torstai 28. marraskuuta 2013

Sunday's outfit

IMG_8339 – Kopio (800x533)
IMG_8330 – Kopio (800x533)
IMG_8362 (800x533)
IMG_8324 – Kopio (800x533)
IMG_8356 – Kopio (800x533)

Käytiin sunnuntaina kuvaamassa pitkästä aikaa asukuvat, kun viikolla ei ehditä mitenkään kuvaamaan niitä valoisan aikaan. Pitää kuvata aina viikonlopun aikana useammat asut. Kuten kuvistakin näkyy, täällä satoi viikonloppuna taas pitkästä aikaa lunta. Saisivat nyt kyllä jäädä, eikä sulaa heti pois. Kohta on kuitenkin jo joulukuu, ja jouluna täytyy olla lunta!

Mulle ei kuulu tällä hetkellä oikeastaan mitään erikoista. Odottelen jo viikonloppua, jolloin lähdetään taas Kuopioon ostoksille. Ajattelin kuvailla taas viikonlopun aikana postaustoiveisiin liittyviä kuvia. Asuntopostausta en ole vieläkään pystynyt kuvaamaan, koska meidän entinen tv-taso on edelleen myymättä ja sijaitsee tällä hetkellä keskellä meidän olohuonetta. Heti kun saadaan myytyä se pois, lupaan kuvata sen asuntopostauksen!

Olette monesti toivoneet, että kertoisin näissä postauksissa enemmän ja vähän syvällisemminkin kuulumisiani. Olen nyt lähipäivinä miettinyt maaliskuussa alkavaa työharjoittelua, jonka jälkeen pääsen vielä pariksi viikoksi lomailemaan ennen varsinaisia valmistujaisjuhlia. Teemu haluaisi, että kävisin työharjoittelun täällä ja muutettaisiin Helsinkiin vasta sen jälkeen, kun taas mä haluaisin mennä työharjoitteluun Helsinkiin. Se voisi auttaa myös työpaikan saannissa sitten ensi kesänä. Ja ties vaikka saisin töitä jopa sieltä työharjoittelupaikalta. Ollaankin nyt mietitty, että muuttaisin maaliskuussa yksin Helsinkiin tai Vantaalle vuokralle ja Teemu muuttaisi sitten toukokuussa perässä, jolloin voitaisiin ruveta miettimään sitä omistusasunnon hankkimista. Mua vaan jostain syystä pelottaa muuttaa yksin täysin vieraalle paikkakunnalle. Mä en oikeasti yhtään tiedä, että mitä mä teen tuon työharjoittelun kanssa. Onneksi on kuitenkin vielä aikaa miettiä näitä asioita!

Nyt mä lähden kuitenkin kauppaan ja sen jälkeen nukkumaan pienet päikkärit, että jaksan illalla katsoa Idolsin ja kannustaa mun lempparit jatkoon! Mukavaa viikonloppua jo etukäteen kaikille!

20 kommenttia:

  1. Ei kannata turhaan pelätä muuttoa ainakaan jos tulee Vantaalle (joka on Helsingistä sellanen kevytversio :D). Loppujen lopuks kaikki on täällä pääkaupunkiseudullakin tosi yksinkertasta ja arki hyvin arkista :D Ja sä vaikutat kyllä niin ihanalta ihmiseltä, että uusien ystävien saaminenkaan tuskin tuottaa vaikeuksia. Täällä ainakin kirjottelee yks länsivantaalainen joka rakastaa uusiin ihmisiin tutustumista! ;) P.S. Sun hiukset näyttää superkivalta kun noi latvat on tolleen vähän kiharalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanasti sanottu, kiitos paljon! :) Ja mielelläni mä tutustuisinkin teihin lukijoihin, vaikutatte niin ihanille ihmisille ihanine kommentteinenne. :) Mä oonkin kuullut, että kyllä sinne pääkaupunkiseudulle sopeutuu aika helposti. Tottakai se on aika erilaista, kun on tottunut asumaan näin pienellä paikkakunnalla, mutta ajan kanssa siihen varmasti tottuu. :)

      Poista
  2. Mä en varmaa ikinä uskaltais muuttaa YKSIN vieraalle paikkakunnalle. En oo ees koskaan asunu yksin. Suoraa äidin helmoista muutin Harrin kanssa yhteen :D ai apua mitä katastrofeja mahtaisinkaan saada yksinäni aikaan, varsinkaan jos KUKAAN ei mua oo auttamassa ja neuvomassa yhyy, Isoimmaks ongelmaks koituis illat, koska oon jo nyt pari tuntia yksin ollessani ihan vainoharhanen ja Harrin ollessa kavereiden kaa juhlimassa laitan oven ketjulukon kiinni, haha ! Meillä kun menee alaovet kuitenkin lukkoon jo klo 17 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en oo koskaan asunut yksin, muutin nimittäin myös suoraan porukoilta Teemun kanssa yhteen. :D Varmaan myös sen takia pelottaa pelkkä ajatuskin yksin muuttamisesta. Mutta toisaalta se on vain sen pari kuukautta ja sitten Teemukin pääsisi muuttamaan. :) Muistan kun Teemu oli vielä intissä ja asuin tässä sen puoli vuotta yksin, niin olin myös todella vainoharhainen ja pelkäsin, että joku esimerkiksi murtautuu tänne asuntoon. Haha, aika kaukaa haettua, mutta minkäs sitä peloilleen voi. :D

      Poista
  3. hah täällä mä asun tuusulassa ihan lähellä vantaata hyvää seutua ja kivoja kuppiloita ja paljon tekemistä ja seuraksi kyllä löytyy jos yksin lähet muuttamaan ! (: Itse muuttasin vantaalla vaikka tapulikaupunkiin kehä 3 lähelle josta pääsee junalla helposti keskustaan ja josta pääsee myös muualle kun helsinkiin niin se olisi ''hyvää'' seutua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäreilua, kun jotkut asuu siellä jo ennestään! :D Meidän on niin hirveän vaikea lähteä täältä asti muuttamaan. Pitää varmaan vuokrata joku muuttoautokin, että saadaan kaikki huonekalut kerralla sinne. :D Mäkin haluaisin muuttaa johonkin suht keskeiselle paikalle, mistä on myös hyvät kulkuyhteydet joka paikkaan. Mulla kun ei ole edes autoa sitten käytössä, joten on vähän pakko liikkua julkisilla. Ja ihana kuulla, että seuraakin löytyy kun päädyn sinne muuttamaan! :)

      Poista
  4. Kyllä minuakin pelottaisi muuttaa yksin vieraalle paikkakunnalle :O Ja vierastaisin ajatusta että tosiaan YKSIN, kun on tottunut jo monta vuotta asumaan toisen kanssa. Mut mieti ihan rauhassa vaan, ei toi nyt niin mahdottomaltakaan ajatukselta kuulosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös ihan sama juttu, että on tottunut asumaan toisen kanssa, niin pelottaa jo pelkästään se ajatus yksin muuttamisesta. Ja siihen päälle vielä täysin vieras paikkakunta, mistä ei tunne oikeastaan ketään vielä. :D Mutta olisi kyllä toisaalta ihana päästä muuttamaan pariksi kuukaudeksi yksin, siinä ainakin oppisi hyvin itsenäistymään! Nykyään oon vähän liiankin riippuvainen Teemusta ja sen mielipiteistä, kun tarvitsen sitä jopa laskujen maksamiseen ja kaupassa käyntiin. :D

      Poista
  5. mäkin muutin yksin helsinkiin työharkan perässä ja nyt yritän etsiä täältä töitä :) voin olla sun kaveri jos tänne tuut, ha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta! Oliko Helsingistä helppoa saada työharjoittelupaikka? :) Olisi ihanaa päästä vaikka Sokokselle tai Stockmannille työharjoitteluun ja miksei vaikka töihinkin. :) Ja kyllä mä mielelläni tutustuisinkin teihin lukijoihin! :)

      Poista
  6. oii taas nii rinsessana :-) oot muute mun yks suosikkki bloggaajaki :-3 ja hyvää vl sullekki <3 :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana! ♥ On aina niin mahtavaa kuulla, kun joku tulee kertomaan, että tykkää tästä blogista! :)

      Poista
  7. Rakastan sun kasvonpiirteitä. Oot todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mulla onkaan noin ihania lukijoita? :D Kiitos oikein paljon! :)

      Poista
  8. Moikka, oon lukenu sun blogia jo pidemmän aikaa ja tykkään tosi paljon! :) oon itekin muuttanut savosta pääkaupunkiseudulle niin ymmärrän kyllä jännityksen, varsinkin jos aluks meinasit yksin muuttaa! Kannattaa alkaa jokatapauksessa etsimään sit ajoissa asuntoa koska ainakaan omalla kohdalla ei ollut helppoa. Muutin siis poikaystäväni kanssa vantaan kartanonkoskelle syyskuussa ja asuntoa ruettiin etsimään jo keväällä... molemmilla työpaikat jne, niin silti meitä ei koskaan valittu vuokralaisiksi :/ asumme siis asumisoikeusasunnossa nykyään. Oon muuten teemulle sukua, ja oon meidän sukujuhlilla nähnyt sinut kerran tai pari, ja harmitti kun ette viime keväänä tulleet kun olis tehnyt mieli tulla kasvotusten kehumaan sun blogia! :)

    Mukavaa joulunodotusta teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana kuulla, että oot tykännyt tästä! :) Voi ei, teillä on käynyt kyllä huono tuuri! Onneksi saitte kuitenkin lopulta asunnon! :) Mä oonkin kuullut aika monelta, että asuntoja kannattaa ruveta etsimään jo hyvissä ajoin. Varsinkin Helsingistä on kuulemma todella vaikea saada asuntoa. Sen omistusasunnon kanssa meillä ei vielä ole mikään kiire, mutta jos meinaan ensin muuttaa sinne yksin vuokralle, niin kohta pitäisi jo melkein ruveta etsimään asuntoa.

      Nyt mua jäi kyllä häiritsemään kuka oot! :D Mä olisin halunnut viime keväänä tulla edes käymään siellä sukujuhlilla, mutta vesisateen takia ei kehdattu tulla. Mulla oli kaikenmaailman postausideatkin jo valmiina. :D Ensi kerralla pitää kyllä mennä koko viikonlopuksi! :)

      Ja mukavaa joulunodotusta myös sinne! :)

      Poista
    2. Oho, ihan vahingossa kommentoin anonyyminä :D Ei ollut siis tarkoitus tulla salaa hehkuttaa tänne! Oon siis Teemun äidin yks nuorimpia serkkuja :D

      Joo ja tosissaan kun ette viimeksi siellä sukujuhlilla olleet, niin puhetta oli että ensi sukujuhlat siirtyisivät ruotsin laivalle risteilyn muodossa..... :D En sit tiiä mitä siitä tulis, enkä tiiä kestäisinkö tuon hullun suvun kanssa kahta yötä samassa laivassa, hehheh... :)

      Poista
    3. Haha, ei se mitään! Ihmettelin vaan ensin, että kukahan siellä mahtaa kirjoittaa. :D Ja kyllähän mä sut muistan! Taidettiin olla vuonna 2011 samaan aikaan siellä sukujuhlilla. :)

      Hei vähän kiva, jos ne oikeasti siirtyy Ruotsin laivalle! Silloin ollaan ainakin satavarmasti tulossa myös Teemun kanssa sinne! :D Harmi vaan, että niihin on vielä aikaa. :/

      Poista
  9. Oot niin tajuttoman kaunis!! Enkä pääse yli sun tukasta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! ♥ Sullakin on kyllä todella upeat hiukset! :)

      Poista