lauantai 2. tammikuuta 2016

Joulu 2015

Tähän alkuun haluan toivottaa kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta 2016! Toivottavasti teidän vuodenvaihteet sujuivat hyvin ja uusi vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin.

Mun joulu meni rauhallisissa tunnelmissa, kuten jokaisena aiempanakin vuonna. Tuli syötyä maha täyteen aivan liian monta kertaa, tyhjennettyä monta konvehtirasiaa, availtua muutamia lahjoja, käytyä joulusaunassa sekä vietettyä aikaa sukulaisten kanssa. Varsinkin täällä Helsingissä asuessa on oppinut arvostamaan niitä hetkiä, jotka saa viettää sukulaisten kanssa. Savossa tulee kuitenkin käytyä nykyään niin harvoin töiden ja muiden kiireiden vuoksi, niin oli ihana nähdä parin päivän aikana monia rakkaita ihmisiä.

1-PicMonkey Collage1 1-IMG_08299 1-IMG_0835

Jakku - H&M / Toppi - Lidl / Housut - Zara / Kengät - H&M / Kaulakoru - Michael Kors / Kello - Michael Kors / Laukku - Ted Baker

1-IMG_0837 1-IMG_0840 1-IMG_0844

Parasta joulussa on tietenkin jouluruoka. Vietin ensimmäistä kertaa jouluaaton Helsingissä, sillä mulla oli aattona aamuvuoro, niin oli järkevämpää lähteä Savoon vasta seuraavana päivänä. Muuten mulla oli samanlainen joulu kuin aiemminkin, mutta pääsin hieman erilaiseen joulupöytään. Täällä päin on tapana syödä jouluruoaksi erilaisia kaloja, kun taas Savossa on tottunut perunoihin ja karjalanpaistiin. Luojan kiitos tykkään kalasta, muuten olisi nimittäin jäänyt mun jouluruokien syönnit erittäin vähäisiksi.

Savossa pääsinkin taas useampaan kertaan joulupöytään syömään, kun mulla on tapana käydä useampien sukulaisten luona jouluisin. Onneksi joulu on kerran vuodessa, muuten tulisi syötyä vuoden aikana aivan liikaa! :D

1-IMG_0863 1-IMG_0865

Joululahjaksi sain 300 euroa rahaa, lahjakortteja, Beyoncen hajuveden, viinilaseja, hiustuotteita sekä tähän mennessä mun elämäni parhaan joululahjan eli Louis Vuittonin laukun. En osannut yhtään aavistaa noin kallista lahjaa ja mä oikeasti kiljuin, kun huomasin paketista paljastuvan Vuittonin paperikassin. Esittelen kyseisen laukun kuitenkin vielä erikseen, vaikka suurin osa onkin varmasti nähnyt mun hehkutuskuvan jo Facebookissa tai Instagramissa. En malttanut odottaa, vaan se piti päästä heti kuvaamaan! :D

Uusivuosi mulla meni melko rauhallisissa tunnelmissa. Aloittelua kaveriporukalla, Senaatintorilla ilotulituksien katsomista sekä yhdessä baarissa käymistä. Ei jaksettu jonotella baareihin tuolla hyytävän kylmässä säässä, niin päädyttiin jostain kumman syystä Kolmeen Kaisaan istuskelemaan. Oli kuitenkin ihan hauska ilta, vaikka mitään erikoista ei tapahtunutkaan. Mutta eikös se niin ole, että kunhan seura on hyvää, niin mikä tahansa tekeminen on hauskaa!

Miten teidän joulut ja vuodenvaihteet sujuivat?

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava tuo Louis Vuitton 8) ♥ On kyllä varmasti ollut mieleinen lahja! Sun joululahjasi ja joulusi kuulostaa muutenkin oikein ihanilta ♥ Ihanaa uutta vuotta 2016 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! :) ♥ Oli kyllä ihana ja rentouttava joulu. :) Ja kiitos paljon, samoin sinne! ♥

      Poista