maanantai 11. tammikuuta 2016

Louis Vuitton Eva Clutch

Vihdoin mäkin sain omani, nimittäin ensimmäisen Louis Vuittonin laukkuni! Kyseessä on Eva Clutch ruskealla Damier Ebene -ruutukuosilla. Olin ehtinyt ennen joulua haaveilemaan kyseisestä laukusta jo pari vuotta, ja sen varmasti huomasivat kaikki mun ympärillä. Hehkutin tuota laukkua aina sen kaupungilla nähtyäni ja ehdin laittaa syksyllä myös säästötilin pystyyn sitä varten. Onneksi ei tarvinnut kuitenkaan kauaa säästää, sillä onnistuin saamaan tän ihanuuden joululahjaksi! En olisi voinut parempaa lahjaa toivoa enkä olisi koskaan uskonut, että voisin saada näin hyvän lahjan!

Laukku on erittäin käytännöllinen, sillä sitä voi käyttää ilman mitään hihnaa clutchina, kultaisella lyhyellä ketjulla tai pitkällä nahkaisella hihnalla. Itse oon tykännyt käyttää pitkää nahkaista hihnaa, koska halusin tällaisen clutchin nimenomaan sen takia, kun tavallisia laukkuja on niin työlästä kantaa mukana. Tuonne mahtuu juuri sopivasti kännykkä, pankkikortti ja jotain muuta pientä tärkeää. Inhoan varsinkin ulkomailla ja baarissa suuria käsilaukkuja, kun niitä ei oikeasti jaksa kantaa mukana. Miten kätevää onkaan lähteä tuon kanssa ulkomaille, kun se roikkuu kätevästi olalla ja järkkäri kulkee kaulassa mukana. Enää ei tarvitse myöskään etsiä jotain pientä huulirasvaa suuren laukun pohjalta, kun tuonne mahtuu vain ne tärkeimmät tavarat. Niin täydellinen laukku!

1-IMG_0875 1-IMG_0873 1-IMG_0879 1-IMG_0881

Tähän saakin riittää mun merkkilaukkujen hankkiminen, sillä niitä on kertynyt näiden vuosien mittaan aivan liikaa. Tästä lähtien keskityn ainoastaan matkailuun säästämiseen. Tällä hetkellä suunnitteilla onkin jo useampi ulkomaanmatka tälle vuodelle. Tarkoituksena on lähteä maaliskuussa Saksaan, toukokuussa Montenegroon ja Kroatiaan, kesällä jollekin suuremmalle matkalle ja syksyllä vielä lämpimään. Säästäminen pitää siis aloittaa jo heti perjantain palkasta! :D

Mitä tykkäätte laukusta tai ylipäätään Vuittonin tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Oi miten I H A N A joululahja! Tykkään kovasti tuosta Evasta ja olin itekin ostamassa sitä viime kesänä, mutta päädyin sitten kuitenkin yhteen toiseen laukkuun :) Ennen tykkäsin Vuittonista tosi paljon ja mullakin on pari merkin laukkua, mutta musta nykyään varsinkin se Neverfull on menettänyt jotenkin hohtonsa koska niitä on oikeasti melkein joka toisella :/ Vuittonit on musta sellanisia ylellisiä ja upeita laukkuja, jotka täytyy osata kantaa myös niiden arvokkuuden mukaisesti, mitä taas sitten moni ei tee nykyään niiden yleistyttyä. Musta tuo Eva kuitenkin sopii just sulle ja sun tyyliin ihan täydellisesti! :) wau, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nimenomaan Neverfull on menettänyt hohtonsa kokonaan! Jokatoisella näkee kyseistä laukkua ja just tuo sun mainitsema arvokkuus puuttuu monelta. Mun mielestä tuollaiset laukut tulee kuitenkin osata yhdistää tietynlaisiin asuihin tyylikkäästi. Kerran näin jollain Neverfullin lenkillä lenkkivaatteissa ja se käytti samalla koiraansa ulkona! :D Tää Eva on onneksi ainakin vielä edes vähän harvinaisempi, vaikka tätäkin näkee nykyään todella monilla. Mutta se on se laukun ulkonäkö, tää on vaan niin söpö mutta kuitenkin myös niin tyylikäs! <3 Ja kiitos oikein paljon! Piristävää kuulla, että tuo sopii mun tyyliin, kun aluksi nimenomaan mietin että sopiikohan se mulle. :)

      Poista