lauantai 19. huhtikuuta 2014

Ihana perjantai

Täällä me makoillaan Omenahotellin pehmeissä sängyissä tarkoituksena lähteä kohta vielä uudestaan shoppailemaan. Käytiin siis äsken jo kaupungilla ja löysin Lindexiltä itselleni aivan ihania vaatteita. Niistä kuitenkin lisää seuraavassa postauksessa! 

Eilinen päivä oli kyllä aivan ihana! Vaikka iltapäivä menikin autossa matkustaessa, niin illalla oli ihanaa päästä ihan vaan rentoutumaan hotellille ja lähteä käymään sen jälkeen vielä leffassa. Me ei kotona ollessa oikein osata nauttia vapaapäivistä vaan kaikki aika menee omia juttuja tehdessä (= Teemu pelaa sotapelejään ja mä istun koneella), joten tää on ollut kyllä ihan luksusta tavalliseen arkeen verrattuna!

PicMonkey Collage1 (800x546)

Automatka meni onneksi nopeasti, sillä innostuin kuvailemaan sekä kännykällä että järkkärillä. Oon niin innoissani mun uudesta kännykästä, kun siihen sai oikean Instagramin! Oonkin nyt viikon sisällä päivitellyt sitä useammin kuin koskaan, haha.

IMG_1845 (800x533) IMG_1843 (800x533)

Asukuvat otettiin nopeasti ennen mummon luo syömään menoa. Nää takki päällä -asukuvat on ehkä tylsimpiä ikinä, kun kaikki asut näyttää ihan samanlaisilta. Tänään yritän saada aikaiseksi vähän mielenkiintoisempia asukuvia tietenkin uusissa vaatteissa!

IMG_1849 (800x533) IMG_1848 (800x533)

Monen tunnin automatkan ja mummon luona syönnin jälkeen päästiin vihdoin hotellille. Me oltiin todella väsyneitä, joten ajateltiin ottaa parin tunnin päikkärit ennen leffaan lähtöä. Oltaisiin varmasti jääty koko loppuillaksi nukkumaan ellei oltaisi ostettu lippuja jo ennakkoon. Tuo lippujen ostaminen ennakkoon ja vieläpä mobiiliversioina on kyllä kätevää! Ei vaan Varkaudessa ole tietoakaan tuollaisesta. :D

PicMonkey Collage2 (800x557)

Illalla käytiin vielä katsomassa leffassa Sinkkuna suhteessa, mikä oli ennakkoluuloista huolimatta ihan hyvä. Me käytiin ensimmäistä kertaa ikinä Finnkinossa ja tykästyttiin kyllä ihan hirveästi tuohon paikkaan. Siis ihan outoa, kun tuolta sai hanalimppareita ja tuoreita poppareita (kun niitäkään ei Varkauden leffateatterista löydy)! Otettiin tuollainen kavericombo, kun luultiin että se olisi ihan sopivan kokoinen, mutta siinä tulikin melkein litran kokoiset juomat ja 5,5 litran popparit. Meillä on vieläkin puolet noista poppareista syömättä! :D
 
Tänään me ollaan ajateltu lähteä ensin shoppailemaan keskustaan ja sitten juhlistamaan vähän tätä pääsiäislomaa. Monilla kavereilla tuntui olevan pääsiäiselle muita suunnitelmia, mutta onneksi saatiin toissapäivänä houkuteltua yksi meidän kavereista seuraksi. Miten te olette juhlineet tai aiotte juhlia pääsiäistä?

Mukavaa pääsiäisloman jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Mä en oo ikinä ollut noissa omenahotelleissa. Ne on vissiin aika edullisia kuitenkin? :) Onko niissä mitään erityisiä eroja verrattuna normaali hotelleihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omenahotellit on paljon edullisempia kuin "normaalit" hotellit. Yöpyminen maksaa aina samanverran yöpyjistä huolimatta. Eli jos yksi yö maksaa 70 euroa, niin vaikka siellä olisi 4 yöpyjää, hinta on silti sama. Ja kun laskee 70 euroa neljään osaan, niin yhden yön hinta on kyllä todella edullinen. :) Ja siis Omenahotellit poikkeaa siten muista hotelleista, ettei siellä ole esimerkiksi respaa ollenkaan. Eikä aamiaista. :)

      Poista
  2. Siulla on ihanat hiukset! :) Kivan olonen blogi!

    VastaaPoista
  3. oiih hotellia ja elokuvaa ♥ kuulostaa oikein mukavalle :-) ja tosi ihania kuvia susta ja teemustakin ! oottelen innolla niitä uusia asukuvia :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! ♥ Ja kiitos oikein paljon! Vaikka mun mielestä nuo asukuvat onkin epäonnistuneita, kun jouduttiin ottamaan ne niin kiireessä. :( Ja kohta tulee asukuvia uudessa ihanassa bleiserissä! :)

      Poista