torstai 16. tammikuuta 2014

Katsaus menneeseen vuoteen 2/2

Tähän toiseen osaan voisin kertoa vähän enemmän mun menneestä vuodestani. Mun viime vuosi oli toisaalta mahtava, kun taas toisaalta yksi elämäni epäonnistuneimmista vuosista. Kuluneen vuoden aikana tuli matkusteltua jonkin verran, neljästi ulkomaille ja kolmesti Helsinkiin. Matkustelun puolesta mun vuosi oli siis erittäin onnistunut, mutta tänä vuonna haluan ehdottomasti matkustella vielä enemmän!

Vuoden 2013 aikana sain uusia ystäviä, kasvoin erilleen joistakin entisistä ystävistä, matkustelin, kävin keikoilla, juhlin 20-vuotissynttäreitä, kävin festareilla ja ennen kaikkea elin koko vuoden täysillä. Vaikka vuosi olikin kokonaisuudessaan ehkä vähän tylsä, niin silti monet parhaimmat muistot ajoittuvat juuri kyseiselle vuodelle. Ehkä tästä vuodesta tulee vielä entistäkin parempi, ainakin toivon niin!

PicMonkey Collage7 (800x605)

HEINÄKUU

Heinäkuussa pääsin vihdoin ansaitulle lomalle, sillä työt loppuivat heti heinäkuun alussa. Nautin lähinnä vaan kesästä ja lomasta. Käytiin myös Teemun kanssa monena viikonloppuna öisin ajelemassa muissa kaupungeissa ja kylissä. Heinäkuu oli siis aika rento kuukausi moniin muihin verrattuna.

PicMonkey Collage8 (2) (800x631)

ELOKUU

Heti elokuun alussa käytiin Särkänniemessä Teemun ja sen perheen kanssa, joka oli kyllä täydellinen lopetus muutenkin ihanalle kesälomalle! Lisäksi kuvailtiin mulle paljon asukuvia ja käytiin useampana viikonloppuna Kuopiossa shoppailemassa. Elokuun puolessa välissä alkoi myös mun viimeinen kouluvuoteni tuossa koulussa!

PicMonkey Collage9 (800x616)

SYYSKUU

Kahden kuukauden pitkä odotus palkittiin syyskuun lopulla, kun lähdettiin Teemun kanssa käymään mun äidin luona Saksassa. Käytiin Sleeping With Sirensin keikalla, shoppailtiin paljon, käytiin ensimmäistä kertaa Oktoberfesteillä ja ihan vaan lomailtiin niiden kuuden ihanan päivän ajan. ♥  Muuta erikoista syyskuussa ei ainakaan muistaakseni tapahtunut. Kävin koulua ja odottelin lähinnä tuota matkaa.

PicMonkey Collage10 (800x591)

LOKAKUU

Lokakuussa pieni kaamosmasennus meinasi vallata mut, mutta onneksi tänä vuonna se hävisi melko nopeasti. Käytiin lokakuussa aika paljon Kuopiossa shoppailemassa ja ulkona syömässä, mutta pääasiassa tuo kuukausi meni kotona istuessa ja koulujutuista stressatessa.

PicMonkey Collage11 (800x636)

MARRASKUU

Marraskuussa ostettiin vihdoin meille uusi tv-taso, josta oltiin haaveiltu jo vuoden verran. Tuosta tv-tasosta tulikin mieleen, että mun pitäisi julkaista se asuntopostaus ihan tässä lähipäivinä! Tehtiin marraskuussa myös ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen kunnon aamiainen ja kuvailtiin paljon erilaisia asukuvia.

PicMonkey Collage12 (800x636) PicMonkey Collage12 (2) (800x622)

JOULUKUU

Joulukuu oli ehkä koko vuoden parhain kuukausi, sillä siihen mahtui niin paljon kaikkea erilaista tekemistä! Alkukuusta oltiin Helsingissä parin päivän ajan ja käytiin samalla myös Bring Me The Horizonin keikalla. Sitten oli tietenkin joulu, jolloin käytiin molempien sukulaisten luona syömässä mahat täyteen ihanaa jouluruokaa ja joulupäivänä lähdettiin vielä Saksaan äidin luo melkein kahdeksi viikoksi. Uutta vuotta juhlittiin myös Saksassa ja vähän ennen keskiyötä Teemu teki mut maailman onnellisimmaksi tytöksi kosimalla maailman ihanimmalla tavalla! 


Mites teidän menneet vuodet sujuivat?

20 kommenttia:

  1. Nyt mun tekee entistä enemmän mieli tehdä tämä postaus, pitää alkaa väkertää! :) Minäkin kasvoin parista ystävästä erilleen viime vuoden aikana. Tietysti vähän harmi, sillä olivat aikanaan hyviäkin ystäviä mulle. Mutta niin se elämä kuljettaa ja uusiin ihmisiin tutustuu kuitenkin. Ihan mahtavaa tätä vuotta sulle, toivottavasti se on vieläkin parempi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä, mä ainakin odottelen jo innolla sitä! :) Se on kyllä totta, että elämä kuljettaa ja varsinkin tässä iässä monien ihmisten tiet lähtee eri suuntiin. Monet mun ystävistäkin on lähtenyt/lähdössä ihan eri puolille Suomea ja mekin meinataan sinne Vantaalle suunnata. Kyllähän se vähän harmittaa, mutta onneksi uusia ystäviä on mahdollista saada. :) Ja oikein mahtavaa vuotta myös sulle! :)

      Poista
  2. Apua mitä te oikeen syötte aamulla jos marraskuussa teitte kunnon aamupalan ekaa kertaa kolmeen vuoteen? :D haha musta aamupala on ihan paras! Ja musta sun vuosi ei alkuunkaan kuulostanu tylsältä, vaan just tekemisentäyteisetä ja ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana! :D Yleensä viikolla me ei syödä aamulla mitään, kun ollaan niin älyttömän aamu-unisia, että skipataan mieluummin aamiainen ja nukutaan pidempään. :D Viikonloppuna tuleekin sitten yleensä syötyä jotain valmisruokaa tai ihan vaan leipää. Siksi tuo meidän tekemä marraskuinen aamiainen oli luksusta verrattuna tavallisiin aamuihin! :D Ja olihan tuo mun vuosi aika ihana näin jälkeenpäin katsottuna, kun kaikki parhaimmat asiat on koottu yhteen postaukseen. :) Toivottavasti myös sun vuosi oli onnistunut! :)

      Poista
  3. Oi kerro kosinnasta tai sitten tee ihan postaus siitä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin siis katsomassa ilotulituksia Münchenin keskustassa ja yhtäkkiä Teemu meni polvilleen, ojensi sormuksen ja kysyi, tuunko sen vaimoksi! :) Se oli kyllä ehkä ihanin hetki mun elämässä. ♥ Voin yrittää tehdä postauksen tuosta vielä tarkemmin ja vaikka samalla vähän tulevaisuudensuunnitelmistakin, kunhan saadaan Teemun sormus kultasepältä. Jouduttiin siis teetättämään sille oma sormus, kun Saksasta ei saanut tavallisia kultasormuksia heti mukaan. :<

      Poista
  4. tää oli jotenkin mielenkiintoisempi osio :-) varmaan kun tapahtu enemmä tuommosia hauskoja juttuja :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tästä tuli jostain syystä ehkä vähän parempi kuin se edellinen. :) Ja varmaan just sen takia, kun syksyllä tapahtui vähän enemmän asioita kuin keväällä. :)

      Poista
  5. Voi että sulla on ihana blogi !:) Selailin tätä vaikka kuinka pitkälle ja tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa ja sulla on paljon ihania kuvia täällä:)
    Oli pakko liittyä lukijaksi !

    http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon aivan ihanasta kommentista! :) Ja tervetuloa seurailemaan! :) ♥

      Poista
  6. Oot tosi nätti:) sulla on ollut tosi mukava vuosi !! Ja oon kade sun hiuksilles:) niin pitkät ja näyttää hyväkuntoisilt. Myös aika kivan nsävyiset :)
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sullekin ihanasta kommentista! :) ♥ Ja olihan tuo vuosi aika ihana, ainakin näin jälkeenpäin katsottuna, kun kaikki parhaimmat asiat on koottu yhteen. :)

      Poista
  7. Tää on niin ihana tää loppupostaus! :) Oikeasti toi kuva saksasta näyttää ihan samalta kun se maisema jossain itävallassa :o No eipä varmaan toisistaan kovasti ne paikat eroakkaan. Ja jee en oo ikin käyny särkänniemessä niin tosta kuvasta tuli meileen että tänävuonna tulee käytyä sielä kun norjalaiset sukulaiset tulevat kylään ja haluavat vierailla siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Munkin mielestä nuo Keski-Euroopan kaupungit on kaikki toisaalta aika samanlaisia. Vanhoja kauniita rakennuksia kaikissa kaupungeissa. :D Ja suosittelen käymään ehdottomasti Särkkiksessä! Se on ainakin mun mielestä paljon kivempi paikka kuin Linnanmäki. :)

      Poista
    2. No linnanmäellä on käyty viimeksi vain sen takia että sinne on saanut ilmasliput. Sen verran stadia lähellä asutaan että siellä on tullut käytyä. No, nykyään tulee käytyä lintsin valoviikoilla syksyllä joka on kyllä aina melko hieno ja näkemisen arvoinen :)

      Poista
    3. Mäkin oon käynyt aika monesti Lintsillä. :D Oi, mäkin haluaisin joskus päästä näkemään ne valoviikot! Onko se se tapahtuma, mitä kutsutaan myös nimellä valokarnevaalit? Joskus luin jostain blogista niistä ja näytti siellä kyllä aika upealta. :)

      Poista
  8. hihi, mullaki on tv tasona (ja vaatekaappina) tollane samallaine hylly !:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana! :) Haha, säästät ainakin tilaa, kun tv-taso toimii myös vaatekaappina! :D

      Poista