perjantai 22. heinäkuuta 2016

Hengissä ollaan

Täällä ollaan taas, elävien kirjoissa ainakin melkein! Onnistuin tosiaan sairastumaan 4 viikkoa sitten keuhkoputkentulehdukseen, joka oli ensimmäinen kerta koskaan. Oon muutenkin ollut viimeksi kunnolla kipeänä 10 vuotta sitten, joten se oli mulle kyllä todella kauheaa aikaa. Olin niin heikossa kunnossa etten pahimpina päivinä päässyt sängystä ylös, vaan mun piti kontata esimerkiksi vessaan. Ruoka ei maistunut, kuumetta oli yli 39 astetta ja yskiessä saatoin oksentaa. Jouduin käymään lääkärissäkin kahdesti, kun onnistuin saamaan ensimmäisestä antibioottikuurista allergisen reaktion. Nyt oon luojan kiitos päässyt vihdoin sängyn pohjalta ylös ja oon ollut jo melkein pari viikkoa töissäkin. Oli niin mahtava tunne, kun pääsi ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon ulos! Tällaisten viikkojen jälkeen oppii ainakin arvostamaan ihan vain sitä, että on terve ja pystyy tekemään monia asioita.

Tällä hetkellä mulle ei siis mitään ihmeempiä kuulu, kun oon viettänyt niin pitkän ajan vain kotona Netflixiä katsoen. Sairaslomalla muhun iski ihan hirveä festarikuume, kun kaikki tutut ja kaverit postailivat kuvia eri festareilta. Niinpä päätin ostaa liput edes jonkinlaisille festareille, nimittäin Meripäiville. Jotta päästäisi kunnon festarifiilikseen, niin päätettiin varata telttamajoitus leirintäalueelta. Oon viimeksi ollut teltassa ja ylipäätään festareilla Provinssissa 18-vuotiaana, niin on ihan kiva päästä viiden vuoden tauon jälkeen kokemaan se uudestaan. Lähdetään reissuun ystäväpariskunnan kanssa ensi viikonloppuna. Ihanaa päästä pitkästä aikaa tekemään jotain hauskaa, kun tää kesä on mennyt tähän saakka sairastaessa sekä töitä tehden.

1-IMG_2104 1-IMG_2117 1-IMG_2157

Tällä viikolla muutama ystävä entiseltä paikkakunnalta on käynyt Helsingissä viettämässä lomapäiviään, niin oon juossut muutamana päivänä moikkailemassa niitä keskustassa. Tälle viikolle mulle sattui peräti 3 vapaapäivää, niin energiaa on riittänyt hyvin ulos lähtemiseen. Toisaalta tuollaiset kaupungilla pyörimispäivät on siitä petollisia, kun tulee käytyä aina jossain ulkona syömässä ja shoppailemassa. Mulla onkin mennyt nyt neljässä päivässä huimat 400 euroa, mutta pitää yrittää elää seuraavat 3 viikkoa sitten vähän säästeliäämmin. Tuli kyllä vähän shokkina, kun kävin katsomassa tililtä rahatilanteen ja tajusin tuhlanneeni noin paljon. Ei sitä oikeasti huomaa, kun ajattelee, että "eihän tää oo kuin 20 euroa" ja sellaisia summia kun kertyy useampi, niin äkkiä saa 400 euroa menemään pienessäkin ajassa.

Toisaalta oli kyllä ihana saada päivitettyä vähän vaatekaapin sisältöä, kun edellisestä shoppailupäivästä on jo vierähtänyt 4 kuukautta aikaa. Myin myös suurimman osan vanhoista vaatteistani kirpparilla pois, joten mun vaatekaappini on näyttänyt jo pitkään todella tyhjältä. Oon myös ainainen tarjousten perässä juoksija. Löysin esimerkiksi Tokmannilta eurolla hoitoaineita ja päätin sitten ostaa niitä kerralla 15 kappaletta. No, eipähän tarvitse ainakaan enää tänä vuonna lähteä hoitoaineostoksille! :D

1-IMG_2165 1-IMG_2152

Yllä asukuvat, joita en todellakaan olisi halunnut julkaista, mutta tällä hetkellä mulla ei ole muutakaan materiaalia, niin antaa mennä. Aina ei vaan voi onnistua. Valotukset on miten sattuu eikä yksikään seisomiskuva onnistunut. Kuvissa näkyy muuten mun uusin laukkuhankintani eli Louis Vuittonin speedy 25, josta oon ollut erittäin innoissani. Käytin puoli vuotta lähes päivittäin Vuittonin eva-clutchia, niin halusin käyttööni isomman arkilaukun. Tuohon mahtuu paljon enemmän tavaraa ja se on vaan niin söpö!

Niin ja oonhan mä ehtinyt värjäämään hiuksenikin ruskeiksi. Oon miettinyt hiusten värjäämistä tummaksi jo useamman vuoden ajan, mutta vasta tänä kesänä keräsin vihdoin rohkeuteni ja värjäsin. Lopputulos on ainakin omaan silmään hyvä ja oon kuullut paljon kehuja tästä tummemmasta väristä. Aluksi ero tuntui todella suurelta, mutta nyt oon jo ihan tottunut. Uskallan jopa väittää, että tää on paljon parempi kuin vaalea ja sopii tietenkin paremmin tummien silmien kanssa yhteen! Kummasta väristä te pidätte enemmän; vanhasta vai uudesta?

Miten teidän kesät on lähteneet käyntiin?

12 kommenttia:

  1. Pöh, ihan tarpeeks hviä nää kuvat on! Toi takki on kiva ja kengät samoin :) Mun mielestä vaaleat hiukset ja ruskeat silmät on ihana yhdistelmä, mutta kyllä sulle brunette-lookikin sopii mainiosti!

    Voi raukka, kun oot ollut noin pitkään noin kipeänä :( Onneks nyt oot palannut elävien kirjoihin ja pääset nauttimaan kesästä! :) <3

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla, että nääkin asukuvat kelpaa! :) Mäkin tykkään muilla tuosta ruskeat silmät + vaaleat hiukset -yhdistelmästä ja mullakin se näytti kivalta kuvissa, mutta livenä hiukset oli kuitenkin aina vähän kellertävät.. Ja pidennykset oli vähän eri väriä, niin nyt ei oo sitäkään ongelmaa :D Ihanaa liikkua julkisilla paikoilla ja tietää, että pidennykset näyttää ensimmäistä kertaa koskaan aidoilta! :D

      Oli kyllä elämäni hirveimmät 2 viikkoa, mutta onneksi nyt on jo ihan normaali olo! :) Oonkin ottanut nyt viime päivinä kesästä kaiken ilon irti! Kuvia on tulossa luultavasti jo huomenna. :)

      Poista
  2. Kiva kuulla susta taas!♥ Mun mielestä nää kuvat on tosi hyvät :) Mukavaa kesää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten piristävää kuulla! <3 Ja ihana kuulla, ettei nää ulkopuolisen silmään olekaan niin epäonnistuneet. Mukavaa kesää myös sinne! :)

      Poista
  3. Kiva oli lukea uusia kuulumisia susta :) ja toi hiusväri käy sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olikin jo palava halu päästä päivittelemään tänne kuulumisia, kun se ei kipeänä onnistunut. :) Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Toi ruskee tukka käy sulle hirveen hyvin! :) ja tykkään sun instasta kovasti! - Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mäkin kyllä tykkään tästä uudesta väristä. :) Ja kiva kuulla, että joku tykkää mun instasta! Sitäkin tulee päivitettyä suht harvoin, niin omasta mielestä se on sen takia vähän tylsä. :D

      Poista
  5. Ruskea väri sopii sulle erittäin hyvin! :) Ois mukava saada enemmän hiuskuvia joissa uusi väri näkyisi paremmin. Onko muuten kuvissa pidennykset vai onko omat hiukset kasvaneet jo noin pitkiksi? Ja onnittelut uudesta laukkuhankinnasta, aivan ihana!! :) Tosin pakko sanoa että tuo karvapallo-avaimenperä-mikälie "pilaa" kauniin klassisen laukun. Itse ainakin ottaisin pois, samoin kuin siitä vanhasta laukustasi. Laukku on itsessään niin kaunis ettei moisia härpäkkeitä tarvitse! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Voin seuraavalla asukuvausretkellä pyytää poikaystävää kuvaamaan myös lähikuvat hiuksista! Väri on sellainen keskiruskeaa tummempi, muttei kuitenkaan ihan tummanruskea. Seuraavissa asukuvissa näkyy vähän paremmin se todellinen sävy. :) Kuvissa mulla on pidennykset, mutta huomasin yhtenä päivänä, että omat hiukset on jo niiden pituiset! Haen siis lähinnä tuuheutta näihin ohuisiin hiuksiin pidennyksillä. :)

      Tuo laukku on kyllä niin ihana! Se on ollut päivittäisessä käytössä jo reilun kolmen viikon ajan. <3 Haha, mä taas tykkään tuosta karvatupsusta kun se on jotenkin söpö :D Pitää kokeilla joku kerta ilman sitä! :)

      Poista
  6. Onneksi ennemmin tai myöhemmin parannuit. Mä olen ite kans aika monta kertaa ton tulehduksen kokenut mut kerran oli keuhkokuume tai vastaava ja joutu ylä-asteella jäämään yöksi sairaalaan. Mutta postaa enemmän ja niit vanhoi kunnon asu ja tukkajuttuja! :)

    http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Ihanaa olla taas terve. :) Tuota keuhkokuumetta mäkin aluksi pelkäsin, kun tuo tauti tuli niin rajuna mulle. Keuhkokuume on kuulemma paljon vakavampi juttu ja saattaa joutua jopa sairaalaankin. :/

      Mä yritän nyt tsempata tän postailun suhteen! Ainakin tällä hetkellä mulla on sellainen kunnon kirjoitus- ja kuvailuinto päällä. :D

      Poista