tiistai 22. huhtikuuta 2014

Mahtava pääsiäinen

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, niin meidän pääsiäisloma oli erittäin onnistunut. Oikeastaan mulla ei oo tainnut koskaan olla näin mahtavaa pääsiäistä! Perjantai meni rennosti hotellilla ja leffassa käydessä, kun taas lauantaina päätettiin vähän juhlistaa pääsiäistä. Lähdettiin mun kaverin Janeten luo Kallioon alottelemaan ja päädyttiin loppuillasta vielä DTM:ään muutamille. Nähtiin siellä myös mun ehdotonta Idols-suosikkia Almaa ja otettiin yhteiskuvakin, haha!
 
Nyt kuitenkin muutamia kuvia lauantailta. Kuvasaldo jäi valitettavasti aivan liian pieneksi, joten ajattelin lisätä sekaan myös pari Instagram-kuvaa. Mua harmittaa myös hirveästi, kun oltiin suunniteltu menevämme lauantaina Maharajaan syömään, muttei tälläkään kerralla ehditty. Taidetaan siirtää seuraava kerta ihan suosiolla sinne asti, kun päästään muuttamaan Helsinkiin. Sitten on ainakin aikaa kiertää kaikki mahdolliset paikat läpi.

IMG_1889 (800x533) IMG_1892 (800x533) IMG_1895 (800x533)

Yllä näkyy toinen mun uusista ostoksistani eli tuo seeprakuvioinen bleiseri, johon oon jo ihan rakastunut. Voiko ihanempaa vaatetta ollakaan! Oon innostunut hirveästi kaikenlaisista bleisereistä ja nyt haluaisinkin niitä monissa eri väreissä. Bleisereiden avulla saa yksinkertaisestakin asusta paljon mielenkiintoisemman. Löysin tuon ihanuuden Lindexiltä hintaan 19,95 €.

IMG_1907 (800x533) IMG_1904 (800x533) IMG_1864 (800x533)

Meidän lauantaipäivä meni kauppoja kierrellessä ja rahaa tuhlatessa. Oli ihana huomata illalla automaatilla käydessä, että mun tilillä oli enää vain 6 euroa ja vielä olisi pitänyt maksaa parkkipaikkamaksu sekä bensat takaisin Varkauteen. Onneksi Teemulla oli kuitenkin sen verran rahaa mukana, että päästiin vielä kotiinkin tuolta reissulta!


Monen tunnin shoppailun jälkeen lähdettiin hotellille pötköttelemään pariksi tunniksi, sillä Janette pääsi vasta kuudelta töistä. Sitten jatkettiinkin kaupan kautta sen luo alottelemaan. Ollaan viimeksi nähty Janeten kanssa kunnolla joskus viime kesänä ja sen kyllä huomasi siitä jutun määrästä. Missään vaiheessa ei tullut hiljaisia hetkiä tai ajatusta, että mistäs nyt seuraavaksi pitäisi puhua.

Viikonlopulle sattui myös täydelliset ilmat, minkä takia me ei paljoa hotellilla viihdytty. Eilinenkin meni lähes kokonaan ulkona istuskellessa ja syödessä kesän ensimmäiset jäätelöt. Toivottavasti nää lämpimät ilmat jatkuu ensi syksyyn asti!
 
Mites teidän pääsiäiset sujuivat?

12 kommenttia:

  1. Ihana tuo bleiseri! Hyvin sopii sulle :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana bleiseri! Sopii sulle tosi hyvin :)
    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Awww :---D Ihana Katariina ♥
    Ja todellakin huomas jutun määrästä XD
    mulla kun ei normaalisti ole muutenkaan niitä hiljaisia hetkiä :------------DD
    hahahaa parasta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww sinä! :D ♥ Haha, sä ootkin tommonen ylisosiaalinen. :D Oli kyllä ihana ilta, kiitos siitä sulle! ♥

      Poista
  4. Toi bleiseri on niin upea!! Eikä näköjään ollut edes kallis! :) Mulla on vain musta ja beige bleiseri, mutta nyt tekee mieli ostaa niitä lisää. Ja kyllä te vielä Maharajaan ehditti käymään, hyvää kannattaa odottaa ! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä todellinen löytö! Olin ihan varma, että tuo maksaa ainakin 30 euroa. :D Tuo tulee näkymään varmasti vielä monissa asukuvissa! :) Ja niinpä, hyvää kannattaa odottaa! Kyllä me viimeistään sitten muuton jälkeen ehditään käymään siellä. :)

      Poista
  5. oii ku tosi kiva toi bleiseri <3 ! en oo aatellukkaa et sul ois kielikoru :o sattuukse muute ottaa ja kaua meni parantues.. mite sun mielest? oon aatellu nimittäi joskus ehk ottaa :p hihih ihania kaverikuviakin :-) itelki pitäs käyä maistaa kesän ensimmäiset kiska jäätelöt :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä iiiihana! ♥ Mun mielestä kielikorun ottaminen ei niinkään sattunut, mutta se kipu muutaman tunnin jälkeen oli aika kamala.. Mutta kielilävistys paranee todella nopeasti, mulla meni vain pari päivää eikä se sen jälkeen ollut enää yhtään kipeä. Suosittelen kyllä ottamaan! :) Haha, kesän ensimmäinen jäätelö on kyllä parhautta! :D

      Poista
  6. Onpas ihana toi bleiseri! Pitäis varmaan käydä Lindexilläkin pitkästä aikaa, mä ihan hämmästyin kun kävin viime viikolla Ginassakin että miten paljon kaikkea kivaa siellä oliskaan ollut, kun en oo pitkään aikaan shoppaillut missään muualla kun netissä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin se on ihana! :) Mäkin ihan yllätyin, kun Lindexiltä löytyi vaatteita mun makuun! En oo koskaan aiemmin ostanut sieltä mitään ja nyt löysin tuollaisen löydön. Pitää ruveta shoppailemaan useammin Lindexillä! :D Ja Ginassa on myös ollut nyt viimeaikoina ihania vaatteita. Ärsyttää vaan, kun ei ole rahaa ostella tällä hetkellä uusia vaatteita. :D

      Poista