torstai 30. tammikuuta 2014

Postausehdotuksia?

IMG_0235 (800x533) IMG_0212 (800x533) IMG_0207 (800x533)

Täällä mä postailen kuumeisena ja pienessä mahataudissa teille tiistaisia asukuvia. En olisi edes halunnut julkaista näitä kuvia, sillä näytän ainakin omasta mielestäni todella turvonneelle noissa. Joulusta eiliseen päivään saakka on tullut syötyä vähän miten sattuu ja siitä hyvästä painokin on noussut muutaman kilon. Tänään on siis täydellinen päivä jatkaa taas terveellisiä elämäntapoja, kun ruoka ei muutenkaan kipeänä tahdo maistua!

Koko helmikuu menee ainakin näillä näkymin pääasiassa vaan kotona eikä mulla sen takia ole mitään erikoista postattavaa. Tietenkin asukuvia ja kuulumisia voi postailla milloin vain, mutta olisi mukava toteutella myös postaustoiveita, kun nyt mulla olisi niihin aikaakin. Heitelkää siis ihmeessä postausehdotuksia, mistä toivoisitte mun postaavan! Maaliskuussa meillä on sitten jo vähän enemmän tekemistä, kun lähdetään kaveriporukalla Tallinnaan ja loppukuusta vielä Architectsin keikalle Helsinkiin. En malttaisi yhtään odottaa! 

IMG_0254 (800x533) IMG_0256 (800x533)

Ulkona on aivan ihana ilma ja mä joudun viettämään loppupäiväni näiden parissa. Onneksi Teemu tulee pian töistä ja päästään katsomaan Breaking Badia, johon ollaan jo ihan koukussa. Harmi vaan, että muutaman jakson jälkeen ollaan katsottu jo kaikki viisi tuotantokautta...

Nyt mä jatkan päivääni Netflixin leffojen parissa, palaillaan! 

28 kommenttia:

  1. No et kyllä näytä yhtään turvonneelta, kuvittelet vain :) Omia kuvia katsoo aina paljon kriittisemmin. Ja parane pian!
    Nythän sä voisit sitten tehdä näitä "lempivaatteeni, lempilaukkuni, lempikoruni"-postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että omia kuvia katsoo paljon kriittisemmin. :D Mulla on tällä hetkellä ihan kamalan turvonnut olo ja kiloja on tosiaan kertynyt jo huimat 5 kg. Mutta tästä se lähtee taas, ainakin motivaatio on kuukauden syöpöttelyn jälkeen korkea! :)

      Ja kiitos ehdotuksista! Koruja mulla ei oikeastaan ole, mutta nuo muut on itseasiassa aika hyviä ideoita. :)

      Poista
  2. Breaking bad ♥ mäpä tiedänkin mitä lopussa tapahtuu ;) Onneks Arrow on kans hyvä sarja, joten ton loppuminen ei kauaa itkettäny ! etkä sä näytä kuvissa turvonneelta, höpöhöpö !

    Postaukseksi voisit tehä vaikka semmosen "Nämä asiat teen ennen kuin täytän 30 vuotta" ne on ihan hauskoja ! :)

    Pikaista paranemista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paras sarja heti Paon jälkeen! ♥ Apua, et saa kyllä kertoa mitä lopussa tapahtuu! Ollaan nyt siinä kohdassa, kun se Hank on jo Waltin jäljillä. Ollaan ihan paniikissa seurattu sitä ja pelätty, että mitäs jos Walt jää kiinni. :D Pakko varmaan ostaa loput tuotantokaudet, kun Netflixissä niitä on vain 5 kappaletta. :D

      Ja hei tuokin on tosi hyvä idea! Pitääkin ruveta miettimään, että mitä haluaisin kokea ennen kuin täytän 30. :D Ja kiitos! Onneksi olo alkaa olla jo vähän parempi kuin esimerkiksi eilen. :)

      Poista
    2. Aaa, te ootte siinä jo. En kerro muuta kun sen, että tulee olemaan ihan älyttömästi juonen käänteitä vielä ;) sehä päättyy viidenteen tuotantokauteen kokonaan, joten ei huolta tuutte näkemään loppuhuipennuksen :)

      Poista
    3. Mun mielestä jenkeissä on näytetty jopa 8 tuotantokautta, mutten oo kyllä ihan varma. :o Teemu ainakin sanoi, että huhtikuussa pitäisi tulla kuudes tuotantokausi myyntiin Suomessa. :D Jos tulee, niin käyn kyllä ehdottomasti heti ostamassa sen! :)

      Poista
    4. Breakin Badia on tehty vain 5 tuotantokautta ja jenkeissä ei oo ees vikaa osaa viidennestä tuotantokaudesta julkastu netflixistä :)

      Poista
    5. Mitä ihmettä? :D Mä kun luulin, että siitä on tehty 8 tuotantokautta ja oon oikein innoissani odotellut, että pääsisin ostamaan niitä lisää. :D Meillä on nimittäin nyt 2 jaksoa katsomatta ennen viidennen tuotantokauden loppumista ja siinä on kaikki asiat tavallaan kesken vielä. Ollaan nyt siinä kohdassa tarkalleen, missä Walt tappoi Gusin ja Jesse lopetti huumebisneksen. Tyhmää, jos se loppuu noin. :(

      Poista
    6. Kuten sanoin, se tulee saamaan aikamoisia käänteitä vielä ;)

      Poista
  3. Höpö höpö, et sä miltään turvonneelta näytä vaan hyvältä niinkun aina :) Pikaista paranemista sinne! ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Parempaan päin tässä ollaankin jo menossa. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Joo saa! Ja vieläpä todella halvalla. :D

      Poista
    2. oikeesti pakko joskus tsekkaa. siel on muutenki hyvii ne minihodari jutut etc jutut.. huhhuh.. ! itekki meitin mitä postais ku täl hetkel elämä on =koeviikko eikä ketään kiinnosta tommonen ees mua ei kiinnosta.. seuraavaks olin kai tekemässä jotakin juttua omal kohalla ehkä noist hajuvesistä ku oot tehny semmosen ja se oli mielenkiintoinen mutta tuntuu myös itestäkin siltä ettei tiiä mitä kirjottaisi blogissa kun oma elämä on melkeenpä koti-koulu-työt väliä juur nytten.

      Poista
    3. Suosittelen! Ne taisi olla 0,75€ / 100g eli aika halpaa. :) Oi ne minihodarit on ihania! Ja samoin ne pehmikset. ♥ Ja mulla on ihan samat fiilikset postailun suhteen. Tällä hetkellä elämään ei kuulu mitään koulua kummempaa ja tuskin ketään kiinnostaa lukea päivästä toiseen mun kuulumisia koulujutuista. :D Mutta tee ihmeessä sellainen hajuvesipostaus, se olisi mielenkiintoinen! :)

      Poista
  5. Mä en tiennyt että ikeasta saa irtsareita, täytyykin ensikerralla muistaa katsoa! koitahan parantua tytsy pikaisesti :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tuli vähän aikaa sitten ihan yllätyksenä, kun vahingossa huomasin sen irtokarkkihyllyn siellä! :D Ainakin Kuopion Ikeassa se sijaitsee ihan sen tiskin vieressä, missä myydään niitä halpoja hodareita ja pehmiksiä. :) Ja yritetään! Huomenna olisi kyllä tarkoituksena lähteä jo kouluunkin. :)

      Poista
  6. aika jännä et ikeast saa irtokarkkeja :o saakohan tääl haaparannalla, pitääpä käyä kattomas ! viimeks (oisko pari viikkoo sit) ei ainakaa viel ollu...ihania kuvia :3 itelläki tullu vähä painoa lisää ym. mut onneks täs on viel aikaa saada ittensä viel "kesäkuntoon" :D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saakohan niitä sit mistään muualta kuin tuolta Kuopion Ikeasta, kerta noin monille tuli yllätyksenä nuo irtokarkit? Kun eikös tuo Kuopion Ikea oo kaikista Suomen Ikeoista uusin? En oo kyllä varma. :D Mutta joo, kannattaa seuraavalla kerralla katsoa onko niitä siellä. :) Ja se on kyllä aika perus, että talvella tulee syötyä normaalia enemmän.. Sitä jää mieluummin lämpimän peiton alle ja unohtaa liikkumisenkin kokonaan. :D Onneksi on tosiaan vielä aikaa saada itsensä kesäkuntoon! :)

      Poista
  7. Mekin ollaan ihan koukussa Breaking Badiin, paitsi ollaan jo katsottu kaikki mitkä on ilmestynyt dvd:lle, eli neljä ekaa tuotantokautta kokonaan ja vitosesta puolet. Mäkin menin ihan sekasin noitten tuottareiden kaa, ensin luulin hommanneeni kaikki, mut sit tulikin ilmi, että viimeiset kahdeksan jaksoa ilmestyy vasta huhtikuussa dvd:lle, ja ilmeisesti Netflixiinkään ei niitä ole ilmestynyt... :( Ärsyttää kun tuli kuukaudessa katsottua noi kaikki ja sit pitää oottaa monta kuukautta että näkee vikat jaksot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitähän minäkin! :D Kävin nimittäin googlailemassa noista kausista, niin löysin kuudennen kauden, joka tulee myyntiin cdon.comiin huhtikuussa. Pakko laittaa sit kyllä heti tilaukseen! :D Ja siis Netflixissä on vaan ne 5 kautta, jotka mekin ollaan katsottu jo kokonaan. Jäi vieläpä niin jännään kohtaan, että näinköhän maltan odottaa huhtikuuhun.. :D

      Poista
  8. Tee postaus vaikka nuoruudestasi, peruskoulu ajoilta ammattikouluun yms? On aina kiva kuulla bloggaajilta millasta se aika heidän elämässään on ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten todella hyvä idea! :) Jos vaan osaan koota kaikki menneet tapahtumat sujuvaksi tekstiksi, niin ehdottomasti teen tuollaisen postauksen. :)

      Poista
  9. hey :) sulla on ihana blogi ja oon lueskellu tätä melkeimpä alusta asi !:) tee postaus vuosi sitten alkaneesta elämäntapa muutoksesta, tee joku pitempi&syvällisempi mielipide postaus esim. teiniäideistä, viiltelystä, varta ihanteesta tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että sieltä löytyy sellaisiakin lukijoita, jotka on seuranneet tätä noin kauan! :) Mä oon itseasiassa jo tehnyt elämäntapamuutos-postauksen, joka löytyy viime kesäkuulta! Mutta nuo mielipidepostaukset on kyllä hyviä ideoita. :)

      Poista
  10. katariina♥teemu-postaus ! miten tapasitte, kumpi teki aloitteen, teemun ja sun hyvät ja huonot puolet etc :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehnyt jo joskus vuosi sitten tuollaisen postauksen, mutta voisin kyllä tehdä jonkun vähän samantyylisen. :) Siihen samaan voisi kertoa vaikka tästä meidän kihlauksestakin! :)

      Poista