keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Lempituoksut

Mun oli ensin tarkoitus tehdä lempivaatepostaus, mutten ehtinyt aamulla ennen kouluun lähtöä valitsemaan ja vielä kuvaamaan niitä. Nappasin siis kylpyhuoneen kaapista nopeasti kaikki hajuvedet ja päätin tehdä samantyylisen postauksen mun lempituoksuista. Yritän jonain viikonloppuna saada kuvattua myös ne lempivaatteet, sillä sellaista postausta on joskus muistaakseni toivottu!

IMG_7898 (800x533)
IMG_7899 (800x533)

Tässä näkyy mun kaikki hajuvedet kokonaisuudessaan. Mä ostan itse harvoin hajuvesiä niiden kalliiden hintojen takia ja sen takia noistakin suurin osa on saatu lahjaksi. Tällä hetkellä haluaisin kuitenkin tuohon kokoelmaan vielä Escadan cherry in the air -tuoksun, sillä niin monet ovat kehuneet sitä. Pitää varmaan pyytää sitä joltain joululahjaksi!

IMG_7910 (800x533)

Bruno Banani, saatu lahjaksi

IMG_7911 (800x533)

Punainen Beyoncé heat, Saksasta

IMG_7925 (800x533)

Oranssi Beyoncé heat, saatu lahjaksi

IMG_7923 (800x533)

Jennifer Lopez live, saatu lahjaksi

IMG_7920 (800x533)

Britney Spears midnight fantasy, Tallinnasta

IMG_7917 (800x533)

Christina Aguilera -tuoksut, Saksasta

IMG_7930463758766666

Amwayn tuoksu, saatu lahjaksi

IMG_7915 (800x533)

Oriflamen tuoksu, saatu lahjaksi

Mitä piditte tällaisesta vähän erilaisesta postauksesta? Ja löytyikö seasta yhtään teidän lempparia?


16 kommenttia:

 1. nuo Christina Aguileran tuoksut on omia suosikkejanikin :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä aivan ihania! :) Haluaisin vielä tuohon kokoelmaani sen Christina Aguileran by night -tuoksun. :)

   Poista
 2. Ei oo yhtään samoi mitä mulla on :D Mun lempituoksuja on mm. Elishabet Ardenin Lavender, Calvin Klein Shock. Victorias Secret Love Spell ja Cleanin Summer Escape. Mutta hajuvedet on kivoi en vaa ite nyt aio ostaa hetkee lisää ollenkaa koska niitä ei ikinä tule käytettyä muuten loppuun! Juuri nyt koitan käyttää just jotain vastaavaa kun sulla on tommosta Christina Aguilera tuoksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuoksumieltymyksetkin voivat näköjään olla aivan erilaiset. :D Mä taas haluan kokoajan uusia hajuvesiä, koska en raaski käyttää entisiä loppuun. Mulla on tasan kerran loppunut hajuvesi, ja kävin melkein heti sen jälkeen ostamassa uuden samanlaisen. :D

   Poista
 3. Punainen Heat löytyy myös multa, mieheltä sain joululahjaksi :) Ja anopin kaappi on täynnä hajuvesiä, sieltä aina lainailen noita Aguileran hajuvesiä, hihi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä molemmat aivan ihania! Ehkä parhaimmat näistä mun kaikista esittelemistä hajuvesistä. :)

   Poista
 4. mitä kautta/miten oot laittanu noi sivut tuohon bannerin alle?
  terveisin uusi ja avun tarpeessa oleva bloggaaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menet ensin ulkoasuun ja siellä pitäisi lukea sivut. Sieltä pystyy lisäämään ja muokkaamaan niitä. :)

   Poista
 5. Mä joskus rakastin tota Aguileran hajuvettä (tota musta rusettista), mutta löysin Burberryn Face-tuoksun ja ah, mikä rakkaus. En siis koskaan ikinä milloinkaan ole löytänyt mitään niin ihanaa. ♥ Toinen suosikki on Dieselin Loverdose. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Täytyy ehkä itsekin harkita jomman kumman ostoa! :) Tuo Christina Aguileran hajuvesi on kyllä myös aivan ihana. ♥

   Poista
 6. Britney Spears midnight fantasy ja Boum on ainaki hyvvää :<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! ♥ Oon vaan vähän kyllästynyt jo tuohon Boumiin, kun joskus yläasteella tuli käytettyä sitä niin paljon. :D

   Poista
 7. Britney Spearsin tuoksu on ihanin IKINÄ, ja iha hirveetä ku se alkaa olla jo ihan lopussa. D: ♥ Se on todellakin mun lemppari! Hassua sinänsä, että mulla on myös tää Christina Aguileran mustarusettinen, mutta vihaan sitä!! :D Dieselin loverdose on kans jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin se on aivan ihana! ♥ Haha, mä tykkään tuosta Christina Aguileran hajuvedestä, se on myös ihana! :D Ja haluaisin myös tuon Dieselin loverdosen, kun kaksi on jo sitä suositellut! :)

   Poista
 8. Mulla on cherry in the air tuoksu, ja rakastan sitä!! Suosittelen
  :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin niin haluaisin sen! Hinnan takia en vaan ainakaan vielä raaski ostaa sitä. :( Pitää pyytää joltain joululahjaksi! ;)

   Poista