keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kesäfiilis

IMG_1671 (800x533) IMG_1665 (800x533) IMG_1679 (800x533) IMG_1707 (800x533) IMG_1711 (800x533)

Kuvissa näkyy asua eiliseltä, jolloin kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa hiukset kiinni pidennysten kanssa. Nää taitaakin olla ensimmäiset asukuvat, joissa mulla on hiukset kiinni. Joskus viime syksynä mulle tuli kommentti, että enkö pidä koskaan hiuksia kiinni ja vastaus on, että kokeilin eilen sitä ensimmäistä kertaa. Yleensä mulla on hiukset aina auki, mutta joskus kotona ollessa saatan laittaa ne esimerkiksi ponnarilla kiinni. Mutta mun mielestä nuo hiukset näyttää tuolleinkin yllättävän hyvältä. Ehkä parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
 
Mulla on jo ihan kesäfiilis tuon ihanan auringonpaisteen ansiosta. Ihanaa, kun ulkona tarkenee jo vähän vähemmissä vaatteissa! Nyt oonkin parin päivän ajan suunnitellut hirveästi jo ensi kesää. En malta odottaa lämpimiä ja aurinkoisia päiviä, kesän ensimmäistä jäätelöä, festareita, mökkireissuja, mäkkärin kylmää suklaapirtelöä tai ylipäätään sitä fiilistä, että on kesä. Pitkän kylmän talven jälkeen kesääkin oppii arvostamaan aivan eri tavalla! Kuka muu odottaa jo malttamattomana kesää?
 
Meidän Saksan matkaankin on enää vähän päälle kuukausi aikaa enkä malttaisi odottaa sitäkään. Ennen sitä lähdetään kuitenkin pääsiäislomalla käymään vielä Helsingissä muutaman päivän rentoutuslomalla. Ollaan ajateltu lähteä sinne shoppailemaan, mahdollisesti leffaan ja tietenkin ihan vaan rentoutumaan hotelliin. Kaikkea ihanaa on siis luvassa tässä loppukevään aikana!
 
Tää oli lähinnä tällainen kuulumis- ja fiilistelypostaus, jossa halusin kertoa vähän tänhetkisiä kuulumisia. Mitään erikoista mun elämään ei tällä hetkellä kuulu, sillä suurin osa ajasta menee töissä ja sarjoja katsellessa. Aurinkoista keskiviikkopäivää kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Katoin et näyttää jotenki tosi hyvältä ja sit tajusin, että sullahan on hiukset kiinni! :D sopii todellakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei noin pientä muutosta kyllä välttämättä heti tajuakaan, varsinkaan jos ei lue tuota alkutekstiä. :D Mutta kiitos! Munkin mielestä nuo sopii yllättävän hyvin. :) Pitää ruveta pitämään hiuksia useammin kiinni. :D

   Poista
 2. Pakko sanoo, että sun kannattaa useamminkin pitää hiuksia kiinni, se sopii sulle tooosi hyvin :)

  Aurinkoisia kevätpäiviä sinne, ja sun/teidän kevätsuunnitelmat kuulostaa kyllä mainioilta!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oon kyllä samaa mieltä, että sopii yllättävän hyvin. Ja onpahan vähän vaihtelua, kun yleensä pidän aina hiuksia kiinni. :D Odottelenkin jo innoissani noiden suunnitelmien toteutumista! Kaikki arkipäivät kun menee töissä sisätiloissa, niin on ihana päästä vähän irti arjesta. :) Ja samoin sinne! ♥

   Poista
 3. oii saat kyl pitää useemminki hiuksia kiinni nimittäi hyvin sopii♥ ihanan keväisiä kuvia kylläh...:-33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kyllä varmasti! :) Ja kiitos paljon! ♥

   Poista
 4. Samaa mieltä muiden kanssa, hiukset kiinni näyttää tosi hyvältä! :) Näytät... miten sen nyt sanois... vanhemmalta... ei... vaan aikuisemmalta!
  Ja kyllä, kesää odotan kovasti! Kesä kesä kesä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! :) Haha, ehkä se on vaan ihan hyvä juttu, että näytän vähän aikuisemmalta noin! Välillä nimittäin tuntuu, että näytän ihan teiniltä vielä tämän ikäisenä. :D Niinpä, saisi kesä kyllä luvan tulla jo! ♥

   Poista
 5. Aivan ihana tuo laukku!! Ja kyl tosiaa sopii hyvin sulle et on hiukset kii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuo laukku on ihana! Nyt on vaan hirveä laukkukuume taas ja tekisi mieli hankkia toinen MK:n laukku. Ehkä sitten kesätyörahoilla! :) Ja kiitos paljon! Nuo on kyllä ihan kivaa vaihtelua välillä. :)

   Poista