maanantai 18. elokuuta 2014

Kesän ostokset

Vielä viime kesänä mä shoppailin todella paljon enkä oikein edes miettinyt tarvitsenko kaikkia ostamiani tuotteita. Käytiin melkein joka viikonloppu Matkuksessa ja aina sieltä tarttui edes yksi paita mukaan. Tänä kesänä oon kuitenkin rauhoittunut shoppailun suhteen ja miettinyt paljon tarkemmin varsinkin vaatteiden kohdalla, että tuleeko sitä varmasti käytettyä. Oon myös ostanut enemmän sellaisia vaatteita, joita voisin hyvin kuvitella käyttäväni vielä vanhempanakin. Turhia ostoksia oon siis yrittänyt välttää. 
 
Nyt olisikin luvassa pitkästä aikaa ostospostausta kaikista koko kesän aikana ostetuista ostoksista. Oon viimeksi tehnyt tällaisen ostospostauksen muistaakseni huhtikuussa, joten siitä on kyllä ehtinyt vierähtää jo jokunen tovi. Mitä te muuten tykkäätte näistä ostospostauksista? Haluatteko jatkossakin nähdä silloin tällöin mun ostoksia?

IMG_4569 – kopio

Tänä kesänä ostin elämäni ensimmäiset Victoria's secretin tuotteet. Olin jo pitkään haaveillut noista monien kehumista vartalotuoksuista ja vihdoin sain omanikin ostettua. Coconut passionin ostin Tallinnasta 25 eurolla ja Hello darlingin löysin Prahan lentokentältä vain kuudella eurolla. Tuon pinkin kännykkäpussin Teemu osti mulle matkamuistoksi Prahan lentokentältä ja sillä oli hintaa vain 26 euroa. Kaikki nää tuotteet on olleet kovassa käytössä ostamisesta lähtien! 

PicMonkey Collage6589 – kopio

Muut kun shoppailee kesäisin söpöjä kesävaatteita, niin mä oon ottanut varaslähdön syksyyn ostelemalla lämpimiä syystakkeja. Oon ostanut tänä kesänä yhteensä 4 syystakkia, joista nämä yksilöt on mun ehdottomia lemppareita. Harmaa takki on ostettu toissapäivänä Vero Modasta 90 eurolla ja vaaleanpunainen takki H&M:ltä vain 18 eurolla. Mulla kävi kyllä todella hyvä tuuri tuon vaaleanpunaisen takin suhteen, sillä se oli tarjouksessa yli puoleen hintaan ja sain kassalla siitä vielä 10 prosentin alennuksen pienen tahran vuoksi. Todella hyvä löytö siis!

IMG_4525 – kopio

Lauantaina löydettiin itsemme pitkästä aikaa myös Ikeasta ja sieltä mukaan lähti valkoinen hylly eteiseen. Tuon tilalla on ollut jo ikuisuuden Teemun porukoiden vanha ruskea lipasto, josta ei olla kumpikaan tykätty ollenkaan. Nyt meidän asunto alkaakin olla jo kokonaan valmis (= valkoinen) ja oonkin suunnitellut kuvaavani asuntovideon vielä ennen meidän muuttoa. Ikeasta lähti mukaan myös valkoinen lipasto olohuoneeseen, jonka näette paremmin sitten videolta.

IMG_4530 – kopio (2)

Nyt mullakin on vihdoin vaaterekki, ja minkäs muunkaan värisenä kuin valkoisena! En edes muista kauanko oon haaveillut vaaterekistä, mutta nyt mullakin on vihdoin sellainen. Mun kaikki vähän hienommat vaatteet on olleet tähän saakka vaatekaapissa ruttaantumassa, minkä takia oonkin halunnut niille vähän paremman paikan. Rekissä ne ei pääse ruttaantumaan eikä häviämään. Rekin löysin Ikeasta 8 eurolla ja valkoiset henkarit Clas Ohlsonilta kympillä.

IMG_4550 – kopio

Lisää syystakkeja! Eksyin yhtenä iltana selailemaan H&M:n nettisivuja ja löysin tämän ihanuuden alennuksesta 30 eurolla. Tuo on ihanan rento päällä ja isoon villahuiviin yhdistettynä todella kivannäköinen! Teemu oli kylläkin asiasta vähän toista mieltä. Näyttää kuulemma kylpytakilta. :D

IMG_4586 – kopio

Entisen kellon tilalle oli jo aikakin ostaa uusi. Silloin 3,5 vuotta sitten yhteen muuttaessa käytiin nopeasti ostamassa halvin mahdollinen kello, ja siitä asti se on komeillut meidän keittiön seinällä. Tietenkin uusi kello piti saada  myös valkoisessa värissä ja tämä ihanuus löytyi Clas Ohlsonilta muistaakseni 20 eurolla. Yksinkertainen, mutta silti niin söpö!

IMG_4566 – kopio

Viime syksynä todella monilla näkyi näitä hapsuhuiveja ja kuten kaikissa muissakin asioissa, mä tulin tähän villitykseen vähän jäljessä. Huomasin tämän huivin H&M:n sivuilta 20 eurolla, joka mun oli aivan pakko tilata hinnasta huolimatta. Nyt haluaisinkin näitä hapsuhuiveja mahdollisimman monessa vaaleassa sävyssä. Ainakin valkoisena ja beigenä tällainen on pakko löytää vielä jostain!

Mitä tykkäsitte ostoksista?


16 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Takit ovat kaikki tosi kivoja ja tuo H&M:n vaaleanpunainen on ollut hyvä löytö kyllä! Oon itsekin haaveillut tuollaisesta vaaterekistä (varmaan kun kaikilla on blogeissa niin kivasti aseteltu vaatteet tuollaiseen :D ), mutta meille ei mahdu mihinkään järkevään paikkaan. Ehkä heivaan miehen vaatekaapin pois ja laitan sen tilalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo takit on kyllä aivan ihania! Tulis nyt vaan vähän viileämmät syksyiset kelit, niin pääsis käyttämäänkin niitä. :) Haha, varmasti myös mun ostopäätökseen vaikutti ne bloggaajien hienosti asetellut vaatteet rekissä! Mutta on tuo kyllä ihan kätevä, kun saa vähän hienommat vaatteet järjestykseen. Varsinkin, kun meillä ei oo mitään muuta paikkaa vaatteille kuin vaatekaappi.

      Haha, kuulostaa suunnitelmalta! ;D Teemukin oli ensin tuota rekkiä vastaan, mutta sain sen ihme kyllä viimein suostumaan. :D

      Poista
  2. Rakastan ostospostauksia!! :) Ja jes, sä ostit ton Vero Modan takin! Hintava se kyllä on, mutta varmasti joka euron arvoinen! Love it!
    Ja aaargh, mä niin haluaisin Ikeaan! D: Kaverin kanssa piti mennä, mutta aikataulut ei käynny yksiin. Toivottavasti nyt edes ensi kuussa pääsis lähtemään, tässä kuussa tuskin onnistuu. Olis vaikka mitä kivaa ostettavaa sieltäkin ! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään ostospostauksista! Nyt on vaan tullut kesän aikana shoppailtua niin vähän, ettei olisi ollut järkeä tehdä tällaisia pitkin kesää. :D Pakko oli ostaa tuo takki hinnasta huolimatta! Rakastuin siihen jo silloin, kun näin sen hyllyssä, mutta päällä se näytti vielä sitäkin paremmalta. Mulle harvoin tulee sellaista "täydellinen, tää on pakko ostaa" -fiilistä, mutta tuon takin kohdalla se fiilis sitten tuli. Eihän sitä raaskinut liikkeeseenkään jättää. ;)

      Eikä! Toivottavasti sitten ensi kuussa säkin pääsisit Ikeaan ostoksille. :) Musta tuntuu, että meillä on aina ostettavaa Ikeasta. Joka kerta sinne jää joku kiva juttu seuraavaa kertaa odottamaan. :D

      Poista
  3. Oii tosi kivoja!
    Oon itekki kattonu tota ''kylpytakkia'' mut emmä sit oo viitinny kotiuttaa mut aina se kummittelee takaraivos ni pakko kai sit:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tyytyväinen näihin ostoksiin! :) Laita vaan ihmeessä kylpytakki tilaukseen jos se on vielä alennuksessa! Tuo on nimittäin inhottava tunne, kun jättää jonkun vaatteen ostamatta ja sitten se pyörii sen jälkeen mielessä. Kokemusta on! :D

      Poista
  4. Ihania takkeja oot ostanut :-3 Itelläki tekis mieli ostaa jotain lämpimiä ja muuten kivoja nahkatakkien tilalle :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin nuo on niin ihania! :) Kannattaa käydä katselemassa tällein ennen syksyä, niin saattaa vielä kokojakin löytyä! Ainakin Matkuksessa tosi monissa liikkeissä oli kivoja syystakkja. :) H&M:n sivuilla on myös hirveästi takkeja myynnissä. :)

      Poista
  5. Ihania ostoksia <3 Varsinkin tuo vaaleanpunainen takki.Meillä löytyy myös tuo ikean hyllykkö :)
    Vaaterekki on todella kiva ,kun ei jaksa ottaa asukuvia.Mulla on sellenen musta hopea jyskistä.Nyt kyllä on hakusessa puinen vaaterekki ,jotenkin se viehättää silmääni enemmän.Harmi vaan ,että niitten hinnat eivät kyllä mielytä minua olenkaan.

    http://www.indiedays.com/blog/kaika85

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tyytyväinen näihin ostoksiin! <3 Aika monilla näkyy olevan noita samoja hyllykköjä. Varmaan edullisen hinnan ja käytännöllisyyden takia. :)

      Vaaterekit on kyllä mahtavia! Mun mielestä ne käy jopa sisustukseen hyvin. :) Mäkin meinasin ensin ostaa Jyskistä rekin, mutta tuo Ikean vaihtoehto oli niin edullinen, joten päädyin sittenkin siihen. :D

      Poista
  6. Ihania ostoksia :) toi pinkki takki on nin ihana et vois itekkin alkaa metsästää moista samassa värissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo takki on kyllä aivan ihana! En malta odottaa, että pääsen kuvaamaan asukuvat se päällä. :) Ainakin vielä viikonloppuna bongasin H&M:ltä noita samoja takkeja. Ei vaan tainnut olla kuin isoja kokoja jäljellä. :( Mutta eiköhän tuollaisia samantyylisiä löydy kuitenkin vielä jostain!

      Poista
  7. love your rooms and the whole interior detailing. so classy ♥

    VastaaPoista
  8. Sittenkun sulle tulee 400 lukijaa niin voitko tehdä jonkun spessun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai voin tehdä! :) Oisko jotain ehdotuksia? :)

      Poista