koska meen tapaamaan äitiä ja Valentinaa. Mulla menee kyllä aivan älyttömästi rahaa bussimatkoihin kun yhteen suuntaan maksaa jo sen 50 euroa. Ja jos me mennään bussilla Helsingin lentokentälle sillon Bulgarian reissulla niin sinnekin menee se satanen yhteensä. Ei tää omillaan asuminen ehkä ookaan niin ihanaa kun tuntuu et rahat on koko ajan loppumassa.

Ainiin ja meidän pitäis kehitellä jotain heinäkuun puoleen väliin kun on Teemun 20-vuotissynttärit. Ois kyllä tosi kiva lähtee risteilylle kaveriporukalla, mutta pitää nyt kattoo miten rahat riittää. :)


PS. Kokeilin kivoja irtoripsiä!


8 kommenttia:

 1. Sä oot ihan sairaan kaunis :) ! ihanat nuo lävistykset jaja hiukset :D täydellinen oot :D niiii ja liityin toki lukijaks :3 !

  VastaaPoista
 2. Niiin ja voisitkos kiltti kertoa mulle, että miten nuo toiminnot saa tonne postauksen loppuun ? :D

  VastaaPoista
 3. Voi kiitti paljon! :) Onko sulla blogia, voisin käydä tsekkaamassa sen? :)

  Ja jos käytät sitä vanhaa käyttöliittymää, osaan sit neuvoo noiden toimintojen kanssa..
  Eli ihan ekana meet tonne hallintapaneeliin ja sieltä valitset ulkoasu. Sit siihen pitäis tulla semmosia laatikoita ja yhdessä niissä lukee Blogitekstit ja sit siellä alla lukee muokkaa, sitten sieltä painat ja siellä pitäis olla se et voi muokata niitä toimintoja. Toivottavasti selitin tarpeeks selkeesti. :)

  VastaaPoista
 4. Oot tosi kaunis! :) Kivan olonen blogi ja ulkoasukin (:

  http://whatif-theskyfallsdown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Juuupelis onha mulla toki blogi :) ! niiin ja siis jos jaksaisit selittää mulle vielä, että miten noi lukijat saa tonne sivuun :D

  VastaaPoista
 6. Niii ja mä taian sittenki käyttää sitä uutta sitten,, ku en tota blogiteksti laatikkoa löytäny :D:D kiitos kuitenki ja käyppäs kurrrrkkimassa blogiiini :3

  VastaaPoista
 7. hii sulla on taas blogi,ihan omissa nimissä :)

  VastaaPoista