tiistai 7. tammikuuta 2014

Third day in Munich

Nyt ollaan vihdoin kotiuduttu tänne Varkauteen ja palattu normaaliin arkeen. Meidän lento oli lauantaina Helsingissä vasta keskiyön jälkeen ja siitä meni vielä 4 tuntia autolla ajamiseen tänne Varkauteen. Sunnuntaipäivä meni siis lähes kokonaan nukkuessa enkä vielä eilenkään jaksanut millään tulla postailemaan. Matkailu on rankkaa!
 
Mulla on tällä hetkellä ihan hirveästi postattavaa, mutta aika ei vaan millään meinaa riittää. Vielä olisi muutama matkapostauskin tekemättä, jotka yritän saada tehtyä tänne mahdollisimman nopeasti. Joululahjarahatkin tuli shoppailtua meidän matkan aikana lähes kokonaan, joten myös ostokset mun pitäisi esitellä vielä jossain vaiheessa. Nyt ajattelin kuitenkin palata muistelemaan kolmatta päivää sekalaisten kuvien merkeissä!
 
IMG_9320 (800x533) IMG_9314 (800x533) IMG_9330 (800x533) PicMonkey Collage3 (800x640) IMG_9370 (800x533) PicMonkey Collage4 (800x640) IMG_9813 (800x533) IMG_9271 (800x533) IMG_9847 (800x533)
 
 Tältä näytti siis meidän kolmas päivä. Kumpa olisi vielä tuo päivä, niin suurin osa meidän matkasta olisi vielä edessäpäin. Vielä marraskuussa odotin innoissani joulukuuta, kun ensin oli Helsingin reissu ja sitten vielä tämä. Nyt kaikki on kuitenkin jo ohi. Ehkä pitää alkaa suunnitella jo uutta matkaa! :D

Kiinnostaisiko teitä muuten postaus vuodesta 2013? Niitä on näkynyt monissa blogeissa nyt vuodenvaihteen jälkeen ja itse olen ainakin tykännyt lukea muiden menneistä vuosista. Nyt me lähdetään pitkästä aikaa Teemun kanssa kiinalaiseen syömään, joten mukavaa alkuviikkoa kaikille!


13 kommenttia:

  1. Kiinnostaa postaus vuodesta 2013 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Voisin tehdä sen näiden matkapostausten jälkeen. :)

      Poista
  2. Oon kovasti oottanut sun reissupostauksia, tosi kivan näköistä!! :) Matkakuume nousee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että näitä odotettu! :) Munkin matkakuume nousee näitä katsellessa, vaikka vasta pari päivää sitten tultiin pois! :D

      Poista
  3. Hei oikeasti nää on niin ihania! Multa on varmaan mennyt ihan ohi mitä teette päivät tuolla saksassa ja kuinka matkustatte sinne niin usein tai että mitkä asiat siellä susta on kivoja. Kun käyt siellä jo useammin olis makeet jos voisit tehä jonkun "Saksan suosikit" jutun missä kerrot asioista mitkä miellyttää siellä ja mitkä vaikka ei tsm.. ? kuullostaa varmaan tyhmältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Me matkustetaan siis mun äidin luo tuonne Müncheniin, joten sen takia käydään siellä suht usein. :) Ja hei toi sun postausehdotus on loistava! Pitääkin yrittää toteuttaa se jo vaikka näiden matkapostausten jälkeen. :)

      Poista
  4. Voitko laittaa asetuksista niin että kännykällä ois helpompi lukea postauksia kun ne ei oo yhtä isoja kun koneella lukiessa. Oisko joku mobiiliversio. Ite luen postaukset useimmiten kännykällä nii ois kiva lukea ne ilman hirveää zoomailua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli jokin aika sitten se mobiiliversio käytössä, mutta eräs lukija tuli kertomaan, ettei se jostain syystä näyttänyt postausten tekstejä kokonaan. :( Voin kuitenkin kokeilla laittaa sen taas käyttöön, jos se vaikka toimisi nyt. :)

      Poista
  5. voi jestas.. en kestä kun sulla on joka kuvassa legginsit! etkö käytä mitään muita "housuja"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia ei voi miellyttää. Ja en käytä koskaan housuja, koska ne ei vaan yksinkertaisesti sovi mulle. :)

      Poista
    2. höh vähän ilkee kommentti..kaikki saa käyttää millasia vaatteita vaan haluaa :o !

      Poista
    3. onks tuossa yhessä kuvassa sun äiti sun kans yhteiskuvas ? :) ihana postaus ja tee vaa semmne -13 postaus ^^

      Poista
    4. Niinpä, oon samaa mieltä sun kanssa! :) Ja kyllä se on mun äiti. Kerrankin saatiin onnistunut yhteiskuva. :) Kiva kuulla, että tykkäsit! Teen sen 2013-postauksen sitten näiden matkapostausten jälkeen. :)

      Poista