lauantai 28. helmikuuta 2015

Viimeaikaisia ostoksia

Huh mikä työviikko mulla onkaan takana! Kaksi yli 9 tunnin työpäivää ja vain yksi vapaapäivä. Onneksi ensi viikon jälkeen helpottaa parin viikon ajaksi, jolloin mulla on vain 20 tuntia töitä viikossa. Tänään mulla alkoi kuitenkin pitkästä aikaa kahden päivän vapaat ja sen kunniaksi ollaankin lähdössä maanantaina Hennan kanssa Tallinnaan. Innostuttiin ehkä vähän liikaa matkailusta ja varattiin pari päivää sitten myös Tukholman risteily, jonne lähdetään viikon päästä sunnuntaina. Mä oon tällä hetkellä niin innoissani, kun tiedossa on kaikkea mahtavaa tekemistä ja postattavaa! 


Kuvasin kyseisen videon jo eilen, joten älkää ihmetelkö, kun puhun tästä päivästä huomisena. Ollaan tosiaan tänään lähdössä Teemun kanssa sinne Angerfistin keikalle ja jotta ehdin ajoissa paikanpäälle, rupean nyt laittautumaan iltaa varten. Palaillaan ensi viikolla Tallinna- ja parin muun postauksen merkeissä!

9 kommenttia:

  1. Hei! Olisikohan sinun mahdollista laittaa lisäasetuksista päälle asetus, jolla blogia olisi helpompi lukea mobiililaitteilla? Nyt ainakin näkyy puhelimella luettaessa tämä koko blogi ja sitä on melko "raskas" käyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli jossain vaiheessa se mobiilisovellus päällä, mutta jostain syystä tekstit ei näkyneet ollenkaan siinä. :( Saattaa johtua siitä, kun käytän noihin postausten teksteihin html-koodia, jolla tekstit tasautuu yhtä leveiksi kuin kuvat. :/ Mutta yritän saada korjattua tuon! :)

      Poista
  2. Huh huh, sulla on tosiaan ihan kunnon työpäiviä. Onko sulla muuten ollut niitä illasta aamuun vuoroja. Eli iltavuoron jälkeen tuut sitten aamulla aikaseen takas töihin. Luoja kun mä silloin aikanaan vihasin niitä! D: Varsinkin kun en osannut heti töiden jälkeen käydä levolle.

    Noit BodyShopin rasvoja on kehuttu paljon! Haluisin itsekin ostaa :) Harmi ettei täällä ole koko liikettä. Aikasemmin oon ostanut niitä suihkugeelejä ja muutamia meikkejä :) Luomivärit on ainakin laadukkaita!

    Sulla on paljon kivaa ohjelmaa tiedossa! Nauti! :) Käy kyllä kateeksi, mulla on vaan tätä perustylsää arkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ollu jo monella viikolla just noita vuoroja, että ensin ilta ja seuraavana päivänä aamu. Ne on niin ärsyttäviä, kun ehtii käydä kotona vaan nukkumassa! :D Ikinä ei saa unta ajoissa ja sit on ihan väsyneenä aamulla töissä. :D

      Mäkin oon kuullut paljon kehuja noista Body Shopin rasvoista! Ainakin mä oon tykännyt tuosta mangorasvasta, kun se kosteuttaa niin hyvin ja tuoksuu hyvältä. :) Seuraavalla Helsinki-reissulla käyt säkin kotiuttamassa jonkun rasvan! :D

      Voi sinua! Yleensä perustylsän arjen jälkeen osaa kuitenkin arvostaa enemmän sellaista erilaista tekemistä. :) Mulla on ollu nyt niin paljon ohjelmaa, että meinaa jo voimat loppua kesken. :D Mutta toisaalta ei pidä valittaa, kun kerrankin on paljon tekemistä!

      Poista
  3. Tuo MUS:n kulmakynä vaikuttaa tosi hyvältä, olisi pitänyt itsekin ostaa tuo :) Ja kivoja vaatteita olet ostellut. Mukava oli nyt ihan ajan kanssa tulla sinun blogia lueskelemaan, kun en tässä kiireen keskellä ole vähään aikaan kerennyt ! Kiva kun sulla noita pieniä reissailuita, tuollaiset on niin kivaa piristytä arkeen :) Ihana olet videolla ja sellainen vaalea kaunotar että <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti noita Make Up Storen kulmakyniä, en oo nimittäin koskaan kokeillut näin hyvää kulmakynää! Tulee niin luonnollinen ja tasainen lopputulos. :) Mullakin blogejen seuraaminen on jäänyt todella vähäiseksi viime aikoina, kun on tullut reissattua niin paljon. Pitää ottaa viikonlopun aikana asiakseen lukea kaikkien uusimmat postaukset läpi! :) Voi kiitos, itse oot ihana! <3

      Poista
  4. Haha hymyilytti toi hassuttelu tossa videolla, oot söpö :D Tosi kiva video muutenkin taas ja huippukivaa Tallinnan reissua, niin ja tietty myös Tukholman! Oon jopa vähän kateellinen, että sulla on noin mukavia suunnitelmia - kelpais mullekkin :D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos! :D Välillä pitää vähän hassutella ja osata nauraa itselleen. :D Kiitos oikein paljon! Reissut on jo takana päin, mutta hauskaa oli. :) Sunkin täytyy ottaa pieni irtiotto arjesta ja laittaa vaikka joku risteily varaukseen! Sellaiset piristää hirveästi tylsää arkea! :)

      Poista
  5. Ettekö ole enää teemun kanssa kihloissa/ yhdessä? :o

    VastaaPoista