torstai 14. elokuuta 2014

8 faktaa

Käytiin eilen pitkästä aikaa kuvaamassa asukuvat ja kerrankin oon jopa tyytyväinen niihin! Vetäisin ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen farkut jalkaan ja voi sitä ilon määrää, kun huomasin, että jo pitkään liian pienet farkut mahtuivat vihdoin jalkaan. Aloitin nimittäin pari kuukautta sitten säännöllisen lenkkeilyn ja oon pyrkinyt syömään mahdollisimman terveellisesti, joka on näköjään ainakin vähän tuottanut jo tulosta. Jospa mun päällä nähtäisiin tässä syksyn aikana vähän useamminkin farkkuja, haha! Vaikka oonkin edelleen sitä mieltä, että sukkahousut on mukavammat jalassa, niin kyllä vaihtelu joka tapauksessa virkistää. Ja farkuilla saa asuihinkin vähän vaihtelua!
 
Postauksen tarkoitus ei kuitenkaan ollut kertoa mun terveellisistä elämäntavoista tai tuosta suuresta ihmeestä eli farkuista, vaan satunnaisista faktoista muhun liittyen. Oon aina sopivan faktan mieleen juolahtaessa kirjoittanut sen ylös muistiin ja nyt sain vihdoin kasattua näitä huimat 8 kappaletta. Yritin valita tähän sellaisia asioita, joita ei ehkä pelkästään blogia lukemalla olisi tiennyt. Toivottavasti tykkäätte!

IMG_4489 – kopio

Oon ikuinen unelmoija enkä oikein osaa elää hetkessä. Ajattelen liian usein, että "sitten kun..." ja saatan monesti jälkeenpäin havahtua siihen, että jokin tietty hetki elämässä on mennyt ihan huomaamatta ohi. Esimerkkinä se, kun nyt syksyn lähestyessä oon huomannut, että mun kesä on mennyt ihan ohi enkä ole oikeastaan edes tehnyt mitään kesäisiä asioita. Muistan, kun keväällä suunnittelin ihania eväsretkiä rannalle, mutta heti kun se kauan odotettu kesä koitti, aloin haaveilla jo syksystä. En siis osaa elää hetkessä ja nauttia niistä asioista, jotka on sillä hetkellä mun elämässä.
 
Kasvoin lapsuuteni kaksikulttuurisessa perheessä - iskä on suomalainen ja äiti venäläinen. Siitä syystä oon oppinut puhumaan myös venäjää erittäin hyvin. Oon erittäin iloinen siitä, että äiti puhui mulle jatkuvasti lapsena venäjää ja käydään vielä nykyäänkin suurin osa meidän keskusteluista venäjäksi. Oonkin yrittänyt elätellä toivoa siitä, että vahva venäjän kielen taito korvaisi mun surkean englannin osaamisen työelämässä.

IMG_4488 – kopio – kopio

Oon todella äkkipikainen ihminen ja sanon yleensä ennen kuin ajattelen. Suutun nopeasti, mutta jo muutamalla kivalla sanalla tai pienellä anteeksipyynnöllä unohdan koko asian. Vaikutan varmaan oikein mukavalta ihmiseltä nyt, haha!
 
Mun ehdottomia lempiohjelmia on erilaiset dokumentit. Olipa kyseessä lentoturmat tai vaikka avaruusoliot, niin oon samantien telkkarin ääressä. Kaikkein parasta onkin linnoittautua viikonloppuaamuisin herkkujen ja Teemun kanssa sohvalle katsomaan lentoturmatutkintoja, joita tulee yleensä monta jaksoa peräkkäin. Niiden katsominen ei valitettavasti auta yhtään mun jo valmiiksi pahaan lentopelkoon. No, osaampahan sitten ajoissa varautua ja onnettomuuden sattuessa toimia fiksusti! :D

IMG_4490

Kuuntelen aika sekalaista musiikkia, mutta uskokaa tai älkää, eniten tykkään hardcore- ja metalcore-musiikista. Monesti keikoilla mua katsotaankin vähän kieroon siellä emoscenejen seassa, mutta minkäs mä musiikkimaulleni voin. Joskus ollaan yhdessä Teemun kanssa naureskeltu miten mä en kuulu keikoilla ollenkaan joukkoon. :D
 
Tykkään viettää vapaa-aikaani erilaisia sarjoja katsellen. Viime talvena Netflixin hankkiminen on vienyt mun viimeisetkin sosiaaliset kanssakäymiset. Puolen vuoden aikana oon ehtinyt katsoa sieltä kaikki mahdolliset hyvät sarjat (leffoja lukuunottamatta) läpi ja tällä hetkellä odottelenkin innoissani uusia kausia. Olisitte nähneet muutama päivä sitten mun ilmeen, kun huomasin Pretty Little Liarsin kolmannen kauden ilmestyneen Netflixiin!

IMG_4492

Huidon hirveästi käsilläni, kun yritän selittää jotain. En tiedä onko sitä huomannut mun videoilta miten hyvin, mutta joskus selittäessäni huomaan itsekin sen jatkuvan huitomisen. Käytän muutenkin aika vahvasti elekieltä tuon pelkän huitomisen lisäksi. Monesti korostan ilmeilläni mun senhetkistä olotilaani ja varsinkin jotain ihmetellessäni näytän varmaan aika huvittavalta. Mikään ei oo tylsempää kuin täysin ilmeetön ihminen!
 
Oon horoskooppimerkiltäni kaksoset ja kuten kaikissa kuvauksissa mainitaankin, kaksoset on aikamoisia tuuliviirejä. Kyllästyn siis nopeasti asioihin ja kaipaan jatkuvasti vaihtelua elämään. Ihan ihmettelen, että oon pysynyt jo yli 5 vuotta samassa parisuhteessa kyllästymättä! Ehkä Helsinkiin muuttokin on mulle vähän sellaista maisemanvaihdosta, kun oon ehtinyt jo niin kyllästyä täällä Varkaudessa asumiseen. Kaipaan myös vähän väliä elämääni toimintaa ja sen te oottekin luultavasti huomanneet varsinkin tänä kesänä lisääntyneestä matkailusta. Joskus olisi kuitenkin ihan hyvä osata elää siinä hetkessä ja nauttia esimerkiksi näistä viimeisistä kuukausista täällä Varkaudessa nykyisten ihanien ystävien seurassa!
 
Löytyikö keneltäkään samoja asioita?

22 kommenttia:

  1. Suomessa käy nykyään niin paljon venäläisiä turisteja, että tosta sun kielitaidosta on varmasti paaaaljon hyötyä :) Silloin vuosi sitten kun etsin uutta työpaikkaa, niin monessa ilmoituksessakin luki "venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi".
    Ja kyllä, kaikenlaiset dokumentit naulitsee myös minut tiukasti tv:n äärelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon huomannut, että monissa työpaikoissa venäjän kielestä on hyötyä! Mutta mitä mä nyt katselin noita Helsingin ja Vantaan avoimia työpaikkoja, niin tosi moniin edellytetään englannin ja ruotsin kielen taitoa. :( Pitää nyt yrittää toivoa, että tuo venäjän kielen taito korvaisi muuten huonon kielitaidon! :)

      Ai säkin tykkäät dokkareista! Ne on kyllä ihan parhaita. :)

      Poista
  2. haha joo itekki oon kaksoset ja sen luonteenkuvaus ja just noi jutut mitä sanoit nii passaa niin hyvin myös minuun! :D Kyllästyn äkkiä ja kaipaan vaihtelua ja kaikkee jännää elämään koko ajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon huomannut saman! :D En sit tiiä oonko vaan taikauskoinen, mutta mun mielestä kaikki luonteenkuvaukset ja ennustukset pitää paikkaansa ainakin mun kohdalla. :D Toisaalta tää meidän vaihtelun kaipaaminen on ihan hyväkin asia, niin ei mee ainakaan koko elämä kotisohvalla maatessa! ;)

      Poista
    2. jep sama.. :D myös kaikilla kavereillaki menee horoskooppien kuvaukset niin hyvin yksiin :D haha näinpä ;)

      Poista
  3. ihana postaus, tykkäsin :) ootte siis muuttamassa stadiin?! saako udella että pianko jo? :D sen voin sanoa että tänne et kyllä kyllästy ainakaan ihan heti. Eri mahdollisuuksia niin paljon tehdä kaikkea. Me itse muutettiin miehen kanssa tänne about 5kk sitten ja ollaan tykätty kyllä. :) joten onnea teillekin sitten vain muuttoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :) Ollaan muuttamassa oikeastaan mahdollisimman pian! Meillä olis parin viikon matka Saksaan varattuna syyskuun alkuun, niin sen jälkeen ruvetaan etsimään töitä ja asuntoja. Eli aika pian jo! :) Just sen takia ollaankin muuttamassa, kun Helsingissä sitä tekemistä ainakin riittää. Jo pelkästään kaupungille lähteminen on varmasti mielenkiintoista. :D Ja kiitos paljon! Onnea kyllä tarvitaankin varsinkin työpaikkojen löytymisen suhteen. :)

      Poista
    2. Onpas kiva! Uskon kyllä että onnistutte nappaamaan itsellenne jotain ja helppohan sitä työtä on sitten vaihtaa mieluisampaan. Meilläkin kävi niin että mulla oli vain työpaikka aluksi ja mieheni etsi koko ajan ja otti ensimmäisen työpaikan vastaan mutta pääsi pian jo vaihtamaan mieluisampaan :) Mutta hyvää saksan matkaa nyt ens alkuun! :)

      Poista
    3. Niinpä, totta! :) Kunhan nyt edes jotain työtä löytäisi, niin sitten muuton jälkeen on helpompi etsiä mielekkäämpää työtä. Vähän helpompi ravata työhaastatteluissa Helsingissä asuessa kuin täältä Varkaudesta käsin. :D Teillä on käynyt aika hyvä tuuri töiden suhteen! Toivottavasti mekin löydetään mahdollisimman pian töitä. Kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Tälläsia postuksia on aina mielenkiinoista lukea ja suuret plussa pisteet asukuvista :)
    Yhteistä meillä on tuo musiikki puoli.Ulkonäkö voi useasti pettää :)


    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että säkin tykkäsit! :) Ja se on kyllä totta, että ulkonäkö voi usein pettää. :)

      Poista
  5. haha, tuo lentoturmatutkinta juttu on mulla sama! pelekään lentämistä, mut rakastan sitä ohjelmaa :D aattelen positiivisesti, et tiiän ainaki jos jottai tapahtuu ja mite varautua siiihe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sama mulla! Ohjelma on mahtava aina siihen saakka, kun sinne lentokoneeseen pitäis mennä. :D Mutta sitä katsomalla oppii kyllä aika paljon uusia juttuja lentämiseen liittyen. Osataampahan sitten toimia oikein lento-onnettomuuden sattuessa! :D Oon monesti Teemulle ihmetellyt, että miksei lentokoneisiin ole vielä keksitty laittaa sinne istuimen alle laskuvarjoja? Kaikista kätevin tapa hypätä karkuun. :D

      Poista
  6. Kauniit kuvat sinusta ja tosi tyylikäs asukokonaisuus :) ! Jes hyvä että mainitsit tuon Pretty little liersin, kun oon miettinyt päässäni jo pitkään tuon sarjan nimeä, kun pitänyt alkaa sitä katsomaan mutten ole muistanut mikä se oli :D Pitääkin heti tänään aloittaa! Ai sinä olet Helsinkiin muuttamassa.. pieni kateuden pilkahdus ehkä havaittavissa! Miksi mä en pääse täältä pois :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! :) Ja hei ehdottomasti alat seuraamaan Pretty Little Liarsia! Jäät aivan varmasti koukkuun, on nimittäin ihan mahtava sarja. :D Mä ehdin katsoa kolmannen kauden jo parissa päivässä... :D

      Joo ollaan muuttamassa tuossa syys-lokakuun aikoihin. Pitkään ollaan jo haaveiltu sinne muutosta ja nyt on vihdoin mahdollisuus, niin pakko käyttää se hyväksi. :)

      Poista
  7. Itelläki tapana heilua tms samalla kun selitän jtn..:-D Ja joskus puhun tietyllä hetkellä joko liian kovaa tai liian hiljaa ym.. Kaverit monesti huomauttelee..:-) Olen sanonut tämän varmasti aiemmin kun muistelen että sinulla olisi aiemminkin ollut farkut mutta farkut kyllä sopii sinulle myös legginssien lisäksi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin on tuttua tuo liian kovaa puhuminen! Joskus ihan hävettää jälkeenpäin, kun tajuaa. :D Ja kiitos oikein paljon! ♥ Pitäis vaan opetella käyttämään farkkuja vähän useammin, vaikka ne onkin niin epämukavat. :D

      Poista
  8. Dokumentit on mahtavia, etenkin ne jotka tulee ylen kanavilta, jossa selostaa se yks mies jolla on semmonen rauhallinen mut rouhee ääni! Sen selostamana aihe kuin aihe muuttuu mielenkiintoiseks! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, nyt mua häiritsee mitä dokkaria tarkotat! :D En oo hirveästi yleltä dokkareita katsellut, mutta pitää tästä lähtien seurailla vähän useammin. Jimiltä tulee myös aika paljon hyviä dokkareita. :)

      Poista
  9. ootko leikannu hiukset vai miten ne näyttää erilaisilta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo pidennyksiä näissä kuvissa. :) Yritän epätoivosesti kasvattaa omia hiuksiani. :D

      Poista