lauantai 4. tammikuuta 2014

Mahtava uusi vuosi

Meidän vuodenvaihde sujui paremmin kuin hyvin! Juotiin skumppaa, käytiin katsomassa Marienplatzilla suuri ilotulitus ja yöllä suunnattiin Teemun kanssa vielä Kultfabrikiin, joka on Münchenin niin sanottu bilekeskittymä. Valitettavasti liian monet muutkin olivat päättäneet lähteä juhlimaan uutta vuotta kyseiseen paikkaan, joten tyydyttiin yökerhoissa tanssimisen sijaan istumaan ulkoterassilla ja katselemaan ilotulituksia hyvien juomien parissa.
 
Sain myös maailman ihanimman myöhäisen joululahjan eli kosinnan juuri ennen keskiyötä! Vaikka Teemu kosikin aika kliseisesti polvistumalla eteen, niin silti se oli kyllä ehdottomasti mun elämäni paras hetki. Oon aina halunnut, että kosinta tulee erikoisena päivänä erikoisessa paikassa ja mikäs sen parempaa kuin uutena vuotena ulkomailla ilotulitusten aikana!

IMG_9629 (800x533) PicMonkey Collage10 (800x627) IMG_9615 (800x533)

Tällaisessa asussa olin uutena vuotena liikenteessä. Kuvissa näkyy myös mun uusi Guessin laukku, jonka löysin puoleen hintaan suositusta Outlet-myymälästä Schustermann & Borensteinista.

PicMonkey Collage11 (800x627)
 
Myös Teemu halusi saada omat asukuvat uuden vuoden kunniaksi! Aamutossut eivät kuitenkaan kuuluneet asuun. :D

IMG_9671 (800x533) IMG_9679 (800x533) IMG_9691 (800x533)
 
Alkuilta meni äidin luona alotellessa ja vähän ennen keskiyötä lähdettiin katsomaan keskustaan ilotulitusta, joka oli kyllä todella upea! Onnistuneita kuvia oli vaan yllättävän vaikea saada.
 
IMG_9729 (800x533) IMG_9750 (800x533) IMG_9754 (800x533)
 
Ilotulitusten jälkeen lähdettiin metrolla kohti Kultfabrikia, josta oltiin luettu tietoa ennen tuolla käymistä oikeastaan vaan netistä. Kaikilla keskustelupalstoilla kehuttiin hirveästi tuota paikkaa, mutta me lähinnä vaan järkytyttiin, miten paljon siellä oikeasti oli porukkaa. Kaikki yli 30 yökerhoa olivat niin täynnä, ettei siellä päässyt kävelemään edes vessaan saatikka tilaamaan juomista. Tietenkin normaalina viikonloppuna tuolla on paljon vähemmän ihmisiä, mutta uutena vuotena en ainakaan enää koskaan lähde tuonne!
 
IMG_9737 (800x533) PicMonkey Collage12 (800x621)  
 Onneksi löydettiin pitkän etsinnän jälkeen rauhallinen terassi, jossa pystyi samalla juomaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Ollaan tultu varmaan jo vähän vanhoiksi, kun ei jakseta hyppiä enää missään tanssilattioilla! :D
 
IMG_9760 (800x533)
 
 Ja mikäs olisikaan parempi lopetus uudelle vuodelle kuin Burger Kingin isot hamppariateriat viiden aikaan aamulla. Tuon kaiken jälkeen oli kyllä ihanaa päästä lämpimän peiton alle nukkumaan!

Tänään meidän pitäisi lähteä jo takaisin Suomeen ja ennen sitä pitää käydä vielä ostamassa viimeiset ostokset keskustasta, pakata ja yrittää nousta täältä sängynpohjalta. Meidän kyyti lähtee lentokentälle kuuden maissa, joten tässä alkaa tulla jo vähän kiire. En haluaisi yhtään palata täältä Suomeen, mutta onneksi Nasun näkeminen piristää edes vähän!

Miten teidän vuodenvaihteet sujuivat?


24 kommenttia:

  1. oiii aivan upea uv ollu teillä <3 ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kyllä kieltämättä aivan ihana! :) ♥

      Poista
  2. Onneaa <3 Kuulostaa mahtavalta muutenkin teidän UV :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! ♥ Ja kyllähän se aika mahtava olikin. :)

      Poista
  3. Oi miten ihanalta kuulostaa toi kosinta! :') Paljon onnea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä älyttömän ihana, varsinkin kun Teemu ei yleensä ole mitenkään hirveän romanttinen! :) Ja kiitos paljon! ♥

      Poista
  4. paljon onnea teille! <3

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa mahtavalta uudelta vuodelta :) Ja voi tollainen kosinta oli varmasti ihana! Hirmuisesti onnea teille kihlautumisesta ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kyllä aika mahtava, tai ainakin erilainen kuin aiemmin! :) Kosinta oli kyllä todella ihana, varsinkin kun on tottunut siihen, ettei toinen ole kovin romanttinen ihminen. Tuli todellisena yllätyksenä tuo polvistuminen ja kaikki. :) Kiitos paljon! ♥

      Poista
  6. Voi ! Onneksi olkoon mussut ! ♥

    VastaaPoista
  7. Ootpas sä kaunis! Löysin tän blogin yhen kaverin kautta, saatanpas liittyä lukijaksi kunhan seuraan eka hieman anonyymina :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kommentti, kiitos! :) Ja tervetuloa seurailemaan! :)

      Poista
  8. Vielä uudestaan onnittelut teille :') Ja vaikka se polvistuminen on niin vanha juttu, on se silti aika ihanaa (kokemusta on).
    Ja haha noi aamutossut :D Ja voin kertoa että kyllä ne tuon oman miehen päivän asuun joskus kuuluu. Aina välillä saa huudella perään, että kai sie nyt oikeet kengät laitat jalkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Oon samaa mieltä, että vaikka sitä pidetäänkin vanhana juttuna, niin on se silti aika ihana kokemus. Varsinkin, kun kosinta tulee yleensä vaan kerran elämässä, niin kyllä sen täytyy olla ikimuistoinen. :)

      Haha, Teemulla on ihan sama juttu! Varsinkin reinoissa tuo on lähtenyt aika monelle kauppareissulle. :D

      Poista
  9. Tiesikö sun äiti sitä yhtä biisiä mikä oli siinä videolla tai saiko se sanoista selvää voidakseen kattoa googlesta lyriikoiden perusteella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, mä unohdin ihan kokonaan kirjoittaa sinne postauksen kommentteihin! Mutta siis ei valitettavasti löydetty sitä biisiä. :( Olisin itsekin halunnut tietää sen nimen, kun vaikutti niin hyvältä. :<

      Poista
  10. Mitäs sormuksia edellisessä postauksessa menitte ostaa? :-). Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin ostamassa kihlasormukset. :) Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  11. ihanaaa! Mutta miten on mahdollista, että kosinta tuli yllätyksenä, jos kerta kävitte jo sormukset ostamassa? :0 mietin vain. Onnea kuitenkin molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja siis kosinnasta olin kyllä tietoinen, koska käytiin tosiaan ostamassa ne sormukset jo ennakkoon. Teemu ei kuitenkaan olisi osannut valita mun silmää miellyttävää sormusta. :D Ajattelin, että vaihdetaan vaan ihan normaalisti sormukset uutena vuotena, mutta yllätyin, kun Teemu polvistuikin eteen ja kosi. :)

      Poista
  12. Oi ihanaa, onnea todella paljon teille ♥ Ootte kyllä todella ihanan oloinen pariskunta. Millos sitten häitä juhlitaan? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, todella ihanasti sanottu! :) ♥ Ja häitä juhlitaan sitten, kunhan saadaan säästettyä tarpeeksi rahaa niihin. Haluan ehdottomasti kunnon prinsessahäät! :)

      Poista