perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pitkästä aikaa kuulumisia

IMG_1926 (800x533) IMG_1917 (800x533) IMG_1929 (800x533)

Kuvissa näkyy toinen mun Helsingin ostoksistani eli tuo ihana sifonkinen paita, jolle tulee varsinkin kesällä paljon käyttöä. Tuo on ihanan kevyt päällä ja sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Täydellinen ostos! Löysin tuon Lindexiltä ja hintaa sillä oli 34,95 €. Halusin kerrankin kuvata uudet vaatteet asukuvien muodossa, kun yleensä oon kuvannut ne ihan vaan seinää vasten. Mitä mieltä olette, pitäisikö mun jatkossakin kuvata ostokset näin?
 
Mä oon tällä hetkellä niin onnellinen! Kesä on tulossa, tulevaisuudensuunnitelmat alkaa vihdoin hahmottua, viimeinen ammattiosaamisen näyttö on suoritettu, vappusuunnitelmat on selvillä, työharjoittelua on jäljellä enää vain kaksi viikkoa ja meidän Münchenin matkakin lähestyy jo kovaa vauhtia. Ja varmasti myös nuo aurinkoiset ja lämpimät ilmatkin vaikuttaa positiivisesti mun mielialaan. En oo pitkiin aikoihin pystynyt sanomaan olevani täysin onnellinen, mutta nyt musta alkaa vihdoin tuntua siltä!

PicMonkey Collage123 (800x574)

Kuten tuossa ylempänä mainitsinkin, niin mun viimeinen ammattiosaamisen näyttö on nyt vihdoin suoritettu. Näyttö oli siis tänään ja jouduin suunnittelemaan tuollaisen äitienpäiväpäädyn haluamillani tuotteilla. Mulla oli aluksi ihan hirveä stressi tuosta päädystä, sillä en yhtään tiennyt mitä äideille voisi antaa lahjaksi. Päivän mittaan kiertelin ympäri myymälää ja etsin siihen sopivia tuotteita. Mulla ei ollut epäilystäkään tuon päädyn väreistä, vaan olin jo valmiiksi päättänyt pinkin toiseksi pääväriksi. Tuo on kyllä ihan mun näköinen, haha! Mutta lopputulos näyttää ainakin mun silmään ihan hyvältä. Toivotaan, että saan arvosanaksi kiitettävän!
 
Viikonlopulle meillä ei ole vielä ihmeellisempiä suunnitelmia. Ollaan varmaan kotona ja nukutaan viikon aikana kertyneitä univelkoja pois. Juhlimaan ei ajateltu tänä viikonloppuna lähteä, sillä keskiviikkona pitäisikin jo juhlia vappua. Onko teillä jo vappusuunnitelmia? Me juhlitaan varmaan tässä meillä kaveriporukan kesken ja lähdetään illalla uuden baarin avajaisiin. Siitä kuitenkin lisää sitten vappupostauksessa!
 
Mukavaa viikonloppua kaikille! 

10 kommenttia:

  1. Ihana kuulla että sulla menee noin huippuhyvin!! :) Kyllä sä tosta varmasti kiitettävän saat, hyvältä näyttää!
    Mä en kyllä yhtään tiedä mitä vappuna tekis... Varmaan mussutan munkkeja kotona, haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että saisin kiitettävän! :) Viikon päästä saankin luultavasti jo kuulla lopullisen arvosanan. Jännittää! :D Haha, eipä mekään mitään erikoista tehdä. Hengaillaan alkuilta tässä meillä ja illalla käydään tsekkaamassa tuo uusi baari. :)

      Poista
  2. Voiku itelläki ois jo vappusuunnitelmat selvillä.. :D Toistaseks ei MITÄÄN hajua missä olla mutta ainakin bilettämään! :D ps. ihana toi paita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne siitä selviää! Ja jos ei selviä, niin eikös se niin mene että extempore reissut on parhaita? ;D Ja kiitos! Mustakin tuo on aivan ihana. :)

      Poista
  3. Ihana Katariina ♥
    Ja kannatan todellakin sitä että kuvaa uudet vaatteet aina päällä, plus näin saa myös aina helposti uusia postauksia enemmän ;-----)
    phihi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä! ♥ Joo pitää kyllä ruveta kuvaamaan uudet vaatteet päällä ostoksia! Ne näyttääkin paljon kivemmalle päällä kuin seinällä kuvattuna. :) Ja haha niinpä, saa uusia postauksiakin enemmän! :D

      Poista
  4. ihana tuo pääty, pitääkin varmaan hankkia äitille tollaset pinkit kenkulit! reinoihin ei tosin ole varaa mutta löytyyhän niitä halvempiakin !:)

    tarvitko saksaan matkustaessa passia vai riittääkö ajokortti tms ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Omasta mielestäkin onnistuin tuossa ihan hyvin. :) Ja kyllä niitä varmasti halvempiakin löytyy! Ainakin tuolla meidän Cittarissa on kaikkia ihania pinkkejä tossuja yms. :)

      Mä käytän passia kaikkialle matkustaessa, jopa Tallinnaan mennessä. :D Mun mielestä myös kuvallinen henkilökortti käy, mutta ajokortista en oo ihan varma. Passilla pääsee ainakin kaikista varmimmin. :)

      Poista
  5. toi paita sopii sulle kyl tosi hyvin ♥ ihanaa lukea et sullaki menee ny nii hyvi tosiaan et näytöt tehtynä ym :-3 hyvä me !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Ja niinpä, ihana tunne kyllä! Haha, hyvä me! ;D

      Poista