maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kuopion ostoksia

IMG_1729 (800x533)

En ole pitkään aikaan esitellyt täällä ostoksia, sillä yritän nyt säästää rahaa kuukauden päästä koittavaan Saksan matkaan. Nyt ollaan kuitenkin parina viikonloppuna käyty Kuopiossa shoppailemassa ja tietenkin niitä ostoksiakin on tullut tehtyä. Mitään turhuuksia en ole kuitenkaan ostellut, vaan sellaisia mitä mulla on ollut jo kauan ostoslistalla. Oon miettinyt Tangle Teezerin ostamista jo ikuisuuden ja nyt sain vihdoin senkin ostettua joululahjaksi saamalla lahjakortilla. Omaa rahaa tuohon ei siis mennyt ollenkaan!
 
Ensi viikonloppuna me lähdetäänkin taas Helsinkiin muutamaksi päiväksi ja siellä tuskin voin välttyä ostoksilta. Pitää kuitenkin yrittää käyttää sielläkin rahaa maltillisesti, kun ei se lottovoittokaan osunut meidän kohdalle viikonloppuna. :D

IMG_1743 (800x533)

Musta röyhelöhame 19,90 €, Gina Tricot

IMG_1739 (800x533)

Kaulakoru 14,95 €, Gina Tricot

IMG_1738 (800x533)

Tangle Teezer n. 17 €, Emotion

IMG_1753 (800x533)

Nasulle peti 25 €, Pets and Friends

IMG_1747 (800x533) IMG_1745 (800x533)

Taulu 39,90 €, Ikea

Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Mietin pitkään tuon Tangle Teezerin kohdalla otanko sen pinkkinä vai sinisenä. Päädyin kuitenkin lopulta tuohon siniseen väriin, sillä mulla on melkein kaikki muu mahdollinen pinkissä värissä. Ompahan vähän vaihtelua! Tuo taulu oli myös todellinen löytö, sillä oltiin katseltu sitä jo useampana kertana Ikeassa ja viime perjantaina se sattui olemaan vieläpä tarjouksessa. Lähti kyllä samantien ostoskoriin!
 
Mitä piditte ostoksista?

6 kommenttia:

  1. Oh toi taulu on aivan upea! Tolleen sais omasta kuvasta tehtyä canvasin samaan hintaan jostain kuvaamosta, oon pitkään miettiny jos tilais itelle kun olis tossa yhdelle taululle tilaa seinällä kyllä.. :D Ja mulle toi tangle harja on ollut kyllä maailman pelastus se on niin helppokäyttöinen ja hyvä. Ps. rakastan ketjukaulakoruja! Näitkö ginassa niitä semmosia hienoja uusia pantoja jotka oli vähän ku antiikin kreikasta? Aivan ihania! Haluaisin käydä sieltä ostamassa itselleni semmosen vielä jonain päivänä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! Sopii hyvin tuonne meidän makuuhuoneeseen, kun siellä on kaikki muukin mustavalkoista. :) Mäkin haluaisin teettättää ihan omista kuvista joitain tauluja, mutta mulla ei valitettavasti oo mitään hienoja kuvia otettuna. Kaikki kuvat on lähinnä näitä blogikuvia enkä oikein edes osaa kuvailla kauniita maisemia. :/ Mutta sä kun tykkäät ja osaat kuvata, niin suosittelen kyllä tekemään niistä tauluja!

      Tuo Tangle Teezer on ihana! Oon jo ihan koukussa siihen ja tekisi mieli olla kokoajan harjaamassa hiuksia. :D Ja en ainakaan muista nähneeni sellaisia pantoja. Pitääkin seuraavalla kerralla yrittää etsiä niitä sieltä!

      Poista
  2. Ihania ostoksia ja kiva tuo taulu :)

    VastaaPoista
  3. Todella ihana toi taulu! Vautsi!
    Ja ihanan söpön pedin oot Nasulle ostanut! Mitäs se on tosta tykännyt? :) Mun edellisille koirille vanhemmat aikanaan osti pedin, mut haukut taisi luulla sitä vessaksi :D että joo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana! :) Haha, tuo peti oli niin söpön värinen, että oli pakko ostaa ihan vaan sen takia! Nasu ei vaan oikein innostunut siitä. Tykkää mieluummin pötkötellä omassa raapimapuussa... :D Haha eikä! Joskus eläimet on kyllä vähän hassuja. :D

      Poista