sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Meidän koti

Nyt olisi vihdoin luvassa sitä asuntopostausta meidän asunnosta! Kuvien lisäksi kuvasin tällä kertaa myös videon, sillä videolta on helpompi hahmottaa missä mikäkin on. Pahoittelut kuitenkin videon huonosta laadusta, kun en oikein vieläkään osaa käyttää tuota kameran videokuvausta.

Meidän asunto on siis tällainen aika suuri kerrostalokaksio ja neliöitä täällä on noin 62. Mä tykkään hirveästi tämän asunnon mallista, kun kaikki huoneet on erillään, eikä esimerkiksi keittiö ja olohuone samassa. Tilaa on siis riittävästi. Nyt kun ollaan ostettu kaikki huonekalut tähän asuntoon sopiviksi, niin meitä vähän jännittää sinne pääkaupunkiseudulle muutto, jos ei saadakaan näitä kaikkia mahtumaan uuteen asuntoon. Pitää kuitenkin vaan toivoa, että tällaisia suuria ja hyvin suunniteltuja kaksioita olisi lisääkin!

OLOHUONE

IMG_0069 (800x533) IMG_0071 (800x533) IMG_0096 (800x533) IMG_0099 (800x533)

Olohuoneeseen me keräillään pääasiassa vaan valkoista ja hopeaa, mutta vähän aikaa sitten myös nuo kultaiset paljettityynyt pääsivät hopeisten yksityiskohtien lisäksi tänne olohuoneeseen. Mun mielestä ne tuo kuitenkin vähän väriä muuten valkoiseen sisustukseen!

KEITTIÖ

IMG_0161 (800x533) IMG_1251 (800x533) IMG_0091 (800x533)

Myös keittiö on alkanut pikkuhiljaa miellyttää omaa silmää, kun ostettiin uusi ruokapöytä ja uudet tuolit tänne. Ainut miinus meidän keittiössä on liian pienet kaapistot. Astioita ei meinaa millään saada mahtumaan kaappeihin ja kaikki muutkin kaapit on ihan täynnä tavaraa. Haluaisin myös kovasti meille edes sellaisen pienen astianpesukoneen, mutta sitäkään ei mitenkään saa mahtumaan tänne pieneen keittiöön.

MAKUUHUONE

IMG_0061 (800x533) IMG_0063 (800x533) IMG_0064 (800x533)

Makuuhuoneeseen keräiltiin ennen vain mustaa ja valkoista, mutta nykyään hopeiset yksityiskohdat ovat myös päässeet osaksi makuuhuonetta. Ostettiin viikonloppuna Matkuksesta nuo hopeiset tyynynpäälliset ja tuo ihana päiväpeitto. Vihdoin saatiin 3 vuoden omillaan asumisen jälkeen aikaiseksi ostaa tänne päiväpeitto! :D

KÄYTÄVÄ JA ETEINEN

PicMonkey Collage1324 (800x621) IMG_1238 (800x533) IMG_0169 (800x533) IMG_0167 (800x533)

Tältä näyttää meidän käytävä/eteinen. En tykkää yhtään tuosta meidän käytävästä noiden tummien mattojen ja ruskean lipaston takia. Ei ole kuitenkaan järkeä ruveta ostamaan valkoisia tilalle, sillä jos ne eivät sitten mahdukaan meidän seuraavaan asuntoon. Varsinkin tuollaiset pitkät käytävät on aika harvinaisia kerrostaloasunnoissa.

KYLPYHUONE

PicMonkey Collage123 (800x633) IMG_0083 (800x533) IMG_0085 (800x533)

Ja tältä näyttää meidän kylpyhuone. Yleensä meillä on aina ollut valkoinen suihkuverho, mutta nyt halusin kokeilla kerrankin jotain erilaista ja ostin viikonloppuna leopardikuvioisen suihkuverhon. Toisaalta se käy ihan hyvin noiden ruskeiden säilytyskorien kanssa!

Loppuun vielä sitä huonolaatuista videota. Toivottavasti saatte vähän paremmin selvää tuolta videolta, että missä mikäkin sijaitsee!


Mitä tykkäsitte asunnosta ja ylipäätään tästä postauksesta?

39 kommenttia:

  1. paljonko te maksatte vuokraa tuosta kämpästä? :) näyttää muuten tosi ihanalta ja tuo sisustus on täydellinen, voisin kuvitella omankin asunnon just tuommoseks! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokraa maksetaan nykyään 525 euroa, kun se nousi taas vuodenvaihteessa. Alkaa olla kyllä aika suolainen hinta jo. :D Ja mäkin kyllä tykkään varsinkin olohuoneen ja makuuhuoneen sisustuksesta! Tykkään hirveästi valkoisesta väristä sisustuksessa, kun se antaa niin avaran ja raikkaan vaikutelman. :) Ja jos tuollaista sisustusta mietit, niin suosittelen huonekalujen hankkimiseen ehdottomasti Ikeaa! Sieltä on melkein kaikki meidänkin huonekalut ostettu. :)

      Poista
    2. jos tuo hinta tuntuu jo suolaiselta niin mites sitten jos kerran haluutte muuttaa pääkaupunkiseudulle? :D mun mielestä toi teidän vuokra on tosi pieni, varsinkin verrattuna helsingin ja sen ympäristön vuokriin...

      Poista
    3. Todellakin jos se tuntuu susta jo suolaiselta niin täällä vastaavasta kämpästä pulitat jo +800 euroa ihan oikeasti! täällä on edes turha haaveilla omaan kotiin muuttamisesta yksin pienellä palkalla :c mutta btw teillä on aivan ihana asunto ja aika naisellinen kyllä! :) pidän kauheasti tästä sisustuksesta !

      Poista
    4. Siis tarkoitin tuolla suolaisella hinnalla sitä, että tällaisessa pienessä kaupungissa asuessa se tuntuu todella suurelta vuokralta. Helsingissä ja ylipäätään pääkaupunkiseudulla ne palkatkin on myös suuremmat kuin täällä. :D Ja siis vielä sen verran, että meinataan luultavasti ensin muuttaa johonkin halpaan kämppään vuokralle ja kun löydetään hyvä omistusasunto, niin ostetaan se. Ei ole kuitenkaan vielä mitenkään varmaa tuo omistusasunto. :D Ja kiitos oikein paljon! Mäkin kyllä tykkään varsinkin olohuoneen ja makuuhuoneen sisustuksista. :)

      Poista
  2. Näyttää kyllä aivan ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllähän tää alkaa näyttää jo aika kivalta, kun on nähnyt vaivaa (ja tuhlannut rahaa) mieleisen sisustuksen eteen. :D

      Poista
  3. oo, vähä kiva kämppä teillä ja ihanasti sisustettu! :)

    VastaaPoista
  4. Ihana kämppä! Varsinkin toi teidän sänky on upee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo sänky on kyllä ihana, oli pakko saada se heti kun nähtiin Ikeassa! :) Siinä on tuolla sivussa myös sellaiset "vedettävät yöpöydät" ja ne saa halutessaan tuonne sisälle piiloon. Noissa kuvissa ne on siis piilossa. :D

      Poista
  5. Aivan mielettömän upea asunto teillä. Itsekin tykkään selkeydestä,mutta samalla kauniista asioista. Sitten kun joskus muutan omaan kotiin niin luultavasti sinne tulee hieman samantyylisiä elementtejä kuin teidän kotiin. Eniten pidin suihkuverhosta ja sohvasta.:)
    neeeaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! :) Mulla on sama juttu, että tykkään selkeästä sisustuksesta ja samalla kauniista yksityiskohdista, kuten nuo paljettityynyt. :D Omaan kotiin muuttaminen on kyllä ihanaa, kun pääsee itse sisustamaan kämppää omanlaiseksi! Tietysti alussa saattaa olla rahan kanssa vähän niukkaa, mutta menihän meilläkin 3 vuotta, että saatiin kämppä tällaiseksi. :)

      Poista
  6. Eiii, mä oon niin kade nyt tosta taulusta! D: Yhyy. Kyl mie sen vielä kotiutan... Ja mä oon monta kertaa katellut noita pikkukoreja, jotka teillä kylppärissä on. Kauheesti himottais ostaa ne, mutta ei yhtään tiedä mitä sinne laittaisin :D Haha. Tekis vaan mieli ostaa.
    Mutta kiva kun oli tässä tää video, tykkäsin :) Ja teidän olkkari on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana! Vihdoin mekin saatiin kotiutettua se vähän aikaa sitten. :) Ja me ollaan ainakin laitettu niihin säilytyskoreihin ihan kaikkia perusjuttuja kuten mun meikit, hammastahna, hiusharjat yms. Sinne ne saa kivasti piiloon, ettei ole missään pesukoneen päällä esillä. :D Ja kiva kuulla, että tykkäsit videosta! :)

      Poista
  7. Munkin on pakko kommentoida, koska noi huonekalut ja sisustus miellytti munkin silmää :) Oikein kiva kämppä teillä ja toivottavasti saatte Helsingistä myös yhtä tilavan... mutta tosiaan, täällä päin noi vuokrat on paljon kalliimpia :( Tykkään myös sun tekemistä videoista ja toi video selkeytti paljon tota kokonaiskuvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että säkin tykkäsit tuosta videosta! :) Ja joo ollaankin katseltu jo aika paljon asuntoja Helsingistä ja Vantaalta, niin vuokrat on kyllä aika kalliita.. Mutta onneksi myös palkat on vähän suuremmat kuin täällä. :) Ja jos me päädytään ostamaan se omistusasunto, niin onhan se paljon kannattavampi ratkaisu kuin hukkaanheitetyt vuokrarahat. :D Mutta sen näkee sitten huhti-toukokuussa, minne ja minkälaiseen asuntoon päädytään asumaan. Haaveena olisi kyllä joku suht rauhallinen alue Vantaalta, kun tosiaan Helsingissä on niin älyttömän kallista. :(

      Poista
  8. Tosi upea sisustus ja kiva tää postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja ihana kuulla, että tykkäsit tästä! :)

      Poista
  9. Voi että miten ihana koti teillä on! :) Aika samantyylinen sisustusmakukin mitä mulla ja värimaailmakin sellanen mun silmää miellyttävä yms.

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Aika monet tuntuu tykkäävän vaaleasta ja raikkaasta sisustuksesta! :)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Itsekin kyllä tykkään muutamia pieniä juttuja lukuunottamatta. :)

      Poista
  11. mistä ootte ostanu noi teidän sohvat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Ikeasta. :) Melkein kaikki meidän uudet huonekalut on sieltä. :)

      Poista
  12. Toi suihkuverho on nii söpö ! mun piti joskus ostaa tommonen, mut se sitten jäi. Nyt näin sellases uniikis sisustusliikkees sellasen missä on valkosel pohjal kokonainen leo, mutta se maksaa 80 euroa ! Hiukan liian arvokas suihkuverhoksi, tai sitten ei jos vielä joudun sen putiikin ohi montakertaa menemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin se on hirmu söpö! Rakastan leopardikuosia. ♥ Hui miten kallis! Mutta mieluummin kerralla sellainen oikeasti silmää miellyttävä! Meillä on ollut nimittäin jo varmaan 6 suihkuverhoa, kun ne on olleet sellaisia "no onhan tää ihan jees" -ostoksia. :D

      Poista
  13. et oo vieläkää tehny postausta sun uuesta kropasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkälaista postausta tarkotat? :) Tein nimittäin viime kesänä postauksen, missä oli ennen ja jälkeen -kuvia mun painonpudotuksesta. :)

      Poista
  14. millasessa talossa asutte ?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrostalossa asutaan. :) Ja tullaan varmasti asumaan vielä pitkään! :D

      Poista
  15. oi mistä noi ihanat kylppärin korit on? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nekin on Ikeasta! :) Eikä hintakaan tainnut olla mikään päätähuimaava. :)

      Poista
  16. Ihana koti ja sisustus teillä!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kuulla, että tykkäät! ♥

      Poista
  17. Mistä tuo tv-taso on? Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana! :) Meidän kaikki huonekalut on Ikeasta. Tv-taso myös. :)

      Poista